Някой подобрява ли храните действително (долколкото е възможно) и вземат ли се предвид "новите научни открития"? В крайна сметка последните са нови само няколко месеца, така, че...

Вижда се, че и снимките са перфектни - без червени очи...
В чуден град живея.В сряда щяло да има уж.Взехме на малкия пак Нутрилон,така мразя да сменям млеката,ама кой те предупреждава! 
Не обичал ли?!Яде,че "аам"вика като си отваря устичката.Направо си паднах от смях. 
видяхте ли?
Едвам успях да ви дочета какво сте писали тези дни.
Тя, като новородено не се будеше толкова често и си правеше хубава пауза от 6 часа
Ама този път не иска да се разнесе толкова бързо. Пак ще напирам на компресите и този път май ещ опра и до помпа.
Магазина се намира от дясната страна на улицата, като се тръгне от Южния нагоре. Пада се малко по-нагоре от Сладкишницата. На партера на един нов блок. На ъгъла. Той е голяма бебешки магазин с колички и столчета за хранене на витрината. Има супер богат асортимент пюрета на Хипп, Семпер, Сънвал, Алете, Пласмон, Гербер, абе всичко
Но няма Ганчер, Овко и подобни.
Колко повече пазаруваш ти расте отстъпката. Макс беше 25% за над 150лв. Имаше и хубави обувки. Аз вече си набелязвам магазините с детски дрехи, които правят сезонни намаления и ще си пазарувам от там

,направо бях забравила коя дата е 

,луда работа,ей изврати се тоя свят,няма майтап 

,много е крив,не иска да яде,а само дъвче бибата,а странно вечер не се буди
(е като изключим папането
Ние си откарваме доста време там сега, а през седмицата е супер спокойно и сме точно до реката, та е и прохладно. А ако не ви притесняват родителите на мъж ми /ама те са симпатични/ нищо не пречи и да е събота, или неделя. Най-много, ако косят тревата да ни мирише на прясно окосена трева. 

Препоръчани теми