Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 989
  • 465
  •   1
Отговори
# 240
Поръчках 2 сетчета със спирали - на Ланком и на Хелена Р. Сигурни ли сме, че получаваме оригинални продукти?
Тъкмо се чудих за едно сетче на Ланком, а сега не знам дали да го поръчвам. Добре ли изглежда спиралата? Би ли ми изпратила нейния код?

# 241
  • София
Момичета от два дни чета и се чудя - фрегранса  юк или американският? Като чета че там нещо не си получават поръчките и направо се плаша. Цените май са почти еднакви в давата сайта - разликата е в цената за доставка. Тук има ли кодчета за безплатни доставки или са кодчета за отстъпки - разгледах линковете в първият пост но не можах да изчета всичко.

Още нещо - отзиви за това http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/RoC-Retin-Ox-Anti-Wrinkle-F … 30ml/invt/0019155

# 242
Момичета от два дни чета и се чудя - фрегранса  юк или американският? Като чета че там нещо не си получават поръчките и направо се плаша.
И аз също. Преди половин година поръчах един парфюм от fragrancex, така и не го получих, добре че ПП ми върна парите. И сега като чета, не ми се рискува. По-добре да платя малко повече, но да ги получа без много нерви.

# 243
Правилният въпрос е - защо в Бг е толкова скъпо? А не защо по сайтовете е толкова евтино. А този на Арден - 5-то авеню си е евтин във всички сайтове. В бютито изобщо го няма, за да го подушим.

# 244
Получих си парфюма шипнат на 28,07 още вчера е пристигнал парфюма си е супер за качеството нямам съмнение става въпрос за Premier Jour на Нина Ричи масов е ,но на мен много си ми харесва.Проблема беше ,че кашончето пристигна много смачкано и вътре кутийката беше много смачкана,добре че е си е за мен.

# 245
Цитат
Правилният въпрос е - защо в Бг е толкова скъпо?

Тук че е скъпо - това е ясно Crossing Arms Обаче като гледам, че спиралата Lash Queen на HR +подарък сенки е £9.90 във Fragrancedirect и $34 в ягодката и ме налягат съмнения. Същата работа със сета на Lancome, да не говорим за това, което не се намира за под $50 в Еbay..
Но в крайна сметка по-добре евтино менте, отколкото скъпо такова (което не рядко е случаят тук Thinking). Пък и ме крепи надеждата, че в UK тез неща предполагам ги контролират и глобите ще са си цифра, ако някой продава ментета.

# 246
Пък и ме крепи надеждата, че в UK тез неща предполагам ги контролират и глобите ще са си цифра, ако някой продава ментета.

Мда...  Peace
И аз на това се надявам, а и дори да не е оригинално нещо (нямям предвид само парфюмите) съм далеч по-защитена като потребител, отколкото като пазарувам от тук. Но винаги има риск. И 1:100000 да е, като съм аз, за мен е 100%.

# 247
Аз не смятам, че продават ментета. Но ми се струва, че е малко рисковано да се поръчва козметика, защото вероятно е с изтичащ срок на годност. Така си обяснявам цената. Иначе парфюмите не са по-евтини отколкото във фрагрансекса, даже напротив.

# 248
  • София
За съжаление им е по-беден асортимента откъм парфюми във "Fragrancedirect"-а  Confused

# 249
Обаче като гледам, че спиралата Lash Queen на HR +подарък сенки е £9.90 във Fragrancedirect и $34 в ягодката и ме налягат съмнения. Същата работа със сета на Lancome, да не говорим за това, което не се намира за под $50 в Еbay..
Намира се под $50. Не е същия сет, но много прилича.
Не доставят до БГ, но ако погледнеш цената, за $11 го продават.

# 250
  • София
Ох, тоя Сплендър на Елизабет Арден... е не ми харесва Sad много ме е яд...
Тежък ми е, мирише ми старовремско. А една колежка вика "Мирише ми на майка ми, както ми миришеше в детските ми години преди 25 години"...
 Confused
Може и аз да съм повредена ... Тъпа работа, че не предлагат парфюмите на Елизабет Арден в Бюти Зон-а.

# 251
четете в руската тема за описанието на парфюмите,там така хубаво са дадени коментарите че веднага разбираш кое си заслужава и кое не,ако разбирате руски разбира се Simple Smile

# 252
четете в руската тема за описанието на парфюмите,там така хубаво са дадени коментарите че веднага разбираш кое си заслужава и кое не,ако разбирате руски разбира се Simple Smile
коя е тази тема  newsm78

# 253
5то Авеню съм срещала по кварталните парфюмерии, в които има евтини парфюми /Адидас, звездни парфюми, Би Ю/

# 254
ето този http://www.aromat.ru/parfum/ ,щях да кажа сайт а не тема обърках се  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт