Споделете 116

• 20 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Мда. На моя конкурс и аз се държах като идиот, по моя преценка. Накара им казах, че ми е първото интервю в живота и те взеха, че ме взеха. Mr. Green

До сега все с връзки се уреждаше, а?  Mr. Green

От време на време ми иде да тегля по един шут в *** на Марадона. Споделих.

Сега пък защо? Нима още не можеш да ми простиш за онази рокля?  Thinking

Абсолютно вярно  Peace

Имаше футболист - гениален дребен мошенник newsm78

Пише се с едно Н. Чудя се как още не са те погнали интелектуалките или просто ти прощават заради белите коси.

# 706
Правилно!
Мошеник е!
Интелектуалките винаги са великодушни и всепрощаващи!

А една търсачка ми даде 503 000 съвпадения с две Н срещу 36 000 с едно.
Руският ли е богат език или сме неграмотни?

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 14:35 от Дедо

# 707
Днес една наконтена лелка , с изрядно поддържани нокти си изхвърли незагасения фас на улицата. На някои не им се налага да се преструват за да ни убедят в простотата си.
Ео, късмет и горе главата ! Знам, че можеш !    bouquet

# 708

Имаше футболист - гениален дребен мошенник newsm78

Пише се с едно Н. Чудя се как още не са те погнали интелектуалките или просто ти прощават заради белите коси.
Досега до сега се пишеше слято, Марадона, А отсега нататък?

# 709
  • Бг
Еххх, то да беше само лелката, би било прекрасно, но уви. Всеки ден докато си чакам на спирката ми иде да "отпера" шамар на всеки един, който ще се бутне в кошчето до себе си, но ще си изхвърли фаса или боклука до него. Но ....., това е дълга тема.
Иначе да споделя, че преди намси колко години като ученичка бях потресена от факта, че директорката на елитното ни школо най-безцеремонно вървеше по центъра и чоплеше семки. Грозна картинка, като си представиш, че е жена, "тежаща" на мястото си.
Кофти настроението не ви го споделям обаче.

# 710
Марадона, всъщност досега нямам работа, която да съм получила с връзки. Обикновено сюжетът е: отивам да си подам документите и веднага ми казват, че ме вземат. Предполагам, че се дължи на убийствен чар, зелени очи и разтапяща усмивка.  Laughing

# 711
Нямам зелени очи и разтапяща усмивка.
Не съм и кой знае какъв капацитет.
Имам добро сърце(последното е за рекламата)
и хубава работа.

# 712
Работа?! Извратеняци!

# 713
Водка? Джин? Виски?

# 714
 Дедо, за да си наясно с картинката, форумския плейбой е само един и винаги ще бъде само Той.
 Другото са аматьорски изпълнения, това всички го знаем.

# 715
  • София
Дедо, за да си наясно с картинката, форумския плейбой е само един и винаги ще бъде само Той.
 Другото са аматьорски изпълнения, това всички го знаем.
А той е.................?

# 716
Яд ме е. Преди 3 години доброназорно ми прекъснаха отпуската, която карах след майчинство, за да се върна на работа, защото заместникът ми внезапно напуснал. Зарязах си детето, хвърлих го на бабите, че да работя великата си работа. Не ми платиха неизползваната отпуска (няма и да ми я платят), но пък ми бе обещано, че ще излизам в отпуск възможно най-рано, за да мога да изчистя неизползваните дни. Да, ама не. От тогава все ме прецакват с лятната отпуска...

# 717
  • вкъщи
споделям отвратилно настроение-още не можем да свършим с ремонтите

# 718
Пък аз сигурно няма да излизам отпуска, доброволно ...
Освен ако някой не предлага дестинация вдън горите тилилейски ...

# 719
  • Варна
Madam Stasita, Сопрано разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт