АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 084
  • 332
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Нифертити честито ти християнче!

# 316
 Нефертити,честито ти християнче!!!  И да знаеш,че искам снимки- от кръщене, от среща... не сме ги виждали тези сладури много отдавна, сигурно са много пораснали!

Рони, споменавам я, да. Защото като я видях на телевизора и нещо в мен се обърна... Защото независимо от времето,което мина, все още имам много въпроси,на които не мога да си отговоря, твърде много съмнения, че нещо друго се случи, но не разбрах какво. Какво прикриха от мен и никога няма да разбера. Остават ми въпросите защо в оная болница никой не ми постави инжекция за развитие на дробчетата на бебето, защо чух плач в операционната, а ми казаха,че е мъртво раждане, защо ми сложиха гривничка на ръката, щом бебето не е живо? Педиатърката попита "Кажете ми часът на последното..." Какво искаше да каже? Кое е "последното". Защо Маркова/микробиоложката/ ми каза "не искам да ти гледам епикризата, аз знам,че бебето си е било много хубаво" или нещо от сорта беше,не помня точно, но помня колко много ме заболя като го чух.  Независимо от времето, независимо,че имам прекрасно дете, което обожавам... не спирам да си задавам въпроси. Може би цял живот ще си ги задавам и никога няма да получа отговор. Просто вътрешното ми усещане е, че нещо объркаха. А аз оставих всичко ей така. Подписах една декларация, не зададох почти никакви въпроси, то не че и имаше кой да ми отговори адекватно. Защото знам, че нищо няма да ми го върне... оставих някой друг да наказва. Или оставих всичко на гузната съвест на някой..която очевидно не е особено гузна...

Отглеждам си малка кокона. Току що се качи сама на стола пред огледалото, взе гребена и в момента се сресва и се оглежда Heart Eyes

Рени щеше да седи до септември в БГ. И щяхме да се виждаме много пъти. Някой повярва ли й пък Crossing Arms

# 317
Никче,  Hug Hug Hug. Толкова пъти съм те питала защо не си споменавала никога в черните списъци на форума това име. Затова сега реагирах така, когато й написа заглавието.

# 318
  • на дъното
Здравейте момичета Hug
Нефертити  Naughty мълчиш вчера ааа не се похвали.Да ти е жив и здрав малкия голям християнин  Шошко.Много е пораснал и красив мъж вече прегръдки от нас  Hug
рони ,gloria78 имате големи сладурани  love001
KikiNiki не знам дали надничаш в бургаската тема,но ако сме повиче хора имаме по-голяма вероятност за промяна в законите на здравеопазването разчитаме на връзките и познанствата на ksd_g приемаме и други Wink.

# 319
Добър ден
Светле,като прочетох за гущера и се Shocked,много странно как е попаднало там newsm78

Нефче,честито ви християнче  bouquet,нека Бог да го закриля

Нагледах се на една прекрасна бебешорка Heart Eyes,Глорче много целувки от нас

Ники,миличка Hug Hug Hug и аз си задавам непрестанно въпроси,но отговори НЯМА
Ние вчера ходихме на гробища с майка и цял ден ми беше едно криво,защото като отидохме на гроба на татко видях,че шалчетата,които завързахме на кръста са изгорели и даже част от кръста беше обгорял Sad
Отначало много се учидих,после се уплаших ,защото реших,че това означава нещо лошо,но после стигнахме до извода,че на панахидата за 40дни хората оставиха свещите на гроба и те са запалили шалчетата и кръста.
Незнам дали беше редно,но се обадих на жената от агенцията и й поръчах нов кръст,защото на този не личаха имената и годината на раждане
Ох дано не съм ви натъжила,но исках да споделя
 Hug Heart Eyes

# 320

KikiNiki не знам дали надничаш в бургаската тема,но ако сме повиче хора имаме по-голяма вероятност за промяна в законите на здравеопазването разчитаме на връзките и познанствата на ksd_g приемаме и други Wink.

Връзките и познанствата ми,всъщност се свеждат до връзките и познанствата на човекът с голямо Ч,за когото вчера на срещата ви говорих!Аз нямам толкова важни познанства с хора,които да ни помогнат,но познавам този прекрасен човек,който ще ни помага по всякъкъв начин-и лично и с контактите си с хора от различни области!Благодарение на него и познавайки него,мога да говоря за важни познанства,на държа да отбележа,че всичко това дължим на Него!От нас зависи само да се организираме и да използваме максимално предложената от него помощ!
Поздрави и прегръдки за всички!!!А  за Рончето и Мария още повече Hug Hug Hug

# 321
Светле, ние на кой какво се причинили, че си загубихме дечицата?! Убийки ли сме?

Ми нямах това предвид.  Наясно бях, че рискувам да ме разберете погрешно, затова и толкова време се чудех дали да го споделя. Явно сгреших.

Нефче, да ви е живо и здраво християнчето. Бог да го закриля по пътя му. И аз чакам снимки от събитието. Peace

Исе, не бива да мислиш,че това означава нещо лошо. Случайност и предвид факта,че психиката ти сега е натоварена доста, нормално е да възприемаш нещата по-чувствително.

# 322
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14536255
ето и обещаните снимки
Силви, аз се похвалих ама ти точно тогава хранеше Денис и явно не си ме чула

# 323
Че Шошко много геройски е понесъл кръщенето - никъде не плаче. И как кротичко си стои само в дядо поп.  Grinning И колко много е пораснал само. Това ме подсети за притесненията ти относно нежеланието да се захрани и некачването - изглежда по-едър от Дари. Супер си е детето.,няма да се тревожиш. Peace

# 324
Нефче, да е благословен в житейския си път Митачето! Да е закрилян и щастлив!    bouquet Hug Митето наистина изглежда толкова голям и толкова спокоен. Явно и отчето има нещо в себе си. Напомни ми попчето, което мен ме е кръщавало. Беше добро другарче на баба ми.  
И аз съм една гугутка паметна, вчера хем го видях и с моята изключителна памет на пиле ...  Embarassed
Радвам се много, че сте се срещнали, майчета от Бургас. Дано има резултат от общите ви действия, но дори и да не стане така - едно добро приятелство е безценно.  Hug Пък и снимки ако може ...  Simple Smile
Исе, какъв е смисълът да има нов кръст? Нали предстои слагането на надгробен камък? Въпреки това, прави нещата както ги чувстваш ти самата.  Hug Светлето е съвсем права. Сега заради всичко лошо в живота ти си склонна да мислиш и виждаш лоши поличби. А всъщност е време да има светлина в твоя тунел. Огънчето е в теб и ти трябва да решиш кога да го запалиш.  Hug
Светле, прекрасно те разбрах, както и чувствата ти. Съвсем нормални са мислите, които са те споходили. Не съжалявай, че си споделила. Просто ми е ужасно при мисълта, че децата могат да страдат и носят изпитания заради родители, роднини и всякакви от клона на родословието си.  Hug

И пак забравих нещо. Аничка, която не пише, изглежда невероятно добре. Бобо е пораснал  Heart Eyes ... Обичам случайните срещи, които в компанията на Мария-виелицата са обречени на неуспех.
И къде изчезна Рени? Още ли е в София?  Thinking

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 09:18 от рони

# 325
  • София
Нефче,да ти е живо и здраво християнчето!Много е хубав Шошо и каква косичка има вече. Hug
Танче,Рони,прекрасни девойки си имате! Heart Eyes

Да ви се оплача,Жорко пак дриска.В началото на месеца дриска 10 дни и беше като парцал милото,сега пак - вече 4-ти ден.Писна ми вече. Cry

# 326
  • Варна
Angels zq тъкмо се беше оправил и сега пак сте болнички. Стискам палци Жорко да се оправя по-бързо и повече да не се разболява fingerscrossed

# 327

Зоренце,   Hug съжалявам,че отново сте с разстройство. Sad Бързо възстановяване. Praynig

Светле, прекрасно те разбрах, както и чувствата ти. Съвсем нормални са мислите, които са те споходили. Не съжалявай, че си споделила. Просто ми е ужасно при мисълта, че децата могат да страдат и носят изпитания заради родители, роднини и всякакви от клона на родословието си.  Hug
Hug знам,че ме разбираш. Просто не искам да излезне,че сме наказани заради нещо. Защото вина не носим. Смятам, че Бог не е така жесток, че да ни наказва за греховете ни чрез децата ни. Сигурна съм в това. Имх друго предвид - че той причинява страдание,но и неговият живот не е безпроблемен. Не искам детенцето му да страда. Тъкмо обратното. Но пък искам той да страда. Не чрез детето си обаче. Както и да е. Все пак не трябваше да отварям темата. Болезнена е за всички. Пак да кажа - убедена съм,че не сме загубили рожбичките си за да бъдем наказани.

Много съм обяснителна, нали? Wink Просто исках да се извиня ако с думите си съм наранила някой. Явно наистина не се изразих правилно. ooooh!

# 328
Добър ден
Зори,много ми стана мъчно за малчо Tired,дано този път мине бързо Praynig Пробвай да му дадеш компот от дренки,много помага

Ронка,Светле Hug Hug Hug

# 329
Леле, каква тишина е тук!  Thinking

Зори, и аз като Исето да сподея един бабин илач - малко брашънце,разтворено във водичка с няколко капки оцет, а за по-сериозни случаи - само в оцет. Кофти е, но много ефективно. Оцетът пресичал веднага разстройството, а  за брашното е ясно.

Шерчето  никаква не се появи да сподели как е минала сватбата и как е мъничката шаферка.

Общи условия

Активация на акаунт