АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 074
  • 332
  •   1
Отговори
# 60
 Светле, да не е цици...
/какво стана със зъба? все се каня да те питам и докато напиша и забравя... може и на ЛС/

Хехе, това го написах преди време,ама съмз абравила да публикувам и сега гледам-6 нови отговора и почти толккова предположения за циците;)) Тая ще да е думата,няма начин просто...

Бела от известно време непрекъснато повтаря Мама-мама и определено говори за мен:)) Направо ми пълни душата милата ми Heart Eyes

Утре пътуваме. Ще е досадно пътуване до Бургас по никое време вечерта, четвъртък сутринта летим за Полша, вечерта е концерта и после 2 дни ще се разхождаме из Краков. Пожелайте ни да ни върви...и по възможност да не вали, макар да съм купила дъждобрани от Белгия...

Страхотни снимки на Електра и на Исето:)

# 61
Преди по-малко от час и половина на бял свят е дошла мъничката прекрасна Мария - 2900гр. и 48 см. Мама звучи добре, макар че още е под упойка! И, разбира се, е страшно щастлива, всичко е минало безпроблемно!

Красунче, честита щерка, маменце, да ви е жива и здрава и да изпълин дома ви с много смях и обич!  bouquet

# 62
Честита рожба Мария на мама Красуна!Да ви е жива и здрава и много да ви радва  bouquet

# 63
Честито, Красунче! Да е жива и здрава малката принцеса Мария! А на мама пожелавам бързо възстановяване!

# 64
  • Варна
Ето, че дойде този толкова очакван ден! Simple Smile

Добре дошла, Мария, бъди здрава и много щастлива! Расти прекрасно, весело и умно момиче, радвай много мама, татко и батко! Красунче, нека животът ти се усмихва широко, с една слънчева бебешка усмивка!

Светле, да ти обърна внимание, че вече имаш познал.  Mr. Green КикиНики, честито, поискай си наградата от Светлето, не я оставяй да се разсейва. Приятно изкарване в Полша, лек път и много хубави спомени за споделяне!

# 65
  • София
Честито слънчице на мама Красуна!Да е здрава и много щастлива малката кукла!

# 66
  • Варна
Красуна, Честита дъщеричка! Да расте здрава, щастлива и много да ви радва!

Ники приятен път и незабравими преживявания  Hug
Светле честито проговаряне на Дарко  Heart Eyes

# 67
                  Честита дъщеричка, Красунче! -
   Да е жива и здрава Мария! Да расте спокойно и весело дете!

Ники, да си прекарате чудесно !
Всички на снимките са прекрасни!

# 68
Честита дъщеричка на мама Красуна  bouquet
да е здрава и благословена малката Мария Heart Eyes

Ники лек път и весело изкарване Hug

# 69
Покрай радостта от хубавата емоция забравих да предам нещо много важно. Мама благодари за подкрепата, която всички тук са й дали! И каза това все още под упойка!  Grinning

Хи хи, ех как познахте всички!  Mr. Green Ето как разбрах, че свързвадумата със значението й. Снощи гледахме двамата негови снимки - и той се видя в коритото. Сочи и вика: цици - цици. Реших, че е съвпадение. Сутринта обаче  ме събудиха две ръчички в пазвата ми и крясъци: ЦИЦИИИ, ЦИЦИИИ! След като си получи търсеното го пробвах като сочейки към въпросните атрибути го питах какво е това, а той щастлив отговаря: ЦИЦИ! И като вижда, че му се радваме само сочи към тях и повтаря до премала!  Mr. Green Само не занм като ме питат  хората коя е първата съзнателна дума на детето какво ще отговарям.  hahaha
ето ми и виртуалната почерпка, а за реална - на място  Mr. Green

# 70
  • на дъното
Красуна, Честита дъщеричка!Пожелавам на малката Мария да бъди много здрава.

# 71
Красуна, честита ти сбъдната мечта!   bouquet Да расте здрава и много щастлива Мария и да ви носи много радост!
Исе, много ми сладък твоя юнак ту с царевица, ту с биба  Heart Eyes
Елекра, изглеждаш перфектно Peace Пу-пу много сладко коремче
Светле, хич ме няма в познаването. Аз малко по-сантиментално си помислих, че думичката е мама. Допуснах за момент нещо по-нецензурно, но си викам той Вики е по тази част Mr. Green Няма лошо  Peace това е най-хубавата дума за детето от 10-11 месеца насам, пък и е седмица на кърменето...

Praynig за малката Борислава  Praynig

# 72
но си викам той Вики е по тази част Mr. Green

и двамата, и двамата явно  Mr. Green Joy а виж, изобщо не се сетих, че в седмицатана кърменето стана тази работа, макар че днес бях на лекция на Ла лече, подготвена от едно момиче тук, което се е захванало със сериозната задача да популяризира кърменето и в нашия град.  Peace

# 73
Красуна, честито момиченце! Нека Мария расте щастлива, безгрижна и много здрава  Hug  bouquet
Зори, бързо да оздравява твоя чаровник и на мъжа ти също Hug Много са гадни тия вируси...
Електра, сладко коремче  Heart Eyes Много се кефя на позитивизма ти  Peace
Светле, да са ти живи и здрави цицоманчетата  Mr. Green
Ники, лек път и много хубаво да си изкарате  Hug
Исе, много сте хубави  Heart Eyes

# 74
Ех че се зарадвах пак хубава новина си имаме
Красуна, да ви е честита жива, здрава и щастлива малката Мария

Общи условия

Активация на акаунт