АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 091
  • 332
  •   1
Отговори
# 225
П.С. Ники, моля те, дай ми рецептата за твоята лютеница, че снощи я споменавах и така  ми се дощя да спретна една дозичка от нея. Само като си помисля за нея и устата ми се пълни със слюнки. Embarassed

Хахахаааа! Че дойде ли вече време за лютеница??? Ще се разровя из майкините тефтери, че наизуст не я знам...чушки,доматено пюре, мед, сол и олио... ама пропорциите как бяха............

Много сте хубави на снимката с Дарко. Защо не си казала, ако е имало гласуване, да пускаме и ние гласове..ако не е късно, кажи, че да не сте само седмични, а изобщо победители, щото така и така сте най-готините Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Шерче, с кеф ви изгледах всички снимки. После се разрових из албумите ти и изкарах снимките от миналото ви море, и тях пак изгледах. Колко е пораснала Вики само, голямо момиченце си е вече, госпожичка:)) Много целувки! И на мен снимките от Обзор много ме впечатлиха, аз имам спомен от това градче/или селце newsm78/ от ученическите ми години,когато ходехме на лагер с оркестъра всяко лято. Такива места там нямаше!

# 226
Здравейте
Аз съм малко притеснена с тази кашлица на Хриси,която не минава вече 20 дни Tired,незнам дали беше правилно решение да спрем лекарството за астмата,но щом доки казва..............
На 27.08 ще го водя при пулмоложката и ще видим какво ще реши

Светле много сте сладки на снимката Heart Eyes,с право сте спечелили Grinning

# 227
Хахахаааа! Че дойде ли вече време за лютеница???

Абе раничко е още, ама понеже вчера си говорихме за домашна лютеница и си спомняхме с носталгия  моменти от детските години и ми се дощя да върна този вкус. Щото иначе ние само готова лютеница консумираме.

А за конкурса -ами то много са печеливши, аз затова казах,че не е кой знае каква победа. Тази снимка ще бъде включена в ДВД, което ще се разпространява из страната от Памперс и ще включва снимки,илюстриращи нежно докосване.Не се гласува, има жури, което определя победителите. Peace

И сега да се похваля с две нови събития около нас:
1. Дари казва съзнателно мама -ама само като реве,иска да го извадя от кошарата или да го гушкам т.е когато му трябвам за нещо. Иначе не се сеща изобщо.  ooooh! Ама пак мед ми капе на сърцето. Толкова съм го чакала това мама.
2. Направихме прощъпалника и Дари си избра портфейл, калкулатор и черпак! Grinning

# 228
  • Варна
Светле, с право сте спечелили за "нежно докосване", много се радвам за вас! А Дарето ще почне и по други поводи да  казва мама, после ще ти писне по цял ден да чуваш "мамоооо"! По данните от прощъпулника, според мен човекът ще стане управител на ресторант. Simple Smile

Исе, аз нямам много вяра в традиционната медицина, но дано пулмоложката помогне на мъничкия.

# 229
Исе, вие Сингуларът ли спряхте? Той по принцип нали не се пие целогодишно -правят се почивки, поне на нас така ни казаха. Впрочем все забравям да питам към какво сте алергични. Може би наистина е добре да се потърси хомеопат, каквато предполагам е идеята на Лилибон. На нас също традиционната медицина не ни помага по никакъв начин. Както много пъти споменах - тази година гадната кашлца се появи само при шарката. Но спрях изцяло Сингуларът и пиеше Цитросепт и профилактика със сребърна водичка. Знам че ставам банална,ама на нас наистина ни помогна. Но пък Хриси е по-мъничък и най-вероятно няма да иска да пие Цитросепт. Дано скоро се оправи малчо. Praynig Кураж и сили за мама, че знам какво е. Sad

Лилибон, пък аз виках да стане банкер с хоби- кулинарията. Joy

# 230
  • Варна
Исе дано по-бързо спре тази кашлица.
Светле честита ви победа, а пък за прощъпулника нека Дари каквото и професия да избере, да му носи удоволствие и парички.

# 231
Светле, какво голямо момче си имаш вече! Ходи и говори! Не мога да повярвам как мина времето...
Всичките снимки са от Обзор.
Ники, и аз съм ходила преди години там на лагер и единствените ми спомени бяха че има хубава голяма плажна ивица. Оказахме се приятно изненадани. За почивка с малко дете там е супер. Има много лунапаркове с батути, въртележки и т.н., градината е страхотна и центъра е хубав. Абе въобще ей така на майтап отидохме там ама много ни хареса.
Лошата новина е, че сме се прибрали с вирус и то много страшен. Вчера следобяд Вики започна да повръща. Снощи до късно бяхме в една клиника, пуснаха и система. Днес пак ходихме. Не спира да повръща дори и вода не може да пие  Sad Вдигна и температура днес и разстройство има и въобще много е зле  Sad Толкова зле никоя болест досега не сме карали  Sad Винаги за 1 нощ и 1 ден и е екстра. Обаче тоя вирус бил много актуален и агресивен...
 Просто на мен не може да ми е спокойно и това е... Една седмица спокойствие ще ми излезе пресолено.... Да не говорим, че края на месеца имам ужасно много работа и съм притеснена и притисната, а не мога да я оставя в това състояние само с баща й пък и не ми е спокойно. Освен това в събота е сватбата на брат ми.... Майка ми не мога да ангажирам да я гледа... Да не говорим, че и всички спестени пари за тая сватба похарчихме по доктори ... поне дано сме здрави до тогава... това е най важното....
Оплаках ви се на бързо  Sad Много тъпо се чувствам. Не съм спала въобще тая нощ, телефона ми не спира да звъни  Sad Ужас просто... Голяма съм късметлийка....

# 232
Шерче, само като описваш и ми настръхват косите. Мъничката ни шоколадка. Sad  Днес никаква промяна ли няма? Бързо да оздравявате и дано успеете поне течности да приемате. Дръж ни в течение как сте. Прегръдки за мама, защото си представям как се чувстваш.

П.С. Предполагам,че при Жори е бил същият вирус. Може би Зори ще може да сподели опит какво им е помогнало. Бог да ни пази дечицата, че е мъчително, когато не са добре. Praynig

# 233
 Шерче, много кофти..дано бързо се оправи Вики, тоя вирус явно е гаден, кой ли не го изкара- и Жори на Зори и той миличкия... И много други,които се върнаха от морето.
 Аз влязох за друго, ама ми стана толкова мъчно за Викито:((((((((((((

Светле, Дарко да го изпапкаш, представям си как ти е мило да чуваш Мамо:)) Бела знае кажи-речи само 2 думи,които съзнателно използва- мама и тате. А татето направо го вгражда в песен... Е няма да ви казвам "тате" като чуе как се размазва..................

Списанието май е излязло, макар по моите сметки да трябваше да излезе утре,ама на сайта им вече го има:
 http://www.9m-bg.com/

# 234
Ох аман от тия вируси Sad
Шерче дано бързо се оправи малката Вики,много са гадни и много изтощават

Да Светле,пулмоложката реши за летният сезон да го спрем,наистина така се практикувало,но на него явно му се отразява..............знам ли newsm78
Абе да са ни живи и здравички дечица и Бог да ги пази Praynig

# 235
  • София
Шерче, да се оправя бързичко малката сладурка. Praynig Hug Ох, тези летни вируси направо ме втрисат Sad

Светле, честит ти прощъпулник и честито "мамосване" Simple Smile
Аз защо не съм разбрала, че Ники прави хубава лютеница. Светле, запрягай ръкави и да я направиш много вкусна, като Никината Wink. Не, че съм я опитвала, ама и на мен ми потече...Simple Smile И да пратиш един буркан. Не за мен, да не си помислиш - за децата. Joy

# 236
  • Варна
KikiNiki, кога Бела беше такова мъниче? Simple Smile Много хубава корица!

Шер, децата трудно приемат промяната и май повръщането и разстройството съпътстват всяка отиване или връщане от непознато място. Дано се оправя бързо Вики!

# 237
Ей Лилибонче аз да питам,че нали съм си клюки,какво е това събитие дето се очаква след 1м и няколко дни ,дето виждам в подписа ти-Извинявай,че питам Embarassed

Ники ама това Бела ли е на корицата?

# 238
а това е специално за Рени

# 239
  • Варна
Исе, организирам конференция за болните с ЕБ в България - заболяването, което отнесе детето ми. Не отказвам стиснати палци всичко да мине успешно и ползотворно.

Общи условия

Активация на акаунт