Плодове и чай с мед - 36 част

• 39 536
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, аз се завърнах от почивката и ви четох до сега...Браво на справилите се, а онези, които се сгафили нека намерят сили да продължат напред   bouquet

Аз както споменах преди да тръгна мислех да започна захранването на 27-28, но отложих за 3 септември и ето днес ми е 3-ти ден от захранването. Плодувах 28 дни, по време на пътуването съм свалила още 2 кг и сега съм 71, демек за всичките тия 28 дена съм махнала 8-9 кила. Чувствам се идеално, дрехите ми падат от Д-то, та май ще се наложи да ходя на пазар, че ще излизам гола иначе  Laughing
Успех от мен и вече ще наминавам по-начесто да ви чета  Hug

# 241
Хеееей ooofff браво на теб мацка!!!!!!!!!

Айде аз пак наново - Първи ден Simple Smile) Сега наливам по 3-4 чая с мед и не изпитвам апетит за сладко , взела съм се сериозно в ръце дааано да мина 3-тия ден поне!

успешен ден Ви пожелавам. Simple Smile

# 242
Момичета вчера ми стана много гадно  Sick за втори път почнах да плодувам и ми става нещо на гърлото като изгорено ми е и ме боли гърло незнам какво да правя и прекъснах ...ще изчакам няколко дни като ще се храня разумно и другата седмица пак ще се пробвам ....

Heart Eyes успех

# 243
  • София
Здравейте момичета! Hug
Идвам на отчет. Пети ден, килограми -3. Пак съм на диня. Чувствам се прекрасно.

MiqS  и на мен ми се случва това с гърлото, незнам какво е. Аз винаги си мисля, че организма се лекува по някакъв начин за това излизат болки тук там.

Copacabana как е положението днес? Първите дни наистина са много кофти!

ooofff страхотни резултати! 28 дена си е постижение. Аз повече от 21 не съм правила. Но се чудя дали този път да не се пробвам 40 дена. Миналото гладуване исках да го направя, но майка ми и сестра ми ме подложиха на психотерор и се захраних след 21...Не знам чудя се...

skinnybitch добре дошла!   bouquet
Трудно може да се каже колко ще свалиш зависи колко кг. си. За 10 дена могат да се смъкнат 3-4-5 кг, но ако имаш много за смъкване. Ако си много слаба, съдейки по ника може и 1-2 кг. да свалиш, може и почти нищо да не свалиш. Зависи...

Джемма
наистина гладуването е лесно, като започне човек да се захранва и го подгони големия глад...Виж тогава наистина се иска воля.Аз при предишното захранване на два три пъти си позволих да хапна мъъъничко повече от полагащата се порция и такъв световъртеж и разтройство ме хващаха, че повече не си позволих!

baby7o
как върви гладуването?

Целувки на всички  Hug Hug Hug

# 244
Здравейте плодчета  Hug

Добре дошли на новите ни попълнения   bouquet

При мен - ту изкарам плодов ден, ту не... Стискайте ми палци да успея най-накрая, толкова много искам, а все се провалям  Cry Cry Cry Дали е вярна приказката, че една диета направи ли се както трябва, после човек и да иска не може да я повтори и трябва да мине на друга?  newsm78 Tired Confused

Радвам се да успехите Ви, продължавайте все така  Hug

# 245
anya, според мен 40 дена са си много и е страшничко особено при захранването, което трябва да е поне 20 дни  Rolling Eyes Аз не бих посмяла да стигна до толкова...то и тези 8 дни отгоре дето направих бяха извънредни, не ги бях планирала. Но все пак ти се познаваш по-добре и знаеш кое би ти повлияло най-добре  Flutter

Миранди, преди това плодуване, поне месец бях като теб...изкарам 1-2-3 дни и проваля и така докато най-накрая успях да се задържа...явно не е бил момента тогава  Party Мисля, че проблемът не е в диетата, а в главите ни и затова се проваляме. Не се отказвай и ще дойде момента, в който ще се закрепиш  Hug

На мен днес ми е 4 ден захранване...толкова се радвам на яденето  Heart Eyes Но не изпитвам зверски глад или да се изкушавам...странно  Rolling Eyes И на миналото захранване бях стриктна и не ми беше никак трудно. Дано и това да е така докрай  Crazy

# 246
Hollaaaa  и от мен ,

втори плодов ден приключвам успешно , чувствам се добре , само на джанки съм  Laughing

anya надявам се да нямам повече поводи , да поставям началото на НОВ ПЪРВИ плодов ден  baby_neutral

# 247
anya 40 дни са много ...  Shocked незнам с каква цел го правиш плодуването , но повечето препоръчват по кратки курсове и по на често... Лидия Ковачева , Пол Брег съм чела , но той е много краен ... Имам една приятелка имаше киста на яйчниците и ходи при Лидия Ковачева и тя и каза два пъти по 14 дни с 7 дни захранване , но захранването може да продължи повече според това как организма приема храната ... Тя свали общо към 11 кг. при първото гладуване се смалили кистите , а при второто изчезнали ... Но ако искаш да правиш 40 дни са много и второ трябва да е под лекарско наблюдение  Naughty това е от моя опит с гладуванията ...Направи това , което мислиш че можеш твой е избора ... В книгата на Лидия тя пише , че броя на дните зависи от това как се чувстваш , ако се чувстваш добре може да правиш по 20 30 40 дни ... Успех каквото и да решиш Simple Smile А това за гърлото незнам - ще се пробвам пак другата седмица...
 Heart Eyes Успех плодчета  bouquet

# 248
  • София
Като взема предвид и вашето мнение, може би не е разумно 40 дена наистина! Май пак ще правя 21 дена! Благодаря ви момичета за мненията!  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
момичета изкарах 1-я ден и вечерта заминах с моя приятел на вилата му и там нямаше как да си продалжа диетата и реших от понеделник да почна наново(а пък и моя приятел постоянно  ми се кара да спра с тия диети и ми надува главата и реших по-добре да я права в софия и да не му казвам),но през това време докато бяхме на вилата му се ограничавах доста и ядях само салата и се надявам да не сам качила,още не съм се мерила. 
успех на всички плодуващи и мн минусчета ви пожелавам!   bouquet
лека вечер   bouquet

# 250
добро утро момичета  bouquet
да споделя с вас какво ми се случи.
в петък вечер наруших плодуването, на сутринта очите ми отекли направо се уплаших Shocked
в събота пак хапнах малко и през нощта като почнаха едни болки в гърба не можах да мигна не мога да разбера бъбреци ли ме болят или  кръст/имам дископатия/ обаче очите ми пак подпухнали, тази нощ нещата се повтарят.  #Crazy
дали е защото не спазвам режима а го нарушавам newsm78
сега не знам от какво е една колежка казва че са бъбреци щом ми отели очите. аз мисля днес да си плодувам и утре ако съм същото състояние и така ме боли да ида на лекар. Охх дано мине днес и да не ме боли повече.  Praynig
лек ден

# 251
Здравейте! Включете ме и мен в отбора на плодуващите. Днес ми е 8-ми ден, но за първи път, откакто "гладувам" не се чувствам добре. Вие ми се свят и май от утре ще започна захранването.
Упех на всички! Peace

# 252
anya , Ами нямам много за сваляне.. Даже вече май съм прекалено слаба... Ама искам да сваля колкото се може повече.  newsm78

Висока съм 164см, и тежа 45кг......

# 253
  • София
skinnybitch сама казваш, че си прекалено слаба. Защо ти е да отслабваш повече. Освен това гладуването регулира теглото, ако гладуваш и се захраниш може дори да качиш кг. Ти си знаеш най-добре, но ... килограмите ти спрямо ръста са повече от прекрасни!
На колко си години, ако не е тайна?
diemma пи ли днес достатъчно вода? Може и лечебна криза да си получила?
animari подутите очи за много характерни за лошо захранване, но другите болки не мога да си ги обясня! Може би наистина трябва да отидеш на лекар!  bouquet
Миранди много се радвам се да те видя! Hug

Отчета от мен 6 ден, -3 кг. Всичко е ОК, но съм много гладна днес - не мога да си го обясня!

# 254
Здравейте момичета,искам да попитам всички плодове ли могат да се хапват или само определени,могат ли да се комбинират или са едни и същи за деня?
Имам да сваля около 13кг.и се чудя дали да не започна вашата диетка.

Общи условия

Активация на акаунт