Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 88

• 37 306
  • 371
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета, съвсем ви изпуснах дирите. Пускам ви една торта украсена с крем, ама не ми се смейте много- толкова си мога.

Добре, че е за позната, която редовно си поръчва при мен и даже не искаше никаква украса, а само замазана с крем и надписа... не им допада фондана нещо. Доволна съм само от мидичките долу  Simple Smile

# 286
_Пепи_   екстра си е тортата. Замазала си я перфектно. Wink

# 287
_Пепи_ , не знам какво не й харесваш на тортата!
Толкова е гладка...а лилавия цвят е перфектен,много нежен!   

# 288
  • ВАРНА морето сините вълни
моля за извинение ако досаждам но пак имам питане-правя торта на 2етажа долу-рафаело горе- династия като за по-сигурно тортите ги обличам допълнително с блат-всичко това го направих и сега ги сложих в хладилника -тортата е за събота-рано ли я направих и кога да мажа с маслен крем и кога да и правя чаршафа-утре или в петък-не знам как да постъпя а се опитвам да направя най-хубавата си торта тъй като е за мъжа ми-много се старая до тук съм много доволна сега ще чакам вашето мнение

# 289
Момичета, простете, че нахлувам в темата с въпрос. Моля за помощта ви! Как да направя мънички цветенца без формички? Помня, че преди доста теми имаше подобен въпрос и подробен отговор, копирах си го тогава, но сега съм далеч от компютъра си, а с търсачката не успях да го намеря. Моля ви за обяснение!  Praynig

# 290
  • Vaudreuil Canada
Слънчогледка със сламка и кръгче - изрязваш половината от сламката за да стане на полуокръжност и с това си оформяш листенцата на цветчето - а за кръгче може да ползваш капачка от някакво шишенце.

# 291
  • София
betina33, аз бих намазала с маслен крем веднага, да си стои с него тортата в хладилника, а чаршафа в петък. Ако има допълнителни фигурки - може отсега да си направиш да съхнат. Какво стана с блатовете на Династията, как съхрани до днес, в какво състояние бяха?

# 292
ами както ми каза върху пекарска хартия и в хладилника и всичко беше наред а сега ще направя както казваш благодаря ти за помоща

# 293
Момичета, простете, че нахлувам в темата с въпрос. Моля за помощта ви! Как да направя мънички цветенца без формички? Помня, че преди доста теми имаше подобен въпрос и подробен отговор, копирах си го тогава, но сега съм далеч от компютъра си, а с търсачката не успях да го намеря. Моля ви за обяснение!  Praynig
  здравей,вземи един химикал,махни писеца (пълнителя),направи конусче от тестото и го набучи на острото на химикала. Да се получи като малка фунийка,после с нещо остро направи (докато е на химикала) 5-6 разреза по дължина, махни химикала и притисни с пръсти всяко листенце   http://picasaweb.google.bg/sisi7510/rTNSZB#5351370651191863586        http://picasaweb.google.bg/sisi7510/rTNSZB#5351370359290365682

# 294
  • У дома
Мисля, че го оправих. Извинявам се.  http://s58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/ISEC/

# 295
Atalanta    bouquet

# 296
  • София
Аталанта, много благодаря за споделените преживявания и видяно, има да глееедам снимки, но не мога сега, че малко да претоваря рс-то и то угасва....

Пепи, чудесно заглаждане, но това, че не си вярваш на точността на ръцете при орнаментите си личи. Няма повод да ти се смея, обаче, при мен и заглаждане не би се получило:)

Бетина, не е рано, Династията ще разгърне добре вкуса си до събота.

# 297
Бетина Династията за 2ри етаж ли е ? Рафаело си е пандишпан с крем на маслена основа ( нали за този на Наталина ? ) Не знам дали ще издържи - Династията с тези 2 крема вътре става тежка торта .
Аталанта благодаря . Видяхме те с Макери и с Джеймс  Mr. Green  ( той не беше ли представил торта - сигурно е била цялата с цветя . На Кейк Челъндж Кери Винсент само това го критикува , че не се измъква от тези цветя  Laughing ) Laughing
Пепи що сега не харесваш тортичката - добре е станала . Че и с любимия ми цвят  Laughing Wink

# 298
да династията е за 2 етаж то за първия направих обикновени блатове със крем рафаело-и на мен ми мина през ума че може да е малко тежичка -какво мога да направя в такъв случай но с подръчни материали --иначе вече си ги замазах с маслен крем и са в хладилника всъщност ще ида да ги снимам да ги погледнете

# 299
ето ги блатовете намазани с маслен крема това евентуално ако го докарам трябва да е риба-откраднах супер идейката от ПЕПИ -мъжа ми много ще се зарадва ако успея де хич не ме бива но ще се постарая
и тя е намазана с маслен крем
 а как ще разбера дали първия етаж ще издържи втория

Общи условия

Активация на акаунт