Плодове и чай с мед - 36 част

• 39 536
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте момичета!  Hug
Отчета от мен 14 ден -5 кг. Чувствам се добре...малко разочарована, но.... Rolling Eyes
Явно организма свиква с гладуванията и всеки следващ път е все по-малко.

mama na sisi аз също не ям мед. Само ако много ми се дояде нещо сладко, но те плодовете и без това са достатъчно сладки. Не мисля, че меда е жизненонеобходим. Спокойно може и без него! На втория ти въпрос мисля, че ще свалиш още въпреки че 6,5 кг си е доста завиден резултат, за който те поздравявам! Hug

amora моя спомен е 2 месеца при 21 дена гладуване, но не съм на 100% сигурна.   bouquet

animari
браво, страхотен резултат! Hug

# 271
  • Пловдив
Здравейте и от мен.  bouquet Пишете ме и мен от днес. newsm78:crazyeyes:  Дано този път вече да не предам фронта Praynig Crazy ooooh! newsm78 аз като гледам май май аз трябва да свалям най-много;а лошото при мен е;че аз обичам да ЯМ #Crazy   EmbarassedД:roll: Cry Tired И ТО СИ МИ ЛИЧИ ДЕ #Crazy Laughing Crazy

# 272
anya, благодаря!  bouquet Аз също си мислех за 2 месеца, но защо 21 дни гладуване? newsm78 Не е ли 20 или аз нещо греша? newsm78

# 273
  • София
anya, благодаря!  bouquet Аз също си мислех за 2 месеца, но защо 21 дни гладуване? newsm78 Не е ли 20 или аз нещо греша? newsm78

21 дена са три пълни седмици, аз така го правя, но и 20 дена също е ок!  bouquet

Atanassia добре дошла! Hug
Не се притеснявай! Повечето хора обичат да ядат!

# 274
Ами аз последния път, когато го правих (юли месец, мисля че на 14.07. започнах) свалих 7-8 кг и можех да продължа след двайстия ден. Беше ми много леко и приятно и не ми се почваше захранване дори. Не направих цялото захранване, защото малко стана едно объркване, но вече втори месец си държа килата без никакъв проблем. От днес започвам пак, искам да сваля 5-6 кг, не се надявам на повече, защото след всеки следващ път за съжаление се смъква все по-малко Tired Но ако падне някой грам над тези 5-6 кг изобщо няма да се сърдя Crazy Flutter

# 275
Момичета с вас съм от днес  bouquet ще плодувам 20 дена!!! Заинатила съм се и ниииищо няма да ме спре! Laughing

# 276
Здравейте,момичета от вчера ви чета и реших и аз да се включа във вашите редици.Вчерашния ден мина успешно и днес съм -1,300кг.Започнах от 59кг.,ацелта ми е 53кг.Смятам да изкарам 10дни.Лек и успешен ден на всички Hug

# 277
  • софия-napoli
здравейте и от мен
няма да ви кажа колко кила съм защото ме е срам
досега не съм гладувала и то си ми личи
но като за първи път не се ли прави само 5 дни
кажете вие по знаете

# 278
Здравейте момичета!  bouquet Hug

GABRIELA75 , винаги досега съм правила 20 дни. Днес е втори ден на четвъртото гладуване в живота ми. Според мен опитай да направиш поне 10 дни, а ако можеш 20 е най-добре. В крайна сметка то най-трудното минава точно след 3-4-5 ден, какъв е смисъла да спираш точно тогава? newsm78

Аз не съм се теглила, но и не бързам да се тегля, че като знам че последно съм го правила цикъла преди 2 месеца, не очаквам кой знае какви резултати. Затова може би 1-2 пъти през 20те дни или направо накрая, не знам Flutter

На всички пожелавам лек ден и много минуси утре  bouquet

# 279
  • софия-napoli
от утре съм с вас стига само съм ви чела
пък колко дни ще издържа не знам
за пръв път ми е нямам представа как ще откликне организма
за всеки случай стискайте палци

# 280
  • София
Здравейте момичета! Hug
Как сте днес?
Аз съм ОК. На килограми все така не помръдвам.  Confused
15 ден ми е днес. Доста гладна се чувствам всъщност!

amora
как върви?  Hug

Доли Пебълс добре дошла!  bouquet

rumiqna_anna как мина днешния ден?  Hug

GABRIELA75 моето мнение е малко по-различно. Ако за първи път гладуваш изобщо не е разумно да са 20 дена. Пробвай с 3, 5, 7. Вярно е, че първите три дни са най-трудни, но като си спомня първите ми гладувания как едно читаво захранване не можех да направя, се радвам че съм правила кратки курсове. Защото ако при 5 дни глад се наядеш накрая най-много разстройство и болки в корема да получиш, но ако след 20 дни се наядеш накрая много е вероятно да посетиш токсикологията в Пирогов, а може и по-зле. Затова смятам, че докато човек не се научи да се захранва правилно не трябва да се правят дълги курсове!
Естествено всичко това е препоръка, ти сама ще прецениш кое е най-доброто за теб!    bouquet 

# 281
Здравейте момичета!   bouquet

anya, върви съвсем нормално. Аз нямам проблеми с гладуванията. Както казах последния път дори не исках да спирам, толкова добре се чувствах. Лично аз нито спазвам ядене-пиене на два часа, нито нищо. Ям си когато ми се яде и си пия чай, когато ми се пие. Сигурно е грешно, но на мен ми действа страхотно и така.  Отказах цигарите и се надявам гладуването да ми помогне да се поизчистя малко, че 7-8 години цигари... ooooh! Sick Опитвам се да спра и кафето, ама нещо засега не успявам Tired anya, ти спазваш ли го това ядене-пиене през 2 часа?  Hug

GABRIELA75, от утре те чакаме, да знаеш!  Hug

# 282
Момичета,днес съм 3 ден от гладуването и се чувствам мното жизнена и много лека! Grinning Имам енергия и знам че ще издържа 20 дни! Peace Аз също не спазвам часове за яденето на плодовете ,ям си когато ми се яде. Не съм се мерила на кантара но усещам малко разлика в дрехите Mr. Green

Забравих да ви кажа че диетата на Дюкан ми мноооого ми обърка метаболизма Twisted Evil

# 283
Здравейте плодчета!
На мен днес ми е 3 ден и се чуствам добре.За 2 дни съм -1,700кг.(не мога да се отърва от лошия навик да се тегля всеки ден).
anya ,благодаря за топлото посрещане  bouquet 
Аз също не спазвам часове за ядене,чай не пия,а само минерална вода с лимонов сок,мед не слагам.2 дни бях на грозде и диня и когато намалее ефекта на отслабване ще мина на плодове с по-малко съдържание на захар.
Приятен ден на всички!

# 284
Здравейте и от мен, и аз съм 3ти ден  Laughing

Не съм се теглила, не знам кога ще го направя, но не бързам честно казано Flutter Аз последния път също не пиех чай, но сега съм намерила един много готин Тути фрути и с мед е перфектен. Даже мога да пия по повече от 4 на ден Crazy

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт