Плодове и чай с мед - 36 част

• 39 536
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
Ето ме и мен!16 ден, килограмите все толкова -5. Не съм вярвала, че за 20 дни може да смъкнеш само 5 кила, но май така ще стане. Rolling Eyes Явно организма ми отмъщава за тормоза! Crazy
Иначе се чувствам прекрасно, нямам никакви оплаквания, дори ниското кръвно не ми прави никакви проблеми. Имам енергия за трима!

amora и аз не спазвам часове, ям когато ми се яде, а чай пия рядко, но наблягам на водата!
Поздравления за цигарите!  bouquet Мъжа ми от години се бори да ги спре, но мотивация ли му липсва, воля ли.....не може и това е! Така че съм виждала колко е трудно и мога да оценя това, което ти си постигнала! Hug
Иначе за кафенцето и аз го пия /докато плодувам го спирам/. Не че не мога без него, но самия ритуал на пиенето много ме привлича! Wink

Доли Пебълс трети ден, почти си прескочила трудната част!   bouquet

rumiqna_anna и аз се меря всеки ден! Е понякога, както е в моя случай е доста демотивиращо! Joy Joy Joy

Целувки на всички! Hug

# 286
anya, не е САМО 5 кг, а 5 кг Naughty Колко ти остават до целта ти?
 Hug
Относно цигарите изобщо не ми е трудно. Просто един ден се събудих и си казах, че няма да пуша повече и не съм палила. Не се изкушавам да си купя, не гледам приятелите си в ръцете и устите като пушат около мен  Joy (смея се, щото при предни опити да ги спра е било точно така  Joy). Иначе доколкото знам има хора, които докато правят това пречистване ги отказват. На мен явно ми е дошъл момента да стана непушачка, което е много добре, защото сега има доста повече парички за много работи Twisted Evil Mr. Green

Иначе с Доли Пебълс и rumiqna_anna се водим заедно - и на мен ми е 3ти ден.  Hug

# 287
  • София
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
Отчета от мен 17 ден отчитам още един кг. минус! newsm44 Общо вече -6! Grinning Grinning Grinning
amora ти си ми късметчето!  Heart Eyes Вчера си казах пет, пет пак е добре и днес кантара ме зарадва! Тази вечер ще бъде новолуние, смятам да направя лунната диета, само на течности един ден /докато чета "New Moon"- пристрастените към "Здрач" знаят за какво говоря! Joy Joy Joy/!
И ако сваля още един кг. до края на диетата ще бъде суууууууупер!

Колко ти остават до целта ти?
 Hug
Относно цигарите изобщо не ми е трудно.

Относно цигарите - страшна си! Аз знам, че съзнанието може всичко и явно ти умееш да го контролираш! А за парите, определено е по-добре да си купиш дрешки по-малък размер, отколкото да ги издимиш в атмосферата! Joy

До целта ми остават около 10 кг., което хич не е малко, но днес съм обнадеждена! Heart Eyes

Целувки на всички! Hug

# 288
Здравейте и от мен?  Hug

anya, виждаш ли? Като си спряла да циклиш върху момента с това, че 5 кг са малко, всичко си е дошло на мястото! Прекаленото забиване върху една мисъл (в нашия случай за това колко тежим) просто някак си спира целия процес. Гадно, но факт, затова го давайте по-ларж Crazy

Иначе и аз имам около 10 кг да свалям, сигурно след това ще искам да падна още по-надолу, но да видим, може пък 10те да са ми достатъчни. Не гледам на моите 10 кг като на "не много малко", а като много малко (все пак съм свалила 25 кг Blush ) и затова ги свалям по-бавно. Абе истината е, че човек сам трябва да се манипулира Joy Успее ли човек да си втълпи нещо, то се случва - и за добрите, и за лошите неща е така. Затова позитивно мислене му е майката и в никакъв случай вглъбяване в цифрите на кантара.  Naughty

Малко се олях, просто исках да споделя това, до което съм достигнала като извод в борбата си със сланините Flutter Joy

Лек ден ви желая! Hug  bouquet

# 289
  • София
... все пак съм свалила 25 кг Blush ) и затова ги свалям по-бавно. Абе истината е, че човек сам трябва да се манипулира ...

Леле удивлението ми от теб расте с всеки следващ пост! Ти си страхотна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как успя да смъкнеш толкова много, с плодуване ли?

# 290
Ами не само с плодуване, изпробвала съм всякакви видове хранене + спорт. Все пак се боря с килата от година и половина, има момичета, които доста по-бързо са се справили от мен, но...Аз съм доволна Flutter Сега плодуването ми е за раздвижване на последните 10 кг и за пречистване, надявам се така да ускоря процеса на чистене на белите дробове, дано ми се получи Praynig  Flutter

# 291
малко отчет и от мен
17-ти ден  -7
остават последните 3кг  най трудните Close

# 292
Здравейте момичета Simple Smile
Днес съм решила да се присъединя към вас.Имам да свалям едни 13кг.смятам да плодувам колкото издържа.

# 293
Здравейте момичета! Аз съм ви голяма фенка, защото от много време ви четя и ви се възхищавам ! От това което пишете се разбира , че сте много готини и като жени и като майки. Реших да се пресъединя кам вас и от утре да започна плодуване, защото имам доста да свалям. Не съм майка и май понадебелях от нерви и вече не мога да се понасям такава. Мисля си, че от мен по-ужасно и грозно същество няма само защото не изглеждам като манекенка, а всички гледат все към тези,който изглеждат като манекенки. Не им завиждам даже се възхищавам на хубавите и най-вече слабите жени. И така надявам се да успея и вие да ме приемете сред вас.  Hug на всички плодчета

# 294
  • София
Здравейте момичета! Hug
Днешния отчет от мен: ден 18 кг. -6. Всичко е ОК.

amora днес имаш отсъствие! Wink

sun4e пак ме водиш, явно няма да успея да те надскоча! Joy Joy Joy

iveta_
добре дошла!  bouquet

itka_p6 добре дошла и на теб! Hug Надявам с помощта на този режим не само да се отървеш от излишните кг., но и да започнеш да обичаш себе си малко повечко! Hug Hug Hug

# 295
Здравейте момичета!  bouquet

Мен вчера малко ме нямаше, бях много заета, излизах и така Crazy Днес май ми е шести ден и се чувствам екстра Joy Казвам май, защото наистина не знам кой ден ми е, но според писаното във форума ми е шести ден. Mr. Green Вие как сте? Аз трябва да ходя да си купя мед, че ми се пие кафе, а няма с какво (мразя горчиво кафе ooooh! ).

По-късно ще пиша пак.   bouquet Hug

# 296
Хайде момичета, идвам във вашите редички! Висока съм 160 см и тежа 63 кг. Малко множко ми са! Искам да сваля 10 -13 кг! Преди правих тази диета за 10 дни и отслабнах с 5 кг. Но пък след това като нападнах масата и нямаше ставане от там. И сега отново съм на стартова позиция! По едно време реших да правя безвъглехидратната, но много трудно ми беше - единственото месо, което ям е риба и не знаех как ще издържа само на риба и яйца 24 дни. И се отказах! Пожелаите ми късмет с плодовете и дано всички се похвалим с минуси! Стискам палци и на вас! За закуска си хапнах круши Simple Smile

# 297
Здравейте момичета! благодаря ви,че ви има и че така топло посрещата всички!  bouquet Днес ми е 6 ден плодуване  ,не съм се мерила на кантара но усещам разликата в дрехите. Чувствам се все така бодра и лека кипяща от енергия! Grinning     

: amora  стеб започнахме заедно,пожелавам ти успех и много преборени килограми!  bouquet

# 298
Добро утро момичета!   bouquet

7-ми ден от мен - чувствам се екстра! Mr. Green След малко ще излизам на кафенце и по магазините, затова стискайте палци да успея да си оползотворя паричките, които съм си предвидила Joy

Вие как сте? anya, ти днес ли плодуваш последно или утре?  bouquet Момичета, на мен дънките почнаха много да ми падат, което е хубаво де  Mr. Green Дано и вие да сте така  Praynig Crazy  bouquet

Ох, спирам засега, че трябва да се оправям. Лек ден на всички! Hug

# 299
Втори ден при мен. Вчера ядох круши за закуска и обяд, а пък за вечеря грозде. Знам, че не е много препоръчително да се яде грозде заради захарта, ама много го обичам. Сега си правя чай Simple Smile Браво на всички, които държат фронта. А на Амора приятно пазаруване (сигурно тя го е привършила вече впредвид часовата разлика), ама аз сега ставам. Лек ден на всички!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт