ПЕРЛА - борбата за една споделена любов 6

• 45 021
  • 440
  •   1
Отговори
# 60
  • при най-добрия мъж...
Момичета, толкова теми и коментари има , че се обърках,кажете колко серии е този сериал, че  ми се объква  разходките с детето, приготвянето на вечерята....научих семейството си да вечеря в 10 часа ...ще ме "уволнят" заради тази Перла  Laughing

Ако не се лъжа към 157 серии ще е.

# 61
 Ако не се лъжа към 157 серии ще е.
[/quote]

Shocked

# 62
  • София-Банкя
Ако не греша някъде в началото беше казано. че е 100 серии.
Може ли някой да даде инфо с ББ какво ще стане в следващите серии

# 63
  • София
Ах мама му стара на тая Дерин ми се ще да и грабна перуката да я нахлупя на Мехмед и да им тръсна по един як пердах!!! И на двамата! Пък Инджи може да гледа и да си вземе поука щото и тя е на ред.

# 64
 ББ  Развеждат се момичета.....И после правят истинска сватба, без да избяга Мехмет, този път

Навсякъде по програмата го пишеше че е 100 серии.Арабската телевизия даваха 158 тъй като бяха по кратки

# 65
  • ул. "Мечтание"
Знахе си!  Mr. Green

# 66
  • somewhere over the rainbow
Голяма е лигла Индже войвода /както й вика мъжът ми/

# 67
не съм съгласна  Peace
до тук се държи добре, но Мехмед прекалява с "добротата" си към Дерин  #2gunfire

# 68
Голяма змия е тази Дарин
и дълга при това  #Cussing out

# 69
Ако не греша някъде в началото беше казано. че е 100 серии.
Може ли някой да даде инфо с ББ какво ще стане в следващите серии

ББ в следващите два епизода :
 Кадер отива да живее при Инджи.Влизат в апартамента докато Кадер е сама и  я нападат.В това време Инджи се прибира и се хвърля върху нападателя,той я прострелва.Кадер се обажда на Мехмет.Той веднага отива и я вкарват в болница.Шереф скрива от всички , че Инджи е в болница.
Мехмет през цялото време е до нея и когато я изписват я води в къщата им.Тогава всички разбират какво се е случило и се нахвърлят срещу Шереф.

Ако искате може да напиша още малко какво става

# 70
# 71
  • Варна
напълно съгласна съм
много слабо взех да я изтрайвам  Rolling Eyes

# 72

[/quote]

Ако искате може да напиша още малко какво става
[/quote]

Искамееее...

# 73
Аз съм на мнение че Мехмет трябваше да постъпи като мъж и да тропне с крак да не я пуска да си ходи. Тя се опита да спечели любовта му и успя,а Мехмет все обърква нещата когато почнат да се оправят  newsm17 дано поне Дерин си го обере както трябва искам да я  smile3511 smile3513 smile3513 smile3513 smile3513 smile3513 ignore2 fight

# 74
  • София
Искам и аз моля! Хайде проявете малко милост към старата жена щото иначе няма да си легна а ще ровя за картинки в ю тюб.....
ББИ ако може някой да ми каже дали утре Мехмед ще отсвири Дерин. И изобщо ще има ли филм  или не? Щото мача е от 9,30 включването. могат да отпуснат 15 тина минутки да им се не види и на тях!

Общи условия

Активация на акаунт