Има ли други балами като мен, които работят за 350лв.?

• 14 549
  • 271
  •   1
Отговори
# 45
...

Правилно  Peace. Не се научиха кога се пише "и" и кога "й". Ама нали в чуждата паница е по-сладко..............

... и кога И с ударение  Wink

# 46
  • In my tropical dream
Много ми стана интересно за каква работа става въпрос аджабА  newsm78 newsm78

На моя приятел заплатата на едната му работа (държавна) е точно толкова, но пък му е много интересно - и самата работа, и най-вече хората, с които се среща там. Иначе не е от 9 до 5, работното му време е разнообразно - ето вчера, например, отиде за 2ч сутринта, после отиде към 17ч и стоя до 2ч посреднощ.
Брей,знаех си,че съм голям
материалист щото работя за пари.
Друго си е да го правиш за кеф и
усмивки Rolling Eyes
Та, каква е работата?

За които проявиха интерес - работи в театър.

П.С. Сега видях коментара на azsa - да, може да се каже, че това го работи за кеф, както споменах, има и друга работа, тази му е допълнителна  Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 12:52 от michelle25

# 47
  • София
За съжаление проблемът в изписването на "и" с ударение не е в незнанието, а в липсата му.

# 48
  • Mediterraneo
Много е лесно да се говори, когато вземаш добра заплата, разполагаш с други средства за приходи( частен бизнес, имоти) и няма как да повярваш на гладния  Stop

В момента вземам чисто дори по- малко от споменатите 350 лв. Не се считам за балама обаче! Харесвам работата си. В сравнение с повечето ми познати от малкия провинционален град, съм направо късметлийка, че в момента имам изобщо работа.

И да вметна- не разполагам с никакви социални придобивки от сорта на пари за дрехи, ваучери за храна, транспорт, допълнително здравно осигуряване и т.н.

# 49
...

Правилно  Peace. Не се научиха кога се пише "и" и кога "й". Ама нали в чуждата паница е по-сладко..............

Не вярвам да не си ходил на училище?

# 50
За съжаление проблемът в изписването на "и" с ударение не е в незнанието, а в липсата му.

Да де, затова няма как да броим "и" или "й" за грешка.

...

А в какво вярваш ти, няма никакво значение  Laughing

# 51
Като се върна на работа след майчинството и аз ще взимам горе-долу толкова.
Правя го  с ясното съзнание,че не разчитаме на тази заплата да ни храни,а да попълваме
разни дупки.Все пак мъжът е главата на семейството и основните доходи идват от него.
Така че,не се чувствам балама,а сме си направили добре сметката.Предимствата на моята
работа са,че имам повече свободно време,недостатъка,големия е липсата на отпуски.

Така че ти си добре там,в държавната службичка,поне болнични и отпуски имаш... Thinking

# 52

Не съм забелязала да липсва. При мен го има - "й й й й й й й й й й й й й й й й............."  Wink

# 53

Да де, затова няма как да броим "и" или "й" за грешка.

...

А в какво вярваш ти, няма никакво значение  Laughing

Правилно,както и ти си без значение  Mr. Green

# 54

Не съм забелязала да липсва. При мен го има - "й й й й й й й й й й й й й й й й............."  Wink

Пенчо, бре, чети!
http://bg.wikipedia.org/wiki/Й

# 55

Ама нали правиш разлика между ударено и и й? Защото това, което си написала, не е ударено и.  Embarassed

# 56
има в частните фирми-какво? Да не ти дават пари за дрехи?
Има в частните фирми допълнителни екстри, и още как.
Имам сума за ваучери, имам транспортни разходи, имам здравна осигуровка-частна-и застраховка "Живот"-недай боже.
На няколко месеца-бонус според работата, не е огромна сума, но бива.Плюс тиймбилдинги в хубави хотели.

Когато някой се разболее-си ПОЛЗва болнични.
Работи се стриктно работно време и никой не те кара да идваш извънредно.
Мит е това, че всички частници са кръвопийци. Stop

Офф топик-ееее,не спамете с правопис дееее, има си тема за ПрЪвописТни ОбразУвания, все пак. Mr. Green

# 57
  • В две мъжки сърца
Ами и аз съм от баламите.Е, с 30 лв. отгоре.Всичко си има предимства. Никъде няма да получа май 56 дни годишен отпуск, да мога да си вземам болничен по всяко време без проблеми и да работя по 3 часа астрономически на ден. Погледнато отстрани звучи супер. Но когато вече ги прекарваш тези 3 часа в нерви и устата не ти спира от забележки-ти изглеждат като 30. И се прибираш с главоболие, и не ти се говори и всичко рефлектира върху собствените деца. но... за момента няма друг избор.
PeaceС допълнението,че и в къщи си доработваме!

# 58
За протокола само да кажа аз работя за 260 лева чиста заплата на месец .

# 59
Аз бих работила за толкова само ако съпругът ми взима достатъчно пари и работата ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт