Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 743
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Комиксче , чудесни новинки  Praynig Praynig Praynig Бог да е с вас и да ви пази  Praynig Зарадва ме много мила - продължавай все така  Hug

# 691
Добро утро. Виждам пак сладки изкушения, да ги намачкате и нацелувате всичките.
Гея, ти къде се загуби? Прибрахте ли се вече?
Комикс, страхотни новини! Браво на мъничката Бо!
Стефи, радвам се да те видя!  Hug
Чоко, чакаме те и теб с добрите вести днес.
Ама и аз как телеграфично го написах  ooooh!

# 692
  • в сърцето на един мъж...
Прибрахме се Simple Smile
Ето да видите и нас Sunglasses

- тук батко се забавлява Mr. Green
- на тати принцесата
- а това е мястото, на което е снимано Grinning

# 693

Страхотни новини Комикс  Hug
Браво, Бо ! Браво смело момиченце  Hug
Много, много се радвам че всичко се нарежда както трябва  Hug Heart Eyes

Колкото до пейките.....дано няма никъде, защото няма да има хора,
които да сядат на тях  Praynig  bouquet

Гея, страхотно място и страхотни снимки Simple Smile
То няма и как да са лоши с тези манекени  Mr. Green

# 694
Гея, умилих се. Ама то аз съм си пристрастна. Гушкам ви всичките!

# 695
Чоузи Hug

# 696
всеки ден все по-хубави новини, това е супер newsm10
И бебоците с всеки изминал ден все по-пухкави и по-хубави стават, много сладки са вси4ки Crazy

# 697
HugЗдравейте на всички момичета и от нас!!!Не съм влизала скоро,че си имах вечерни и нощни неразположения,свързани със киселини и гадене...сега хапвам по-мъничко,че от бебка май не ми остана стомахче Laughingнощно мреме в 4 или 5 сутринта бебка вече се е наспала и става активна и аз ставам да се разтъпча ....На мен ми се обадиха от клиниката вчера и ми смениха датата и часа за преглед--На 6.09 сутринта сме на преглед,че доки другата седмица отива на конференция в чужбина.Нямам търпение да видя бебка колко е пораснала и наддала на кг.Много се зарадвах на хубавите новини от Чоко и Комикс само така да продължават да растата и папкат малките сладки душички и дано скоро да си гушкате у дома.Бела-  bouquetчестити ти сини гащи-виж само как си измешахме бебчетата Joy много се радвам и за теб все така безпроблемно да върви и занапред... Момичета много са ви сладки бебчетата - да ги нагушкате и нацелувате всичките и от нас newsm51 newsm51 НВИ-Честит рожден ден мила,желая ти много здраве,щастие и леко раждане-то не останало вече....Аз съм решила да пазарувам за бебка през октомври месец,надявам се да изкарат по-зимни дрешки.Аз се отоплявам зимата на парно и много дебели дрешки няма да взимам,но ще ми трябват като водя бебка на консултация.Грация 82-много гуш и за теб и ти желая леко раждане и бързо възстановяване след това кога мина това време newsm78 направо не го усетих....      Чоузи-- Heart Eyes много гуш и за теб , една от моите котки е абсолютно същата  #Crazy  и от теб чакаме добри новини да споделиш .. Лек и хубав ден на всички от нас като се върна от преглед ще ви пиша докъде сме я докарали  love001

# 698
  • Пловдив
Комикс, от сърце се радвам за добрите новини. Нека малката Бо продължава да е все така силна и да се подготвя за прибирането си при мама и тати Hug Praynig
Чо Ко, моля се на Бог много бързо пейката, на която чакате новини за слънчицата си, да опустее и всички мили майчета да гушкат дечицата си в къщи Praynig
Стефи и Минди, като гледам сладурковците ви и ми се иска моите малки рибки да са момиченца, че да се кандидатираме при батковците за вниманието им Mr. Green Ама изборът ще е труден като гледам пак снимчиците и на Мамбинка и Аманитка Party
Гея, дечицата ти са толкова сладички и Мила ми се вижда толкова пораснала Heart Eyes
Аарвен, дано да наминеш с добри новини Praynig

# 699
Комиксче , радвам се за прекрасните новини мила , много се радвам  Hug Praynig Дай Боже все такива новини да ни носиш .

Арвен , с теб сме мила , как са нещата при твоите принцески , дано и ти ни донесеш хубави новини  Praynig Hug

# 700
Комикс, браво на малкото ти момиченце  Praynig Hug
Гея, наистина си имаш двама сладурковци, остава да кажеш че не те слушат, я виж бати, колко добре гледа сестричката си Hug

# 701
Кали, той че се грижи, грижи се, ама е див за трима Grinning

# 702
Да ви се похвалим и днес. Димана е вече в слединтензивно и достига сестра си много бързо. Пиеше вода от биберона повече от Константина. Лекарите казаха, че Константина е мързелива, макар че яде 2но повече на Димана. И двете вече са с дрешки (в смисъл не са на температурни легла).
Константина е в нормално легло : http://mvelcheva.snimka.bg/baby/konstantina-amp-dimana.417779
Димана и махат системката довечера и нея я изкарват на нормално легло.
От днес започвам да ходя 4 пъти на ден да ги храня : 11:00 , 13:00, 16:00, 19:00, което означава че ще ги виждам всеки ден, благодаря на Господ.
Още по-хубавото е че weekend-а ще започнем да ходим с нашия татко, за да храня аз едната, той другата. За сега ще се храним от беберон, тъй като от първостепенно значение е да хапват, а от гърда съществува риск да се уморяват и да нямат сили да изяждат всичко, което означава, че ще трябва да ги дохранват през сондата.
Днес за пръв път мога да кажа, че деня ми е страхотен. Отивам да се обличам и изчезвам пак при тях.
Ще пиша и ще кача още снимки като махнат и на Димана систе!мката от главичката. Държа да отбележа, че стилисти са МД и според мен дрешките са за 12 + месеца, но това да ни е кусура

# 703
Чоко,

ако знаеш само как ме радваш с тези прекрасни новини!    love001

Бъди, щастлива, лети и се докарай с най-хубавите си дрехи, защото ти си една прекрасна МАМА!!!

# 704
Чокооооо, онемях направо от радост. Страхотно! Малката Константина е едно прекрасно мишленце!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт