Пишкане момиченца

• 9 096
  • 101
  •   1
Отговори
# 15
  • Galaxy 13197853088
навън не винаги нося кърпички, но в къщи тя се бърше сама.

# 16
  • София
Като човек, работил с хартия, мога да ви кажа, че салфетките са едни от най-чистите хартии - т.е. само целулоза.

# 17
Преди бършех,сега сама се бърше.
А момчецата бършат ли се или само изтръскват  newsm78 (това сериозно,предстои ми махане на памперса с малкия и все още не знам какво да правя Embarassed).

# 18
  • Galaxy 13197853088
търскат!
що за глупост момче да си бърше пишката, още малко и ще го накарате навън да пикае клекнал.

# 19
Е, че то някои са научили момченцата си да пикаят седнали на чинията.
Баси гейското. Защо не и да се попиват.
Може би бабата е ичала точно това предвид -
Като човек, работил с хартия, мога да ви кажа, че салфетките са едни от най-чистите хартии - т.е. само целулоза.
Че се изсичат дървета, за капчица пикня на малка дудичка. Питай бабата, какво има предвид, защо питаш нас, да гадаем?

# 20
търскат!
що за глупост момче да си бърше пишката, още малко и ще го накарате навън да пикае клекнал.
Защото знам за едно момченце,което като пишка се трие с хартия,та се замислих да не би така да трябва да се прави.Не съм мъж все пак и незнам.

# 21
При липса на друго, при нараняване урината се ползва като дезинфектант,
за почистване и промиване на раната. Нито съм за, нито против.

# 22
Е, че то някои са научили момченцата си да пикаят седнали на чинията.
Баси гейското. Защо не и да се попиват.
Може би бабата е ичала точно това предвид -
Че се изсичат дървета, за капчица пикня на малка дудичка. Питай бабата, какво има предвид, защо питаш нас, да гадаем?
Викаш,бабата може еколог да го дава.Пак има вариант.Платнени кърпи за многократна употреба,переш бършеш и така до безкрай,или пък измиване на всяко пишане,ама що вода ще се разлее  ooooh!(пак не е екологично).
Колкото и да си мисля екологично не мога да се откажа от тоалетната хартия и мокрите кърпи и водата Embarassed

# 23
Същата жена преди твърдеше, че бебетата се мажат с мас  Crossing Arms Майка ми смята, че трябва да се бърше и мене ме е бърсала, но пък явно и това е поредната отживелица...

Що се занимаваш с бабички-всезнайки?Научих се да подминавам  и да оставям сами да си говорят и да си блъскат главите с чуждите  действия-що ядеш това, ама защо сега, ама защо детето е с ненамсиквоси, а защо сандалите са сини, а не розови, защо си сложила обеци, защо не си сложила, защо ти се пикае, защо сега му даваш да пие студена вода, защо му даваш сладолед сега,защо го возиш, а не го пуснеш да тича, защо дишаш... Tired

# 24
  • София, център
Естествено, че бърша дъщеря си, що за щуротия е това.

Я питай бабата и по голяма нужда ли не е бърсала внучките, че то пак с хартия се бърше?!?!?!

# 25
А вие бършете ли момиченцата си след като пишкат?

Ествествено. Елементарни хигиенни навици. Визирам тоалетнаха хартия, бебешките мокри кърпички и салфетките.
Обаче има моменти, в които тия навици издишват - все бърза за играта и все няма време. И ако аз съм по-надалеч. Това основно на вилата, копгато се събира тумбата от деца. bowuu bowuu bowuu

# 26
Ако не я избърша и остава мокро по гащите. Не ми звучи като добра перспектива.

# 27
  • София / Пловдив

Що изобщо се връзвате на всяка реплика, подметната от бабите по градинките?  ooooh!

Както бърша себе си, така бърша и нея. За детето използвам предимно мокри кърпи, но също и сухи. И през ум не ми е минавало, че някой може да не се забърше, понеже хартията била направена от незнам си какво Sick 

Peace  Peace  Peace

# 28
Аз пък не разбирам защо момченцата няма да се бършат, пък за момиченца било недопустимо  newsm78 Около мен доста майки на момиченца не ги бършат, не им се бъркам. Peace
Незнам на кой какви са доводите, но да речем ,че хартията е чиста, а ръцете ни дето я пипат винаги ли са чисти, на детето ръцете също, понякога остават хартийки и т.н.
Имаше една докторка в психиатрията, която казваше " Абе, научени сме да си мием ръцете след пикаене , ами преди това е не по- малко важно..."

# 29
  • до една звездичка
Не бих се вслушвала в подобни "доводи". Не мога да си представя да не я попия.
И изобщо, глупостите на бабите по градинките, подминавам най-често.

Общи условия

Активация на акаунт