Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 021
  • 192
  •   1
Отговори
# 30
Много ме дразни и мен това "пускане",ама наистина да не би да притежаваме другия,че да го пускаме Twisted Evil Аз бих го пуснала,но той няма д аиде,защото това ще означава и аз да ида самичка някъде,а той ще се разболее от ревнот,глупава работа,тия работи стават навсякъде и не точно по морето,друг е върпосът човекът с кавка нагласа си е..

# 31
Да го "пусна", да  не го "пусна", ама аз ако го "пусна", това означава и той да ме "пусне" ooooh!Той не е изразявал желание да ходи сам , не е ходил. Аз съм ходила сама.

# 32
Забрани и позволения раздавам само в качеството си на майка.
На мъжа ми и през ум не би му минало да ходи сам на море.

# 33
Ако реши да ходи, силно се съмнявам, че ще чака да го пусна.
Но и не бих живяла с човек, който би взел такова решение.

# 34

newsm78 голямото решение - да скокне до морето да си натопи краците    ooooh!

# 35

Ааа, да си топи краците може само ако е с децата Joy

# 36

Голямо, малко, не е за нашето семейство.

# 37
А защо не те вземе и теб на море?  newsm78

# 38
  • Плевен
Аз не бих имала нищо против да отиде с приятели. Аз също бих отишла с приятелки и то с голямо удоволствие. Но това не биха били основните ни почивки, тримата с детето е задължително. Разбира се, че ще ми минат разни мисли през главата, но знам ли какво прави и когато си е в града.
 Отдавна се каня да ходя на гости на приятелка в Германия, трябва ли и той да дойде,като отивам да се видим по женски и да припомним старите времена? Ако пожелае да дойде,няма проблем,но ако ми каже няма да ходиш,защото не знам какви ще ги вършиш направо ще стане война. Непонятно ми е срастването между мъжа и жената в семейството.Не сме сиамски близнаци,че да не можем да излизме или ходим някъде разделени Laughing.
Аз не бих живяла с човек ,който няма да ме "пусне" да отида някъде!

# 39
Съмнявам се,че ще ме пита за моето позволение. Толкова години не съм му казвала къде да ходи и какво да прави. Друг е въпроса, че няма да отиде-не обича на море.Едвам издържа  и 3-4 дни заради мен Mr. Green

# 40
  • София
Думата "пускам" звучи странно в този контекст. Предполага някакво принудително задържане, за да да мога след това да "пускам".
Не бих направила проблем, ако съпругът ми иска да отиде някъде на почивка с приятели. Аз също имам самостоятелни пътувания, на които той не може да дойде. Свободата трябва да е реципрочна.

# 41
  • Добрич
Разбира се! Не бих правила проблем от това.
Друг е въпросът дали той ще пожелае. Wink

# 42
Естествено, че бих го "пуснала", особено ако аз нямам възможност да го придружа.
Ако има нещо да става, ще стане и под носа ти....не е нужно един мъж да отиде на море сам, за да изневери. ))
Стига с тези паранои и собственическо чувство. Изключително неприятно е да очакваш от партньора си да те "пуска" или не, някъде.

# 43
Да, бих - да иде сам с детето, ако примерно не можем да вземем отпуските си едновременно (съвсем хипотетично говоря, защото в момента не работя). Но той по принцип няма желание да ходи някъде без мен.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 11:04 от Анонимен

# 44
Естествено, че думата "пускане" не е подходяща за големи хора. Не мога да го спра, но няма да ми е приятно. Все пак зависи и от компанията. Ако е с наши семейни приятели - горе долу бива. Ако е с негови приятели - не ми звучи добре. Не съм съгласна, че ако иска да изневерява, ще го направи и в нашия град. Не е задължително конкретно да го иска, за да се случи. Всички знаем, че на морето е различно. Навсякъде и по всяко време на денонощието се разкарват голи мадами, вечер задължително се излиза по разходки и заведения, алкохол, разгорещени страсти... Не е същото като да излезе по мъжки тук. Особено ако са чисто мъжка компания на морето. Никакъв проблем да им се лепнат или те да се лепнат на групичка мацки и от там нататък всичко може да стане. Не съм ревнива и мнителна, нито ще умра, ако преспи с някоя, но честно казано не разбирам целта на почивката по мъжки. Какво разпускане, какви 5 лв! Аз да не съм му в тежест, та има нужда да разпуска сам? Пак казвам - ако е със семейни приятели и/или с децата, е различно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт