Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 89

  • 46 549
  • 373
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 329
Клеър,
страхотно предизвикателство си поела с тия две торти. Незнам за премеждията, които си имала, сигурно е било кошмарно, но важното е че си се справила. И то отличноооооооо! Филмовата лента е много хубава, а сватбената торта е страхотна. Пиши после какво са казали младоженците и ако имаш снимки, няма да се сърдя Wink

Партияни, страхотни торти.  ЧРД на малката ти принцеса!
Бобси, топката е супер - не се коси.
Барчела, и ти тортен маратон си заформила. Всичките са супер. Русалките са много добре изпипани.

Стефииииии, УАУ! Друго незнам какво да кажа.

А ето и моята VW Bora, която е Учебна, но на мен повече ми прилича на английско такси, от ония черните, нали се сещате. Това е защото не прецених предницата как да я направя и че трябва да бъде по издължена...
Девойката, която се е подпряла на колата, седи и решава листовки, тъй като все я късат милата.....


още

# 16
  • Мнения: 208
Здравейте аз със едно много бързо въпросче. Кое прави захарната маса съхнеща.? Имам гума карая на Уилтън ако прибавя такава към готовата несъхнеща маса дали ще стане съхнеща? Или тя се слага само за гъвкавост??

# 17
  • Мнения: 264
Като сме почнали с тортите учебни коли и аз да си покажа втората - пежо 307 - за учебния център където ми беше теорията - това е учебната кола на шефа на центъра.
http://www.bgphoto.net/photos/7653/o633853477451177500.JPG
Дарилка твоята се е получила много кокетна особено с девойката с листовките до нея.
barcela страхотни русалки
Clairette невероятни торти. Вярно с длга предистерия но резултата си струва. Свадбената е великолепна, но очите ми останаха във филмовите ленти - много идейна торта и много ефектна. Предполагам е обрала овациите.
Партияни честит празник на детенце, много хубави торти си направила, особено тази с русалката.
Бобситочудесна футбулна топка - докарала си я на вид каквото и да ти е коствало.
Нелка добре завърнала се. Много ми е приятно пак да имаме новини от теб пък и на мен лично винаги ми действаш стимулиращо и креативно.

# 18
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
Момичета, за сега само ще се запиша, а после ще коментирам. Сори, но нямам в момента време  Sad

# 19
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
Здравейте аз със едно много бързо въпросче. Кое прави захарната маса съхнеща.? Имам гума карая на Уилтън ако прибавя такава към готовата несъхнеща маса дали ще стане съхнеща? Или тя се слага само за гъвкавост??

Мила, аз бях ти писала и на ЛС, ама не знам доколко си го прочела. Аз смесвам готова несъхнеща маса с руска мастика 2. Съхне си идеално.

# 20
  • София
  • Мнения: 192
Ванче, и на мен ми бяха ужасни, ама откакто си купих това нещенце с 20 приставки направо се родих Laughing

А между другото в магазина на Илчовски във Варна ми казаха, че са затворили софийския магазин, защото имало някакви проблеми. Дали има нещо такова.

# 21
  • Мнения: 1 965
А между другото в магазина на Илчовски във Варна ми казаха, че са затворили софийския магазин, защото имало някакви проблеми. Дали има нещо такова.
Има, да. Ще местят магазина в Кв. Витоша. Човекът който работеше в Бъкстон вече не работи за Илчовски. Сега самия Г-н И. вдига телефона и се занимава със София. Правят и доставки на място, но заявка поне 100тина лв. който иска да ходи да пазарува, първо да звъни за да му кажат дали работи склада в този момент. Вчеря щях да ходя, но ми вързаха ръцете. Трябваше да си вземат кошницата рано сутринта, дойдоха в 5 следобед. Бобсито щеше да ходи, да даде повече инфо ако е ходила.

# 22
  • Мнения: 1 173
Atalanta с шоколад заливат райс криспис на Фуд Ченъл . Друг е въпроса колко ще издържи шоколада на топлото. Залей си с шоколад и после направи една лека шпакловка .
 За Предизвикателството - покрий дъми бре жена , искам да ти видя "китките"

# 23
  • Мнения: 1 486
Здравейте!
Много хубави торти видях!Поздравления!
Ще ви попитам пак нещо,ако някой има идея да ми помогне-
-
С какво е рисувана тази торта????

# 24
  • Мнения: 310
Благодаря ви за милите думи  Hug
Ванче знам, че черните парчета трябва да са петоъгълници, само че ставаше още по-зле. Явно има някаква друга цака  Rolling Eyes
Clairette горката ти, знам колко е гадно когато всичко се обърква, но все пак резултата е повече от перфектен   bouquet
barcela, stefibgg браво момичета, голяма производителност и все хубави торти  Grinning
Дарилка, иглика333  поздравления за Убийците  Peace

Значи вчера ходих до магазина и както вече знаете - затворен е.Местят го в квартал Витоша - ул.Ангел Каралийчев 1.Вчера успях да се разбера с един от магазина, срещнахме се при стария магазин и си взех каквото ми трябваше, само че няма бял кувертюр в момента (ще докарат другата седмица).Има и някакъв нов вид кувертюр - бил много хубав, но цената му е почти двойна.Доколкото разбрах другата седмица отварят новият магазин и се надявам, че ще се работи нормално. Направих им специална покана да посетят темата ни  Grinning 

# 25
  • Мнения: 1 965
Фиорче - Според мен е на принципа на Албена. Шоколад или някаква гелова черна боя, изрисуван много прецизно с много тънък накрайник от някоя много "можеща" ръка. След това е запълнено с някаква фарситура или нещо подобно. Цветовете са много наститени и ефекта е "стъклен", та затова си мисля че е някое въшебно желе или нещо на принципа на желатина. Не е крем, не е бял шоколад - сигурна съм на 100%. Няма да се учудя - ама, хич даже ако е Фарситура Кристалина. Ако загледаш и другите снимки на Маркрит, ще видиш че пълнежа не е плосък и на места има миниатюрни незапълнени места. Виж, бялото е загадка, но колкото повече се цъкля да го гледам, толкова повече се убеждавам че краката и лапите на Том са оставени незапълнени с нищо. Облаците са спорни обаче.....  newsm78 Еййййй..... обичам такива загадки. дано повече хора се включат с коментар... А твоите торти, определено ми липсват!!!! Още малко ти остава и ще наваксваш надявам се.....  Heart Eyes

# 26
  • Plovdiv->Toronto
  • Мнения: 1 361
Фиор, мисля че това е рпял айсинг, така наречената рън-аут, разливаща техника. Очертано е стс шоколад предполагам, вътре се запълва с роял айсинг с боя :

Royal Icing Recipe

Makes 7 cups - enough to apply 3 layers to a 7" cake


•4 egg white
•1/2 tsp. lemon juice
•2 lbs. confectioner's sugar
•(optional - 2 tsp. glycerine)

Разрежда се ако е гъсто с белтък, сгъстява се със захар. Оф, после ще пиша още че вън много гърми, трябва да спирам ПЦ-то  Close ...

# 27
  • Мнения: 1 271
Момичета, впечатлена съм!   bouquet

Виолетка, благодаря за темата   bouquet

Стефи, пак ме разби с производителност  Heart Eyes

# 28
  • Мнения: 310
Извинявам се, че пиша пак, ама кой беше поръчвал от този сайт http://www.cakedecoration.co.uk/merchant.ihtml?id=64&step=2   ?В каква парична единица са цените (чудя се дали не ви питах вече  newsm78 )

# 29

Общи условия

Активация на акаунт