Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 88

• 37 300
  • 371
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
betina33, под вторият етаж още преди да се сглоби се слага картонче увито в прозрачно фолио. А в първия преди да се сложи вторият се забиват сламки или дървени подпорки.
Виж това видео, ще ти помогне: http://www.youtube.com/watch?v=3qu9ZtV51RM
Пръта в средата, който минава през всички етажи се слага само при 3 и повече етажа  Simple Smile

# 301
  • София
Atlanta,   много ти бллагодаря! bouquet
Искам да знам какъв е пълнежът на черно-бялата торта  #Crazy http://s58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/ISEC/?action=view … rent=BILD2514.jpg
А в тази направо се влюбих: http://s58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/ISEC/?action=view … rent=BILD2520.jpg

# 302
  • на брега на Дунав
Пеп, ама и ти си една критична към себе си. Аз на това евала му давам как си я изгладила тая торта не е истина  Crossing Arms. Абе това замазване със сметана ми е дива индия опитите ми са не толкова успешни. Що ми се струва или поне така подозирам, че като разбивате сметаната я оставяте една идея по-мекичка в смисъл не я доразбивате ами в момента в който стане пухкава и гладка спирате с разбиването. Мисълта ми е за замазване на тортата и за шприцоване на фигурките  примерно еднакво разбита ли я оставяте  Thinking. Абе нещо ми се губи в тая схема, ама дано някой да внесе яснота ако може  Mr. Green.
Аталанта благодаря за споделените снимки .... ама такива торти видяхххх  #Crazy

# 303
КорНиШонка аз лично така я разбивам ,един майстор сладкар ми каза че сметаната се разбива до момента в които обърнеш купата сметаната не тече ,от повече нямало нужда  Peace

Пепи много е хубава тортата   bouquet

# 304
Пепи,много добре се е получила тортата.Като знаем колко бързо свикваш с всички сладкарски техники,та сметаната ли ще ти се опре.Сигурна съм,че след още малко време и ще ни показваш чудни сметанови торти.
Корни,аз лично сметаната си я разбивам много,почти да залепва по стените на съда и по бъркалките и тогава си добавям студена вода,но по-мъничко и си я разреждам до желаната гъстота.Ако е за украса си я оставям по-гъста,но мека и да не седи като пресечена.Трябва да знаеш,че колкото повече стои тя изсъхва и трябва постоянно да я разбъркваш.Ако е за между блатовете-малко повече я разреждам,защото блатовете дърпат от нея влагата и тя си става нормално твърда.Ами просто не мога да го обясня,трябва да я почувстваш като я бъркаш.

Да покажа и тортата с Микитата,че вече я забравих.

# 305
  • София
 newsm10 Bracela, микитата са чудни!

Вижте аз с какво се сдобих вчера случайно (е, не е кръгла, но и сърцевидна форма става, дано върши работа): http://images.violetovgeneral.multiply.com/image/1/photos/42/500 … mp;nmid=214408775

http://images.violetovgeneral.multiply.com/image/1/photos/42/500 … mp;nmid=214408775

може и още да се стяга - до 12 см. сърце.

# 306
  • Пловдив
Руми, завиждам ти   Twisted Evil Кажи от къде и ценичка ако може.

Момичета, благодаря, че оценихте така високо сметановата ми торта  Hug  Следващата ще е по-добра - обещавам  Mr. Green

# 307
Ехоооооо... помните ли ме???? Мислите че съм подала оставка, а???? Ще ви се!!! Не съм!   hahaha
Наблюдавам ви постоянно, ама..... пак ще се извинявам излишно че не ви коментирам....  Исках да поздравя Клеър за сватбата, ама докато се наканя, то.... годишнина ще празнувате вече!!! Да сте живи и здрави!!! Виждам Микитата на Барчела  и  искам да я похваля... Много по-хубави са от моите. И твоите имат леки отоци в долните джуки. Ей, това трябва да го отработим..... И моите бяха такива..... виждам и сметановата торта на Пепи - нормално да си самокритична. Сигурна съм че не си я правила с цялата си любов. То, някой като си хареса даден стил.... трудно се решава на нов..... На мен пък ми харесва - не че си падам много по сметаната, ама няма да мога да я загладя като теб!
Ето ви една торта за един фотограф-водолаз и отивам да бера китки за една кошница за утре....  Close ....
И ОЩЕ МНОГО

Подробности, въпроси и други подобни - утре.

# 308
Ванче,браво бе жена,за пореден път ми спираш дъха. Как може да имаш толкова добри идеи,че и да ги осъществиш в/у торта. Шапка ти свалям,наистина  Hug

# 309
Атланта, благодаря, че сподели тези красоти.

# 310
Атланта, огромно благодаря, сега ще се нагледам на красоти   bouquet

Ванчеееее, огромно, огромнище от Бравоооо!Страхотна е тортата!
Барселче, сладурско  Heart Eyes

А сега информация за испанките-вижте тук, какво ще има септември в Мадрид http://www.sugar09.com/index.htm
Хайде, може и аз да стигна до там.Стискайте палци  Praynig

# 311
  • Plovdiv->Toronto
Ейй, Ванче, то бива мрамор ама този от на вила Версаче е по-красив  #Crazy ...
Дай снимчица и тострани де, някакви оранжевки неща се подават, риби ли са  Crazy ?
Чакай аз да ти бръкна в албума да видя  Mr. Green ...
Атланта, благодаря за снимките, страшни торти има ...
Догодина и торта да носиш, и ние ще дойдем, още ме е яд че този път не дойдох, мъжа ми уж щеше да е зает но накрая беше свободен за викенда  Close ... Хващам самолета и хич не го питам, имам си аероплан мили за до хамериката  Simple Smile ...
Разкажи повече за този нов материал, прозрачния  Hug ...

# 312
  • Vaudreuil Canada
Пепи, Барсела, Ванче страхотни торти сте показали. Пепи надобряваш с шприца а заглаждането ти е страхотно.

Аталанта благодаря за снимковия материал - хвърлих само едно оченце но изглежда невероятно - уцелила си десятката и ние покрай тебе Simple Smile

Руми много ти е хубава придобивката да си я ползваш често и да ни радваш с резултатите.

# 313
  • София
Пепи, от някакъв магазин тип ТСМ, но се казваше нещо като "немски магазин" в София, една пресечка на пл. Гарибалди, но беше последната. Струваше 7 лв., имаше много от нашумелите наскоро в темата четириъгълни разтегателни форми за 3,2 лв., кръгли нямаха.
Шемет, благодаря!

# 314
Пепи, много добре ти се е получила тортата! Незнам вярно защо толкова й се притесняваш...

Ванче, къде се губишбе жена? Сигурно ходиш да търсиш водолазииииииии....личи ти...
Много е хубав милия, страхотни детайли, много ми допадна...Браво! Предполагам коралите са от РА нали?
Чакаме китките.

Rumya on hold
  честита придобивка...

Аз днес съм така  smile3507, снощи до 2 часа правих торти, днес трябва да покривам....И то 2 накуп, през деня на работа, вечер - нощна смяна в кухнята.
Правя торта цици, как да покрия? Първо покривам с един общ чаршаф тялото и отгоре изрязвам сутиена и ги слагам или на части?

Общи условия

Активация на акаунт