Пъзели 10

• 46 246
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За Пятник и аз се озъртам от доста време без успех.
Д- тойс са хубави, аз имам детски техен, а и отделно ние работим с вносителите им. За съжаление обаче почти нищо не се внася за възрастни от гамата им.
 Embarassed Извинявам се, но от снимката не видях кое точно и е дефектното на миниатюрата?

# 16
  • Германия
Хммм, миниатюра на Едука...Никога вече Crossing Arms Моите миниатюрни били още висят с липсващи парчета, така и не ми отговориха поне, дали ще ми пратят липсите.

# 17
  • София
аз имам няколко миниатюри на Едука и досега съм нямала липсващи парчета, а един път ми се наложи да си поръчам парченце и за 2-3 седмици пристигна бях много довола, това беше в далечната 2005 година  Peace

Зори дефектите не се виждат  Simple Smile

# 18
  • София
И аз тук да следя как върви търсенето на нов сайт за поръчки Simple Smile

Шехина, стискам палци всичко при вас да се оправи Praynig

# 19
  • София

Зори дефектите не се виждат  Simple Smile

Над горната устна,под окото и над веждата по диагонал. Най-вероятно е проблем при отпечатването.

# 20
  • Русе
Да на снимката се виждат само по-големите дефекти,а едно от парчетата беше просто скъсано на две,абе няма да повторя миниатюра на Едука  Naughty

# 21
Зори, приеми го от веселата страна- така фараона изглежда по-автентичен  Laughing

# 22
  • Den Haag
Цоп в новата тема  Hug и аз съм писала на Едука за лисващо парче и ми го изпратиха за 2 седмици, а беше мисля през март тази година  newsm78

# 23
  • UK
Аз имам липсващи парчетаот два пъзела, за съжаление и двата са много стари и дори не съм опитвала да видя дали има начин да ми ги пратят - единия е на Равенсбургер, онзи арабски пазар, а другия едно езеро на фона на някакви планини, мисля на Трефл. И на двата не съм им ги изгубила аз частите, всеки път имам чувството че съм загубила поне десетина от пренасяне насам натам, непрекъснато намирам парчета на земята, но досега не съм изгубила нито едно. Simple Smile

# 24
  • Германия
Е стига бе! И какво им писа, аз попълвах някакъв формуляр, после писах допълнително мейл (на английски обаче) До днес нямам отговор. Confused
Цоп в новата тема  Hug и аз съм писала на Едука за лисващо парче и ми го изпратиха за 2 седмици, а беше мисля през март тази година  newsm78

# 25
Аз от Едука два пъти поръчвам парченца, защото ние си ги губиме. При нас е неписан закон. За около две седмици идват. В сайта им има форма която се попълва, има схема по която да посочиш парченцата и ти ги пращат

# 26
  • UK
А аз имам един пъзел, на който две от парчетата му се повтарят. Двете двойки парчета са различни една от друга, но заедно пасват на мястото си, разликата е просто между тях. Винаги съм се чудела дали това значи че някой някъде е останал без две парчета от същия пъзел. Simple Smile

# 27
  • Германия
Аз от Едука два пъти поръчвам парченца, защото ние си ги губиме. При нас е неписан закон. За около две седмици идват. В сайта им има форма която се попълва, има схема по която да посочиш парченцата и ти ги пращат
Е точно тази форма попълвах и ..нищо newsm78 Като се сетя колко пъти броих вертикалните и хоризонталните парчета ooooh!..Ще взема да им пиша пак Thinking

Я сега една идея от мен, тези, които са наясно с логистика, спедитори и изчисляване на тегло и обем Laughing гледах 2 опции за пращане на пакет до България от Германия. Едната е на GLS(май Интерлогистика е партньорът им в БГ)http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WEB/content/GLS/DE03/DE/500 … op_preisliste.htm
и на германските пощи: http://www.dhl.de/dhl?lang=de_DE&skin=hi&xmlFile=3001685
гледам, максималните цени за доставка са 56,40Е и съответно 31Е на пощата. Това, ако се вмъкнеш в допустимите сантиметри (и килограми при ДП)

Това приемливи цени за доставка ли са за групова поръчка на пъзели newsm78

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 17:35 от pepelyashka

# 28
  • Пловдив
pepelyashka, горе-долу такива са цените, само че трябва да се заеме някой в Германия (освен теб, друг не виждам живеещ там  newsm53), който да ги опакова. Максималните кг са около 30 - тоест това са може би 30-тина пъзела от по 1500 парчета. Последната ни заявка към французите беше за 140кг (ако не се лъжа), което прави около 5 пакета по 30кг - и цената става пак около 250 евро. Ако е по пощата - нали някой трябва да ги занесе до там. Интересното е, че от mytoys.de изпращат пратките с GLS и доставката от там ми е 16 евро като няма значение колко кг пратка съм поръчала - явно такива са им договорните отношения с куриера (а и ако знаете колко пратки на седмица тръгват за БГ - поне 4-5).

# 29
Разписвам се тук.
Жалко,явно французите нехаят за нас,жалко.

Creative,харесва ми това ,което казваш-ниски цени и доста полски пъзели.Искаш ли да ни станеш доставчик Grinning-на нас,дето си нямаме Илиянци Confused
Междудругото,един пъзел 1000части тежи около 800 г ,пощенските разходи са 1.84лв.в рамките на страната.

Общи условия

Активация на акаунт