ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - смелчаците

• 24 252
  • 364
  •   1
Отговори
# 120
Маргарита ще стискам палци за четвъртото класиране. Днес на няколко пъти влизах и излизах за да видя радостните ти емотикони, ама какво да се прави - ще чакам.Сигурна съм че ще успеете.  Hug

# 121
  bouquet   bouquet   bouquet това е за Знаток - благодаря за неволната грешка на първа страница. Днес като я забелязах и ми стана хубаво, крепеше ме през целия ден, а сега направо ще литна. Моята музикантка и хореографка е приета в 164 ГИЧЕ на трето класиране.

Ей много ни беше трудно да се конкурираме с тези СМГ-ейци.

Честито на класираните и много, много успех и късмет на четвърто класиране.

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 cheers cheers cheers за всички

# 122
  • София
Маргарита ще стискам палци за четвъртото класиране. Днес на няколко пъти влизах и излизах за да видя радостните ти емотикони, ама какво да се прави - ще чакам.Сигурна съм че ще успеете.  Hug

Ей не увесвай нос - ще продължим докрай. Моето дете е малко по специално и поради това и усилията са малко повече.
Но скъпи мои приятелки (които не съм виждала), една майка е готова да стигне до край, ... и дори да мине границата (тава разбира се е цитат, но много подходящ)
Няма по важно от твоето собствено дете, и затова ако искате ми вярвайте, не ми тежи, просто се притеснявам, кое е най добро за моето дете! Страхотни сте - благодаря на всички! Hug  bouquet Hug

# 123
  • София и там където не се пуши
Dorothy - като настолна книга ще съм ти след 5-6 години Laughing

След 4 .

И определено ще те слушам.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
margaritavass, сигурна ли си, че ще успееш да уговориш директора на желаното от теб училище да приеме детето на 4 класиране?
Защото след като за 3 класиране е имало 1 място и твоето дете не е прието, това място вече е заето.
Ще трябва да се убеждаваш директора. А ако не стане?
По какви критерии си определила училището като най-добро за детенце?
Мисля си, че ако споделиш тук, би могла да получиш не само съвет, а може би и добри идеи.
Успех все пак, ако твърдо си решила пак да не я записваш.

# 125
  • София
cool_witch - благодаря за вниманието. Разбирам загрижеността ти. Ами училището в което се вторачих има много предимства. Близо е, има стрхотна учителка по английски и разбрано ръководство. Ситуацията при мен е малко по различна. И твърде нова и непозната. Моето дете е дислектик. Както и да е няма да измествам темата. Да има 1 място, което беше заето с добър бал. Но има деца, които са играли на трето класиране и именно на тези места се надявам.
Бъди сигурна, скъпа cool_witch  - мисля и изчислявам ден и нощ, защото ние сме с толкова нищожен бал, че нямаме право на грешка.
Не искам да ви занимавам с подробности, стига ми че сте до мен, стискате палци, насърчавате ме и най-вече не съм сама.
Имам и резервни варианти - повярвай, не пропускам нищо, все пак имам само нея - Елена!  bouquet

# 126
  • София
Dorothy - като настолна книга ще съм ти след 5-6 години Laughing

След 4 .

И определено ще те слушам.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Нали знеш колко си важна за мен omm  Hands Clap  Hands Clap

# 127
Цитат
мисля и изчислявам ден и нощ, защото ние сме с толкова нищожен бал, че нямаме право на грешка.
Това звучи стряскащо. А не бива - нищо фатално няма да стане, ако не я приемат.
Това училище няма ли обикновени паралелки?
Дислексията ще й позволи ли да изучава 18 часа седмично английски?
Все пак, колкото и добра да е учителката, тя няма да се занимава предимно с нея. 
Така че и да не я приемат в желаната от теб паралелка, щом държиш на училището, по-добре е да учи в него, макар и в обикновена. Знам ли... newsm78

Всичко в крайна сметка ще се нареди по най-добрият начин за детенце, ще видиш.
Господ си знае работата. Simple Smile

# 128
margaritavass    Браво на теб и на детенце за куража и смелостта
много малко са тези които биха се решили на 4 то класиране , но аз съм чула,
че там наистина решаващата  дума има директорката,Затова не се притеснявай
как от 29 деца приети при класациите реално стават около 31-34 бр септември
Моя позната така си премести сина миналата година , дори бяха минали всички
класации, затова тя ме убеждаваше ,че  е излишно да се нервирам дори за класациите
Ще успеете
Късмет  thumbsup fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 129
  • София и там където не се пуши
cool_witch дислектиците се справят чудесно с англ език - нямам обяснение защо.

И точно затова е хубаво да правят нещо, което харесват и се справят.

# 130
  • София
Ами преценявам, че английския е учебния предмет, който й е най-достъпен. Не искам да рекетирам директори, както виждаш вървя по царския път. Моето дете има шанс и аз не искам да го пропусна. Всичко което искам е да успее по почтенния начин. Не си представям по друг начин нещата. Такава съм, няма лошо Simple Smile

# 131
  • София
margaritavass само така!!! За това сме майките - да се борим за децата си. Успех! Много хора по тази земя имат дислексия и се справят по-добре от другите. На моя син в класа има едно момиченце, сега влезе в много добро училище въпреки дислексията. А моят син е достатъчно мързелив и вярвай ми - това е много по-голям проблем. Laughing

# 132
О, ако е така - чудесно!
Значи трябва да стане! Продължаваме с палцестискането. Simple Smile

# 133
Ще стане!!!ще се наредят нещата!
Успех Heart Eyes

# 134
Наистина тези деца са специални и имат област в която са наистина добри
Прекрасно е ако могат да я развият
Малкият ми син има много добър приятел с дислексия и  това дете е невероятен художник
просто е уникален
И спокойно   cool_witch  наистина е права господ  си знае работата
Всички сме с вас  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт