С шкембе си е най-добре 8

• 32 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Тарталетче, скоро ще се гушкате у дома и от жълтеницата и помен няма да има. Впрочем Виктор беше така - при него дори за малко повече от денонощие под лампата се нормализираха нещата. Знам колко ти е притеснено. Пиши тук, за да убиваш времето, докато не дойде пълновластната господарка на времето ти у дома .  Hug

Тъжна мама, Даниелка, стоплихте ме с тези хубави новини покрай вас. Занапред все такива чакаме да ни носите.  Hug Лека и спокойна бременност, момичета.

# 511
  • Mediterraneo
Дунди е добре!!! Днес ме зарадваха с новината, че още ден- два и ще си я приберем! Вече дори не е в кувьоза, не е на системи. За днес има само една терапия на лампа. Да видим утре няма ли да ни изненадат и да ни връчат вързопчето  Praynig Praynig Praynig

Благодаря ви  Heart Eyes

# 512
Дунди е добре!!! Днес ме зарадваха с новината, че още ден- два и ще си я приберем! Вече дори не е в кувьоза, не е на системи. За днес има само една терапия на лампа. Да видим утре няма ли да ни изненадат и да ни връчат вързопчето  Praynig Praynig Praynig

Благодаря ви  Heart Eyes

Чудесна новина  Hug!

# 513

Благодаря ви  Heart Eyes
Браво на малката!Дано утре ви изненада с първа баня у дома!!! Praynig

# 514
Да видим утре няма ли да ни изненадат и да ни връчат вързопчето  Praynig Praynig Praynig
Силно се надяваме и вярваме с теб, другарче.
П.С. Дунди особено ми хареса.  Grinning

# 515

Благодаря ви  Heart Eyes
    Много добра новина

# 516
Честита рожбичка, Тарталетка!   bouquet
Честити чертички на Даниелка и Тъжна мама!   bouquet

# 517
  • Варна
Тарталетка много хубава новина. Дано днес да си я вземете вкъщи.

# 518
Тарталетка, чудесно! Ето няма страшно! И аз виках на Цвете Дунда като беше по-малка заради големите бузки и дебелите кълки Laughing, но предвид размерите на принцеската ти ами да такава си е девойката ти Heart Eyes

# 519
Тарталетка, няма страшно мила! Знам какво е да се прибереш у дома без така чаканото детенце, но Дарето ще се оправи бързо и скоро ще си я гушкаш! Дано утре да си я приберете!  Praynig

# 520
Тарталетка, докато напиша, че и ние стискаме палчета ти си дошла с добрата новина! Hug Heart Eyes

# 521
  • София
Tарталетка,честита ти принцеса Дара!Да е здрава и много щастлива!Скоро ще се гушите у дома!
И Жорето имаше много силна жълтеница,отделно и други проблемчета ,та поседя в кувьоз ,но на 7-мият ден ни пуснаха да си ходим. Grinning

честито и на новите ни бременелки,много се радвам-всичко да е наред! Praynig Hug

# 522
Тарталета  Hug стискам палци

ВИдях нещо много хубаво в подписа на Изпепелена... Май трябва да я добавим в списъка Heart Eyes

Тарталетка, дай боже утре да сте вкъщи в пълен състав!!! Praynig

# 523
  • Mediterraneo
За съжаление, все още я няма у дома малката ми Дарка. От вчера е на АБ заради някаква инфекция, която са открили по показателите на кръвната картина. До събота най- малко е на АБ. После следват контролни изследвания. Вече не знам... Много ми е тежко, пръскам се от нерви, а трябва да си опазя кърмата. Знам, че е въпрос на време да си гушна вързопчето, но толкова сили са ми нужни да броя часовете...

# 524
 Много тъжно така Hug Hug Hug... А не можеш ли да си в болницата при нея, за да я кърмиш? Все си мисля,че това е най-доброто за детето- мама и кърмата...

Общи условия

Активация на акаунт