Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 88

  • 37 297
  • 371
  •   2
Отговори
# 315
  • Мнения: 1 271
Дари, точно така, първо покриваш изцяло и после само декорираш с частите на сутиена  Grinning

# 316
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
Дари, точно така, първо покриваш изцяло и после само декорираш с частите на сутиена  Grinning

А ако са с бюстие, както аз ги правя, отдолу не ми е цяло парчето, а само колкото да покрие гърдите.

# 317
  • Мнения: 188
момичета,
в момента правя марципан варна на меги, много пъти съм го правила, но за 1ви път ми се разтича толкова много
почти всичката захар сложих, а направо лепне като кексово тесто
сложих го в камерата да стегне, докато получа отговор кво да правя?
дали е от топлината или нещо не съм направила както трябва?

# 318
  • Мнения: X
Имам нужда от помощ!
Може би някой да даде линк за торти - мотори ?   
      Praynig      Praynig   
Имам поръчка за събота и съм в ужас...   

# 319
  • Мнения: 1 271
Имам нужда от помощ!
Може би някой да даде линк за торти - мотори ?  
     Praynig      Praynig    
Имам поръчка за събота и съм в ужас...  

Заповядай

# 320
  • Мнения: X
silrai , много ти благодаря!      bouquet       bouquet         

# 321
  • Сливен
  • Мнения: 485
Здравейте,момичета.Доста отдавна не съм правила тортички,а и не съм ви чела,но не ми остава много свободно време покрай бебето  Embarassed Rolling Eyes .На 15 съм канена на кръщене на приятелка  и ми поръчаха  и една тортичка за 20-25 порции.  Blush може ли малко идеи,аз самата намерих няколко в албумите ви,но не съм сигурна още какво искам,а и мога да направя.а и тортата ще пътува 30км,и ако може и идея за по стабилен крем,защото се предполага че и ще стои поне 2 часа отвън.и да попитам  Blush още нещо,веднага преди да се тръгне ли ги вадите от хладилника или малко по рано,защото в колата в тази жега  newsm78 и незнам дали няма нещо да се разпадне.Благодаря.

# 322
  • Мнения: X
stamimar , за идеи не знам,не съм правила подобна.Само за изписване на бебе.
За стегнат крем,аз лично правя ганаш или някакъв крем с масло.Може да сложиш желатин в крема за по-сигурно.
И до последно в хладилник.Да е студена и да "има време" да се стопля.

# 323
  • Мнения: 1 329
Silrai и Пепи,благодаря за отговора.

Краси можеш и тук да видиш http://www.flickr.com/search/?q=motor+cake

# 324
  • Мнения: X
Дарилка ,     bouquet     много !

# 325
  • Мнения: 1 173
Дари, точно така, първо покриваш изцяло и после само декорираш с частите на сутиена  Grinning

А ако са с бюстие, както аз ги правя, отдолу не ми е цяло парчето, а само колкото да покрие гърдите.

Дари , внимавай ако покриваш само гърдите покритието да ти свършва където ще ти е извивката на сутиена , че иначе виж какъв ръб получих аз на моята първа торта  Wink http://raya1979.multiply.com/photos/album/7/7#28
Ванче к'ви са тези черни дяволи бре жена  Laughing ...ех дати завиди човек на идеите . Браво
Барсела е нищо им няма на Микитата - трудни са тези муцуни , как ли не ги въртях и аз , все "вълчо" си имаха  Laughing

# 326
  • Мнения: 1 965
Ванче, къде се губишбе жена?
Никъде. Тука съм си. Тямам време. мисля че трябва да посетим Магазин KEV с теб . Среща - при жълтите колани. така като слушам Румето за сърцевидната форма, оттам ще да е. И този път не ми се крий между щандовете.  Joy
Предполагам коралите са от РА нали?
Тцъ! Грешен отговор. От бял кувертюр са. Разтопен, и шприцован с пош. Добре охладени са, но се чупеха много лесно при забиването. по-скоро се топяха в пръстите.

Ванче к'ви са тези черни дяволи бре жена  Laughing ...ех дати завиди човек на идеите . Браво
Аааааа, моля моля!!!  Този път нямам нищо общо с идеята. Имах точни инструкции. Човека е водолаз-фотограф или фотограф-водолаз, или..... както там се нарича.... животинките ми бяха подбрани и изпратени на снимки. Даже и разни умни думички научих - черните дяволи са МАНТИ, ония другите синково-жълтите били СКАТОВЕ. Това рошавото създание отпред било LION FISH . Много е красиво на снимката, ама не можах да му докарам перата.  Rolling Eyes Коралите са от тесто, а белите казах вече.  Преливащото покритие стана много красиво, но светкавицата го осветява. Та, ми казаха, човека да плува, и да снима двете манти, а скатовете "уж" да плуват с него. Така както ги наредих, малко на атака от 4 страни прилича.... ама се надявам фотоапарата да обяснява идеята. Надявам се да си я харесат.

# 327
  • У дома
  • Мнения: 1 741
Ванче, артист си ни ти голям!!!

Момичета, радвам се, че са ви харесали. На мен главата ми е другаде, защото тичам по интервюта за работа и нямам време за нищо. Но забравих да спомена, че купих и 2 списания от испанските и се оказа, че има вътре няколко рецепти за тиста за моделиране. Ще пусна снимки довечера, ако може някой да преведе от испански.

# 328
  • Мнения: 157
silrai,хиляди благодарности,дале4ко ни е ,но дай боже да успеем да отидем Hug
Ван4е,ейй страшна си бе жена,браво .толкова ме е страх от това Шоколадово тесто,а ти какви красоти правиш,евала bouquet
barcela,тортата е супер
ето и една моя торта правена за няколко 4аса,нямах време да я мисля тая мрежа.сега ми пратиха снимка и гледам 4е нещо са зака4или терена
Нелка,за твоите творения просто нямам думи,наслада за о4ите  bouquet

# 329
  • Norge
  • Мнения: 2 311
Barcela, поздрав за Микитата.
Много закачлива лодка си им направила. Peace

Ванче, пак измисли нещо необичайно за иначе толкова експлоатираното Морско дъно.
Много хубава идея, за още снимки ще вляза да погледна в Мултито.  bouquet

patriyani , сигурно има някаква връзка между терена и компютъра и ти, дори за няколко кратки чАса, си успяла и емблема да нарисуваш, и клавиши да направиш...Мрежата е развеселяващият момент Heart Eyes
Благодарност за коментара ти.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт