Септемрви '09 - 35

• 11 683
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Неки, много е сладичък  Heart Eyes Да ви е жив и здрав, ще се справите с всичко  Hug

# 151
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
gorbi мерси за закуската.  bouquet
neky Манос е голям сладур. Hug
Аз тези дни не мога да спя добре.Все сънувам,че раждам. TiredА и контракциите ми  станаха доста често.Особено като съм права и корама ми постоянно е стегнат,на моменти чак ме боли.Така бях и две седмици преди да родя Алекс.

# 152
Анита, ти си на финалната права вече Simple Smile Стискай още малко  Peace

На мен зверски ми изтръпват пръстите, чак се плаша. Утре съм на консултация, ще споделя с доктора.

Божидар ми кашля вече 1 седмица, на лекар го водих-лек секрет му се стичал, сироп пие 1 седмица вече  и днес кашля още повече. Ей, в тия жеги да го влача пак по поликлиниките, лошото е, че при педиатъра има и възрастни, та си висим и чакаме...

# 153
Добро утро   bouquet
Благодаря за кафето и закуската, но ще я пропусна, трябва малко да се поогранича с яденето и изобщо, просто ми идва вече много тежко всичко и все си казвам, че 10-ина килограма не са много, но пък си се чудя как успях за 8 месеца 10 килограма. Предния път още в родилното оставих 10 и се прибрах само с 3 върху себе си, но сега си мисля, че няма да имам този късмет.
Момичета вече се чувствам меко казано отвратително, корема ми тежи ужасно, през нощта не мога да се обърна при всяко завъртане имам чувството, че направо го изсипвам това бебе, не мога да се сгъна гащите да си обуя, но пък с педикюра си се справям перфектно засега, ееее с мравешки темпове и за около час, но пък не го оставям. Това с крем депилатоара за триъгълника е добра идея, май ще се възползвам от нея.

Чета ви и ви се чудя отде тоз мерак за чистене, хич не ме е подхванала тази "мода" още. Ей снощи ни монтираха секцията в хола, многоо хубаво стана, но трябва да се чисти. Само като си представя, че ще трябва да се сгъвам и навеждам и от сега охкам и пъшкам. Дребния и той вече не е на градина и се гледаме заедно, добре че е по-голямо дете, че "почти" не ми създава проблеми.

Вили много ти се кефя с тези деца, но доколкото разбирам и ти си от голямо семейство.

Клара и на мен не ми се отваря линка със снимките иска парола.

Момичета ща не ща ще се мятам с newsm28 newsm75

Лек ден и не се преуморявайте.

Анита полежавай си повече.

Атракция щом е секрет не ти трябва сироп за кашлица, а капки за нос, нещо трябва да ви изпишат за хремата. Като е сериозна ситуацията при нас хакам макситрол по 1 капка 3-4 пъти на ден(капки за очи са и малко скъпи около 10-12 лева, но ефектни). На дребния му изписват обикновено едни правени капки, които си поръчвам в аптеката, но незнам вашето джи пи дали е наясно, би трябвало де...

# 154
Добро утро и от мен  Hug
gorbi мерси за закуската   bouquet
neky мн е сладък Манос  Hug
Момичета да ви питам - на последък съм супер нервна напрово  #Crazy
Вчера както всичко с мъжо си беше наред и като се издразних за това че цял ден ми вика "мило донеси ми вода'' или "престани да чистиш искам да почивам" и направо откачих  #Cussing out
А аз не вдигах шум  #Crazy и като му се развиках оле майко...и днес не си говорим даже чао не ми каза
е оплаках се лек ден на всички   bouquet

# 155
  • София
Момичета, добро утро и от мен!! Аз тази нощ успях да поспя. Вчера ходихме в планината с приятели и се прибраме чак вечерта. Всичко беше страхотно като изключим , че аз към 15.00ч вече не можех да си намеря място. Никак не ми беше удобно.

gorbi страхотна закуска  Hug

neky малкия Манос е страхотен

Nadina и аз се чувставам по същия наичн-ужасно, знам че си заслужава, но си ми тежи

# 156
Здравейте момичета!
През последните дни само влизах да следя новините /нещо да не изпусна  Laughing /.
В края на миналата седмица ходих при лекаря, при който ще раждам и новините са добри - беба си отговаря на седмиците, тежи 2128 гр, правиха запис на тоновете - 150/мин. и моите изследвания са супер - въобще отличнички  Simple Smile Обаче........ след като от април до сега моето АГ от ЖК ми повтаряше че твърдо съм за секцио, лекаря при който ще раждам каза че няма нито еднин основателен аргумент към момента за секцио и смята че ще се справя с нормално раждане. В първият момент ми се зави свят от притеснение че вече бях свикнала с мисълта, но сега....ами добре - ще му се доверя. Само се  Praynig всичко да е наред !
Почти сме готови с всички покупки, остават някои по-дребни неща и да си подредя чантата за болницата. Това ме връща към темата за тоалета - аз преди ходех редовно на кола маска /сама само синини си правя/, но от няколко месеца съм минала на бръснене. Е, в последно време го правя баааааавноооооо и с опипване, но гледам да не изпускам положението, че тогава вече ми е по-трудно. Но си мисля, че като ме хванат болките ще ми е все едно как е положението отдолу - ако не им харесва да ме дооправят  Simple Smile
Неки, много се радвам че вече сте заедно. Дано всичко е наред с Манос и да му се радвате.
Момичета, много ми се иска да разгледам снимките в албума, пък и да кача някои от нашите - да се похваля с покупки. Бихте ли ми дали паролата за албума.

# 157
Привет на всички!
От днес малката е пак на ясла,а  аз съм много щастлива, че съм си самичка в къщи. В повече ми дойдоха разходките с нея по тези жеги цял месец, но не можех да й откажа. Тя си е дете и си иска своето. Ще бъда вече по-редовна с писането. От утре даже съм на курса на "9 месеца". Някой друг ще ходи ли? tsveta, ksantipa?

neky много е миличък малкия. Да ви е жив и здрав. Ще преодолее и тези неща, през които минавате сега. Вече доказа, че е борбен мъж. Въпрос на време е да укрепне още.

anita29, ти вече си в деветия месец и нищо чудно и скоро да ти се случи "голямото събитие"

keri, нормално е да си нервна. Хормоналните промени които ни съпътстват през тези 9 месеца, влияят и на психиката. Мъжът ти трябва да е по-толерантен с теб и да не ти се впряга, а да подхожда с малко повече разбиране. Аз бях зверилник през първата си бременност и знам, че и на теб не е леко. Обясни му го по този начин и дано следващият път не ти се впрегне. А и трябва да свиква, защото ако недай Боже те хване и следродилната депресия, ще му се овиди  Mr. Green

Koq e булката в албума - по към края му?Че не са надписани снимките и не мога да хвана края  Sunglasses

А елегантните крака в края на същия албум чии са?!  newsm78

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 11:01 от TRINITI

# 158
Привет момичета,минавам да ви навестя и да видя дали всички са добре  Hug  bouquet
Неки,голям бонбон е бебчо   bouquet
Кери,мисля,че с всички ни е така,нервни сме за трима  Wink,с наближаването на голямото събитие ще се изнервим още повече,нормално е  Peace
Добре дошли на новите мами  smile3525

# 159
  • София; Дружбето
Triniti,  аз ще ходя, мисля че и ksantipa няма да пропусне Simple Smile Осигурих си баба да остане до петък заради лекцията Crazy и заради надеждата, че авент ще раздават шишенца Blush
Неки, Манос е страшен сладур (пу-пу-пу). Дано се оправи бързо и не ви се налагат кръвопреливания и каквито и да било интервенции в бъдеще Hug

# 160
Здравейте,
аз вече съм в отпуска и от края на семицата в болнични, най-накрая  Party. Обаче пък днеска как ми се гади, ужасно и без видима причина. Ходих на преглед днеска, бебо е 2300г  Shocked. Което си е доста май, не съм забелязала и вие да сте писали такива кг , сега съм 33 седмица вече. Та лекарката сметна ,че трябва да си направя изследване за гестационен диабет в Майчин дом. Знам , че имаше някои момичета, които си го правиха, ако някой може да ми каже нещо повече за процедурата, много ще съм ви благодарна.
Иначе поне бебо е с главата надолу, най-накрая и според лекарката вече няма накъде да мърда Simple Smile.

# 161
  • София
Здравейте,
аз вече съм в отпуска и от края на семицата в болнични, най-накрая  Party. Обаче пък днеска как ми се гади, ужасно и без видима причина. Ходих на преглед днеска, бебо е 2300г  Shocked. Което си е доста май, не съм забелязала и вие да сте писали такива кг , сега съм 33 седмица вече. Та лекарката сметна ,че трябва да си направя изследване за гестационен диабет в Майчин дом. Знам , че имаше някои момичета, които си го правиха, ако някой може да ми каже нещо повече за процедурата, много ще съм ви благодарна.
Иначе поне бебо е с главата надолу, най-накрая и според лекарката вече няма накъде да мърда Simple Smile.
Здравейте, момичета. Аз само ви чета, около нас  няма нищо ново  Grinning
Относно изследването за гестационен диабет аз си го правих, звънни на д-р Бояджиева от МД тя го прави и ще ти обясни всичко, много е готина тел и е 0888447954

# 162
здравейте и от мен.
на мен ми е много топло днеска, а като знам че трябва да изляза да напазарувам и направо ми се плаче.
при мен нищо ново, от утре вече съм в 9 месец и все повече и повече почвам да се страхувам.а имам чувството че не съм подготвена с нищо не знам бебчето обърнало ли се е с главата надолу и направо се побърквам.
извинявайте че ви се оплаквам но няма на кои друг.
приятен ден за сега,ще ви чета постоянно

# 163
Много благодаря за успокоението! И аз бях чела че това пулсиране е хълцането, ама то моето много хълца! Бях споделила с една приятелка и тя ми каза че не може да е хълцане, а това било сърчицето му! И аз започнах да се чудя!
Поздравявам всички за страхотните снимки, а малкият Манос е направо супер буболече Simple Smile
Пожелавам ви един не много горещ ден  Party

# 164
Пулсирането е хълцане  Peace

Koq e булката в албума - по към края му?Че не са надписани снимките и не мога да хвана края  Sunglasses
А елегантните крака в края на същия албум чии са?!  newsm78
Булката така и не се обозначи, но краката са май на Находката, поне такъв спомен имам,че писа за постижението си в педикюра  Wink

Ходих на преглед днеска, бебо е 2300г  Shocked. Което си е доста май, не съм забелязала и вие да сте писали такива кг , сега съм 33 седмица вече.
С Tony 25 се виждахме преди 2 седмици, беше в 31 седмица, а бебето 3 кила. Терминът й е около 10.09, но й казали,че може и на 12.08 да направят секциото, щото много голямо туй бебе. Та има и по-шокиращи мерки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт