Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 751
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Choosy, и аз бях със задръжка на урина в единия бъбрек и песъчинки изхвърлях. Пих Неоринал и спазмалготици и на следващия преглед бъбрека беше чист. Не се притеснявай, нормално е по време на бременността, особено ако и преди си имала проблеми с бъбреците. Пий повече течност и диня, много диня. Попитай за неоринал, то е билково и може да се приема през време на бременност. Дано се оправиш по бързо Hug

# 91
Чоузи,
аз също имах проблеми с бъбреците и се възстанових, след прием на Неоренал, който е билков и безопасен при бременност. Преди също съм имала проблеми и бременността ги отключи.
Дано по-бързо престанат болките и се възстановиш, че от опит зная, колко е болезнено. Tired  Hug

# 92
Дива, Хоуп, благодаря ви. Hug  Аз се поразровх из гугъла и се оказа, че е често срещано при бременност, което не ме успокоява. Свързах се и докторът, който ми следи бременността, за да го питам за неоренала, но той каза първо да пусна стерилна урина и тогана ще говорим.

# 93
Не знам, мила. Моята стерилна урина беше чиста и въпреки това умирах от болка. Причината явно беше камъче, което си го имам от години, но сега се беше размърдало.

# 94
Аарвен, кураж, мила, предполагам колко ти е тежко  Hug Ще се моля за твоите момиченца, да се преборят с инфекцията, и бързо да се прибират при мама и тати  Praynig

# 95
Копирам си поста от другата тема, че ми е трудно писането:
Здравейте, милички. Няма да коментирам нищо от написаното, макар че ми се иска, но лежа с лаптопа н а една страна в леглото. Тази сутрин се събудих към 4ч с ужасни болки в десния бъбрек, пих папаверини да закрепя положението и заранта отидохме в спешното. Оказа се, че бъбрекът ми задържа урина, защото бебето притиска канала . Сложиха ми инжекция бусколизин и но-шпа и ме изпратиха у дома.Казаха, че ако вдигна темп. ще се наложи дрениране на бъбрека и може да си ходя така, докато родя. Но може и да се размине от само себе си. Сега си гълтам спазмолитиците и лежа на ляво, защото само така не ме боли и се моля вс да е наред. Ако сте се срещали с подобни случаи, всяка помощ и инфо ще са ми полезни. Сега отивам да питам чичко гугъл за хидронефрозата.

Чоузи,не ми се е слу4вало,но знам как боли бъбрек,много неприятна болка ConfusedДано като се поразмести бебето да освободи канала.Може да е моментно ,дано отмине.
Консултирай се и с Даскалов или звънни на Сигридов най-добре.

# 96
Момичета, хайде да пуснем темичка на мама Бийн  Grinning

Всички бебоци които видях на снимките са прекрасни  Hug

Комикс и аз се моля за малката Борислава  Praynig

# 97
 Благодаря ви за подкрепата мили момичета !!!

Благодаря че ви има и ми давате такъв кураж !!! Господ да ви пази !!!  Praynig

# 98
Choosy,мила, имам приятелка, при която лекарите кометираха ваденето на бебето в 7ми месец, защото мялкия я беше притиснал по същия начин. Тя обаче устиска до седмица преди термина. Пи болкоуспокояващи и препарати на билкова уснова, които да помагат по-лесното уруниране.Ще я разпитам детайно за лечението й (тя живееше в Германия тогава) и ще ти пиша.
Стискам палци всичко да се размине. стискай зъби, дано да мине по-бързо.
Комиксче, Aarven, моля се всекидневно за силните ви дечица. Вярвам че ще успеят за се преборят и скоро да са в обятията ви!

# 99
  • София
Момичета, един въпрос - в коя седмица спряхте естрофема и утрогестана (тези от вас, които са ги приемали). Аз трябва да ги спра в сряда - четв. , питам само информативно  Hug

# 100
lorelei75 естрофема се спира по преценка на лекаря ти , но към 8-9 седмица по принцип , а утрогестана може и към 12 седмица , всеки лекар се води от състоянието на пациента си , има момичета които са приемали утрогестан до 15 г.с. , има и такива които са спирали утрогестана постепенно , слушай док какво ти казва и всичко ще е ок .

И днес се моля за Борислава на Комикс и малките принцески на Аарвен  Praynig Praynig Praynig

# 101
Aarven, Комикс  Hug Praynig Praynig Praynig

# 102
Моми4ета,тази ве4ер забелязах прозра4на те4ност,кап4ици,от гърдите ми Confused Това нормално ли е?Не е ли много рано?

# 103
  • София/Варна
Моми4ета,тази ве4ер забелязах прозра4на те4ност,кап4ици,от гърдите ми Confused Това нормално ли е?Не е ли много рано?
Нормално е, организмът ти започва да отделя коластра. Не е притеснително, така ще ти прокапва до раждането.

Комикс, Aarven,  Praynig Praynig Praynig

# 104
Чоко, благодаря ти, ще чакам.
Стискам палци на Комикс и Бо.
Аарвен, на теб също.
Аз съм малко по-добре. Пуснах 2 стерилни урини, ще чакаме да видим дали там има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт