ЗА БУРГАСКАТА БОЛНИЦА...ПРОЧЕТИ

• 7 177
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Браво момичета.Радвам се,че сте толкова надъхани и сериозни.Радвам се,че сте силни и сигурни в себе си и КАУЗАТА.Надявам се наистина да мога и аз да се запозная с вас и да помогна.Тези изверги трябва да се спрат и най-накрая държавата и управляващите я да се замислят за нашите деца,за децата на България. Hug Дано успеем момичета,аз съм с вас.Наистина,ако имах възможност да дойда щях да се грабна и да го направя.Също така си мисля,ако може да се промени заглавието на темата,за да прочетът повече хора и надявам се да се включат  Peace
Успех момичета,ще ви следя и се надявам скоро да се видим  Hug

# 46
Момичета и аз съм много щастлива от нашата среща Simple SmileВярно е че бяхме малко,но пък това не значи ,че няма да се борим толкова много ,колкото и ако бяхме 15 .Важното е ,че сме заедно и то наистина сме заедно,а не само пред монитора(там всички са съпричастни)
Ще успеем с много постоянство,знам това,няма да се откажем,а сега когато се познаваме е мноо по лесно да общуваме Simple Smile
Целувам ви всички и малките бебоци също

# 47
Трябва да направим всичко по силите си ,за да се организираме и да не оставяме нештата така

# 48
Преди два дни в тази болница почина   37 годишна жена.Беше невероятно добър човек....... smile3518

# 49
Много съжелявам за случилото се Cry,но за  жалост докато си стоим в къщи пред компютрите,само това ни чака.ЩЕ УМИРАТ МЛАДИ И ПРЕКРАСНИ ХОРА,А НИЕ ЩЕ КАЗВАМЕ КОЛКО МНОГО СЪЖАЛЯВАМЕ И ДО ТАМ
С А М О   Н И Е   С М Е   В И Н О В Н И    З А   Т О В А  К О Е Т О    Н И   С Е    С Л У Ч  В А

# 50
Много съжелявам за случилото се Cry,но за  жалост докато си стоим в къщи пред компютрите,само това ни чака.ЩЕ УМИРАТ МЛАДИ И ПРЕКРАСНИ ХОРА,А НИЕ ЩЕ КАЗВАМЕ КОЛКО МНОГО СЪЖАЛЯВАМЕ И ДО ТАМ
С А М О   Н И Е   С М Е   В И Н О В Н И    З А   Т О В А  К О Е Т О    Н И   С Е    С Л У Ч  В А
Момичета, може би е време да продължим разговора който започнахме на предната ни срещичка и наистина да започнем да правим нещо по въпроса. Нека всичко което си говорихме тогава да не остане само приказки.

# 51
Момичета, може би е време да продължим разговора който започнахме на предната ни срещичка и наистина да започнем да правим нещо по въпроса. Нека всичко което си говорихме тогава да не остане само приказки.
съгласна съм

# 52
съгласна съм
и аз сам сагласна да не чакаме повече

# 53
Милички стискам палци,моля ако идвате към Софиия да ми пишете на лични,за да се постарая да се присъеденя към вас  Hug Мислех си защо не пуснем една нова тема за всички болници или по-точно за законодателната система и за това,че трябва да се направи нещо по въпроса и бялата мафия да си получи заслуженото.Мисля,че така повече хора биха се организирали и присъеденили  Peace

# 54
...виждате какво става в тая държава... Защо не се оплачете в Брюксел?

# 55
Гледам в момента "Здравей, България!" и за пореден път се убеждавам, че "Гарван гарвану око не вади".......

# 56
Гледам в момента "Здравей, България!" и за пореден път се убеждавам, че "Гарван гарвану око не вади".......
И аз го гледах, и аз точно това си помислих... а едно дете плати с живота си за безхаберието и некомпетентноста... Как спят спокойно тези хора.

# 57
Здравейте мами,виждам,че нищо не стана с това,което бяхме планирали,Кременче....какво стана с този човек,с който трябваше да говориш???????
Нищо не се случи след срещата ни.......

# 58
Здравейте ,момичета!Здравей,Поли!
Не съм се отказала от намеренията си,никак даже,но в момента имам друг проблем,който ми се струва ,че е с приоритет...малко е егоистично от моя страна,но съм длъжна да обърта внимание на настоящата си бременност и да гледам нещата с нея да са наред.А покрай моите действия и срещи,свързани с намеренията ми,споделени с вас,си докарах от много ниско кръвно-супер високо.Пулсът ми също е рекорден,а това е много вредно за новото бебе.Да не говорим за какво търчане по доктори става въпрос...
Малко излиза като оправдание,но наистина сама си забраних поне за сега да предприемам каквото и да било,защото за мен това е каузата на живота ми,но тя е свързана с много болка,много мъка...за мен.А тези емоции вредят на новото бебече.Вече имам и друга кауза,за която да се боря-а именно този път да родя живо и здраво бебе,което да оцелее в българските болници.Другата временно ще я сложа на заден план...
Но въпреки всичко,ако в следващите месеци жената-депутат,за която ви споменах си идва в Бургас,аз ще се срещна с нея и ще я запозная с исканията ни.Ще се срещна и с вас,но трябва малко да се стабилизирам физически и психически!
В същото време бих подкрепила ако някоя от вас предприеме нещо ,свързано с темата.Имате моята подкрепа!
Прегръщам ви и ви се извинявам за егоистичното поведение от моя страна,но наистина се касае за живот,за един малък и толкова желан живот! Hug Hug Hug

# 59
Ето това е добра новина,честито много се радвам за теб,дано износиш и родиш едно здраво и красиво момиченце.Желая ти го от сърце.И разбира се,че нашата кауза ще остане на по-заден план.В момента ти трябва да се зареждаш само с положителни емоции и да избягваш всичко,което би те натажило.Пак те поздравявам и мисли само и единственно за настоящич момент без лоши помисли,без да се връщая назад и да преживяваш случилото се:)Simple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт