ПЕРЛА - борбата за една споделена любов 6

• 45 030
  • 440
  •   1
Отговори
# 225
На въпроса за разделите на Инджи и Мехмед мога да кажа, че са 2 пъти и половина така да го кажем. ББ Eдиния път е сега, следващия път е когато се появява Нихан, но това може да се каже че не е раздяла, защото тя си тръгва но на изхода на къщата на баба и и става нещо и се връщат. Скарани са но се сдобряват. И другото окончателно разделяне е когато Мехмед си мисли след едно напиване, че е приспал с Нихан и казва на Инджи(поне аз така го разбрах по картинките) и тя си тръгва тогава се и развеждат. След това се събират.И това е повече няма да се разделят до края на филма.Не всичко върви гладко пред другото време, но повече раздели няма..Ще помоля monda да ме поправи, ако някъде греша, за да не ви подведа
ББтой и каза, че няма спомен какво се е случило и много се тормозеше от това, че не си спомня. В крайна сметка Нихан като разбра,че нищо няма да спечели, си призна,че нищо не е станало между тях.Но Инджи много се изтормози от възможността те  да са имали нещо общо,,,дори факта, че Мехмед не е сигурен  и дойде в повече.

# 226
О понякога тая тема толкова ми е смешна, как дърти жени залитат и прилича на кокошарник, ама след това като се сетя как викам на майка ми " а пък мамо, бг мамите казаха еди какво си че ще стане" и почвам на себе си да се надсмивам  Laughing Голям кеф  Mr. Green И сядаме вчера с леля на фитнес и аз почвам еди какво си ще стане и леля вика от къде знаеш, а майка ми " те мамите всичко й снасят"  Mr. Green Mr. Green Peace

Дърти чанти , ама лачени. Пък и сме си намерили петел за кокошарника.

# 227
BZ, много ти благодаря! Ако не те затруднявам, би ли ни превела и имената на някои от героите?   bouquet

А маце  Mr. Green , аз още във втора тема бързах да преведа всички имена. Препрат  Wink Hug :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406586.msg11613132#msg11613132

Heart Eyes

# 228
Благодаря за преводите на имената, bz!   bouquet Много интересно!
И мен Къванч ме кефи, но и Гюмюш харесвам много, и Кадер ми е красива с тези изписани вежди, и Панар и Онур са чудна двойка сладури, и изобщо много ми харесва атмосферата на филма - Босфора, голямата им къща, животът в Истанбул. Много ми е истинско и грабващо.
И аз съм на път да бъда изгонена от къщи.
Утре вечер няма да мога да гледам филма, отсега страдам безутешно.  Cry Дано бързо го качат, да го дръпна в петък, докато детето спи, и да се насладя на спокойствие!  Praynig

# 229
  • Стара Загора
BZ, много ти благодаря! Ако не те затруднявам, би ли ни превела и имената на някои от героите?   bouquet

А маце  Mr. Green , аз още във втора тема бързах да преведа всички имена. Препрат  Wink Hug :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406586.msg11613132#msg11613132

Heart Eyes

И аз благодаря за превода  bouquet

# 230
platinum е то без петел за къде сме  Laughing Бива ли такова нещо

# 231
Abe да ви кажа- като гледам във Фейсбук, и българките не изостават. Wink
В арабския свят са го давали преди година, нормално е да са позатихнали страстите.

е немога да го намеря това във Фейсбука.ако може би ли ми дала линка,може и на ЛС

# 232
Abe да ви кажа- като гледам във Фейсбук, и българките не изостават. Wink
В арабския свят са го давали преди година, нормално е да са позатихнали страстите.

е немога да го намеря това във Фейсбука.ако може би ли ми дала линка,може и на ЛС

някъде из темите не беше ли публикуван линка за профила на Къванч във Фейсбук? Само че не се сещам в коя точно беше, така че може ли пак, който го има под ръка да го публикува отново. Моля!!!  Praynig

# 233
# 234
Blaze = я изтрий кутията,че не мога да ти пратя нещо  Laughing

DSS, Sayerin, Евридик@  - нЕма проблеми, за мен наистина е удоволствие  Heart Eyes Hug Peace

# 235
Blaze = я изтрий кутията,че не мога да ти пратя нещо  Laughing

DSS, Sayerin, Евридик@  - нЕма проблеми, за мен наистина е удоволствие  Heart Eyes Hug Peace

bz, готово: кутия- чиста!  Grinning

# 236
Blaze, много ти благодаря! Завиждам ти че си по местата където се развива всичко   bouquet  bouquet

# 237
Как се зарибих и аз само Simple Smile)) хех, не мога да повярвам, от момента, в който свърши филма , та до сега изчетох всичко, което сте писали тук, и....разбира се най-вече това в ББ - пусто любопитство - браво - страхотни сте Simple Smile

# 238
platinum е то без петел за къде сме  Laughing Бива ли такова нещо

Ами да , няма да кудкудякаме напосоки, я!

# 239
Blaze, много ти благодаря! Завиждам ти че си по местата където се развива всичко   bouquet  bouquet

За кое, Sayerin? Да не би да ме бъркаш с bz?

Общи условия

Активация на акаунт