ПЕРЛА - борбата за една споделена любов 6

• 45 014
  • 440
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Лилана, благодаря, всъщност аз това го знам. Но не разбрах дали ще разбере, че тя е казала на Инджи, че двамата са решили да се оженят?

# 46
Абе тая Дерин разбра ли се защо й е такава косата? И артиската една такава анорексична? И дори и като бременна не я направили малко по-пълна  newsm78

# 47
  • при най-добрия мъж...
Изнервям се вече. Много се протакат тия неща, филма е с добра фабула и добре играят героите, има смисъл, ама действията на Инджи ме побъркват. Така нежно я целуна по бузата, аз щях да се разтопя а тя... гледа като муле

Точно така мисля и аз.
А пък Мехмед да помисли наистина кой е най-ценен за него,стига е търчал да спасява девойки в беда.В крайна сметка Дерин никого не е викала за помощ като са правили бебето с приятеля и.Много ми хареса Пънар как я отряза,точно така трябваше #2gunfire

# 48
Моля, момичета, кажете нали няма да се разведат само защото не могат да поговорят като хората и оставят тази змия да ги манипулира?

# 49
Лилана, благодаря, всъщност аз това го знам. Но не разбрах дали ще разбере, че тя е казала на Инджи, че двамата са решили да се оженят?
Незнам това ,мила.Гледам го по турската телевизия, но езика незнам.По сцените подразбирам какво става, но не и това,за което си говорят.

# 50
  • Стара Загора
Лелеее, кога изписахте 4 страници?! Laughing

# 51
  • морето и сините вълни :)
И мен ме ядоса тая Дерин.Направо ми иде да и оскубя перушината.Седя и гледам и се ядосвам
А моя само ми мрънка стига с тоя сериал отивай да къпеш детето #2gunfire #2gunfire

# 52
  • ул. "Мечтание"
Моля, момичета, кажете нали няма да се разведат само защото не могат да поговорят като хората и оставят тази змия да ги манипулира?

И да се разведат, накрая ще се съберат пак!  Whistling Laughing Екшън да има!  Joy

# 53
  • София

А пък Мехмед да помисли наистина кой е най-ценен за него,стига е търчал да спасява девойки в беда.В крайна сметка Дерин никого не е викала за помощ като са правили бебето с приятеля и.Много ми хареса Пънар как я отряза,точно така трябваше #2gunfire
   Peace

# 54
Голяма змия е тази Дарин

# 55
Момичета, толкова теми и коментари има , че се обърках,кажете колко серии е този сериал, че  ми се объква  разходките с детето, приготвянето на вечерята....научих семейството си да вечеря в 10 часа ...ще ме "уволнят" заради тази Перла  Laughing

# 56
  • Русе
  bouquet, Лилана, благодаря, скоро ще разберем, така или иначе

# 57
Здравейте и от мен сега се прибирам не можах да гледам филма, а разбирам по писаното от вас че е било много интересно чак утре ли ще мога да ги гледам сериите smile3518

# 58

И да се разведат, накрая ще се съберат пак!  Whistling Laughing Екшън да има!  Joy
Абе аз знам, че много пъти ще се разделят и събират, но тази раздяла продължи доста дълго и искам вече да са заедно, а не тепърва да се развеждат и после още да се мотаят. Може ли някой с бели букви да каже какво ще стане с тях в близките серии, моля ви.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт