Хитринки за всякакъв случай - 4

• 106 956
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
с какво да подлепя основите на краката на дивана, които са с размер 10 х 10 см , така че като се мести, да не оставя следи по паркета

# 76
  • София
Аз съм виждала по магазините като Бриколаж,Практикер да предлагат гумени плочки в различни размери!Такива сложихме на крачетата на столовете в трапезарията!

# 77
Аз съм виждала по магазините като Бриколаж,Практикер да предлагат гумени плочки в различни размери!Такива сложихме на крачетата на столовете в трапезарията!
Взе ми думите от устата мисля че в Бриколаж само ги има

# 78
Ще пробвам съвета за изпотяването на огледалата, че много мразя това да става, а не знаех как точно да го направя.

# 79
s kakvo da si podlepya osnovite na krakata na divana - a te sa 10 na 10 cm; taka che kato se mesti - da ne starzhe po parketa

с козяк - мисля че така се казваше материята - казват му и - кече - някъде - продава се в железарските магазини- едно такова сплъстено изглежда , върши страхотна работа- около 0.3-0.5 см е дебело - изрязваш го по краката и лепиш

Rolling Eyes todorova_ttins, тук също ти отговориха.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 15:32 от ledenata

# 80
с какво да подлепя основите на краката на дивана, които са с размер 10 х 10 см , така че като се мести, да не оставя следи по паркета

Бившата ми хазяйка беше облепила крачетат на всички мебели с дунапрен.Вършеше работа.

# 81
  • София /Абсурдистан

Бившата ми хазяйка беше облепила крачетат на всички мебели с дунапрен.Вършеше работа.
Става и с парченца от мокет  Peace

# 82

Става и с парченца от мокет  Peace
Виждала съм и кръгли гумички да се продават и да се залепват.

# 83
Момичета, ще кажете ли как успявате да изперете захабени кърпи?  Praynig

# 84
За захабени кърпи не знам, но аз винаги когато купя нова кърпа първо я гладя с много гореща ютия и чак след това я пера. По този начин цветовете не избледняват  Peace

# 85
За хавлиените кърпи не намерих разрешение на проблема със захабеност, може би Вениш поматга но слаба работа. Ако някой знае някава тайна, моля да я сподели.

# 86
аз захабените кърпи ги ползвам за парцали

# 87
аз захабените кърпи ги ползвам за парцали
Аз също, но понякога се захабяват от влагата явно още нови и ме е яд.

# 88
Единственото решвние е да се сменят по често.аз захабени кърпи почти нямам имам
само 1-2.Попринцип   ако е много мръсна я натърквам с домашен сапун (нали има сода) та светва Peace

# 89
  • София по рождение
Спалнята ми скърца ужасно-от дърво е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт