ПЕРЛА - борбата за една споделена любов 6

• 45 020
  • 440
  •   1
Отговори
# 30
Ех, че бързо свършват двата епизода.Иска ми се да ги изгледам всичките на един дъх.

# 31
  • На морето!
И аз на мястото на Инджи да съм била отбой вече. Голямо ухажване, голямо нещо  Heart Eyes
Моят мъж също не понася филма и дори ме бъзика как съм можела да гледам тази простотия за ИнджЕ, Потур, разбирайте Онур и тъПанар  Rolling Eyes

# 32
  • ул. "Мечтание"
Мале! Тая Дарин направо ме закОпа, че иска да се жени за Мехмед!  Shocked

# 33
Леля Гюлсюн много се разхубавила Heart EyesГорката Кадер ConfusedА Инджи много ме ядоса-защо избърза да търси адвокат #Cussing out

# 34
Ама Инджи на всичко се вързва!
Дано Мехмед сложи на мястото тази Дерин,а тя как можа да излъже така безочливо Инджи #Cussing out

# 35
И на двамата работата им е една и съща- "Хем сърби, хем боли, хем ми е драго".

# 36
Тая Кадер не е добре #Cussing out.То бива нахалство и наглост, ама нейното се не трае Twisted Evil.Чакам с нетърпение другия епизод, за да я подредят добре.

# 37
  • Варна
Много ми дожаля за Инджи  Sad
В един ден да я уволнят и да я разведат.... Tired
А тая Дерин  #2gunfire #2gunfire

# 38
Изнервям се вече. Много се протакат тия неща, филма е с добра фабула и добре играят героите, има смисъл, ама действията на Инджи ме побъркват. Така нежно я целуна по бузата, аз щях да се разтопя а тя... гледа като муле

# 39
Тая Кадер не е добре #Cussing out.То бива нахалство и наглост, ама нейното се не трае Twisted Evil.Чакам с нетърпение другия епизод, за да я подредят добре.
Дерин, не Кадер. Кадер е момичето, чийто баща почина

# 40
Някой ако знае какво предстой утре нека ми пише на ЛС

# 41
. Така нежно я целуна по бузата, аз щях да се разтопя а тя... гледа като муле

А иначе плаче в самотните си нощи и му мирише ризата!И мен това ме дразни!

# 42
  • Русе
Може ли някой, който знае, да напише в бяло дали Мехмед ще разбере какво каза Дерин на Инджи?

# 43
Бихте ли ми казали колко серии е "Перла", защото майка ми се интересува, а аз изобщо не съм запозната с този сериал?

# 44
ББВ следващите серии Мехмед ще бие шута на тая гадна Дерин. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт