Плодове и чай с мед - 36 част

• 39 536
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
добро утро
вчера бях само на плодове и чай и днес се чувствам по добре определено. боли ме но много малко явно наистина лошото хранене /защото то си беше хранене направо а не захранване/ е оказало влияние. Rolling Eyes Embarassed
а между другото да се похваля не съм се качвала на кантара от събота но днес влязох в дънки в които не съм влизала от 2 години. newsm68 newsm44
просто нямам думи ако мога още да продължа така  newsm44 newsm44 newsm44
много съм щастлива  Hug Hug
а дано сега да издържа 20 дни или поне 15 а после захранването ще е по книга. Crazy Laughing
лек ден и много минуси да има   bouquet

# 256
здравейте плодчета,
вчерашния ден мина без издънки спазвах всичко точно,днес ми е 2 ден на закуска хапнах една малка ябълка,а за обяд и вечеря съм си приготвила сини сливи,чувствам се прекрасно до сега карах 30 мин велоергометър,правих коремни преси и доста се поизпотих newsm39 не съм се мерила още,но мисля да се кача на кантара чак след 2-3 дена,това е от мен
лек и успешен ден   bouquet

# 257
  • Балчик
Здравейте плодоранки. Днес ми е шести ден от захранването, върви чудесно. Но днес малко прегреших, хапнах си малко фъстъци- не можах да им устоя. Embarassed На кантара не съм се качвала, но всяка вечер по тъмно с кучето обикаляме като луди града в бързо темпо. Вечер правя и коремни преси. Глад не чувствам никакъв вече. Само първия втория ден ми беше малко гладно.

# 258
здравейте
записвам се днес да се похваля снощи се качих на кантара и още един килограм минус. newsm44 newsm44 newsm44
обаче продължава да ме мъчи запек  Sad и не знам какво да правя. пия чай с мед. вода много.  newsm78 обаче не и не.
лек и спорен ден

# 259
animari , и мен ме мъчи същото и пия майчин лист през 2-3 дни докато ми се събуди стомаха  Whistling

Аз съм на 7 ден захранване, много съм добре, килграмите си седят на 71. Вчера излизах и о, чудо! Влезнах в обикновен магазин за дрехи и си взех панталон по мярка  Shocked Такова нещо не е било с години... още ме държи радостта  Heart Eyes

# 260
добро утро
ooofff и аз го пих ама нещо сякаш не действа. пих го снощи ве4ерта късно. и дуфалак пих. /мисля 4е така се казваше/  newsm78. снощи така ме боля стомаха на камък станал  #Crazyи като го пипам от най лекото докосване боли много Cry . през ноща се успокои и сега не ме боли но не съм ходила до тоалетна и предполагам 4е като по4на да ям днес пак ще почне да ме боли. Cry днес си сложих малко /4-5 капки/течен парафин в чая. знам че не е позволен  ама дано да подейства.
иначе снощи отчетох още -0.5 кг.  и ако ходя нормално до тоалетна си мисля 4е резултатите ще са по добри. но и така е добре.
за днес съм си нагласила 5 прасковки /колкото яйце големи/ и 0.500 кг. сливи пасирани с вода на сок да са за пиене.
лек и спорен ден и много минуси момичета.
п.п.ooofff твоите килограми да химера за мен поне за сега.  Embarassed но се надявам след някой и друг месец да ги стигна и да мога и аз да се похваля  bouquet Peace

# 261
                             Здравейте,Плодчета!

От 08.09 съм във вашите редици!Смятам да изкарам 15 дни на плодове - 7 захранване!Висока съм -162см.,започвам -70кг.Цел -55кг.!
Моля се да успея пожелавам го и на вас!

# 262
  • Пловдив
Момичета, а на вас случвало ли ви се е да ви се вие свят от гладуването( пречистването). На мен на 2-я час. #Crazy Rolling Eyes Crazy Heart Eyes

# 263
  • Балчик
Здравейте момичета. На мен утре ми е последен ден захранване. 69 кг, не съм свалкила нищо за тези 10 дни, но съм супер доволна. Вчера си извадих една къса пола дето хич не ми ставаше няколко години. Еее, сега ми е по мярка точно. Laughing

# 264
малко отчет и от мен
10-ти ден  -5 кг  Grinning

# 265
  • София
малко отчет и от мен
10-ти ден  -5 кг  Grinning

Отличничка! Браво!  bouquet
И аз отчет 10 ден -4. Все очаквах да смъкна повече, но колкото толкова....

# 266
здравеите,и аз да дам един бърз отчет:5 дена -2 кг, може и да са повече,но нз защото съм в цикъл и мисля че той влияе върху резултатите. и на тези 2 кг съм доволна,надявам се сваля още 2 (за 3 дена) и затова днеска ще правя луната
лек и успешен ден от мен   bouquet

# 267
здравейте красиви дами
гоня ви и аз  animal037. е няма да много скоро но се надявам да ви стигна в един момент  Praynig. аз до тук отчитам общо -10.5 кг (с предното прекъснато плодуване и сега).  От сегашното плодуване имам още 10 дни до захранването.  newsm68 newsm44 Е имам още много да свалям но се надявам да успея. newsm17 а иначе слончо  261uu smile3535 толкова добре се чувствам. Даже ходих на танци в петък и колело карам през ве4ер по 25-30 мин.
та продължавам  smile3521 зашивам устата  smile3505 и напред.
много минуси  на всички  newsm51 и задържане на вече свалените килограми  newsm10
успешен ден

# 268
Момичета, здравейте!  bouquet

Искам да ви попитам колко време минимум трябва да мине между 2 поредни гладувания? Благодаря ви предварително!  bouquet Hug

# 269
здравейте моми4ета-записвам се във вашите редици-след 10 дн на глад(само на този сироп Мадал бал) съм 6,5 кг надолу-продължавам сега 10 дни само на плодове -днес ми е втори ден-в4ера само на диня и 2 кафета Embarassed,но без мед
имам въпроси-
1.меда важен ли е? или е за да ти дава енергия,защото мисля 4е мога и без мед
2. някой правил ли е същата схема-10 дни пълен глад и после плодове-за да попитам-дали ще продължа да свалям или организма  е минал на свит режим

Общи условия

Активация на акаунт