Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 89

• 46 561
  • 373
  •   1
Отговори
# 270
  • Plovdiv->Toronto
Честито Дарилка, и сле 30-те има живот, не бой се   bouquet Laughing ...
Много интересна торта, покажи я, а каква е тази заливка на буболинката, има ли я в тортената ?
Патияни, много хубава русалка !
Албенка, страшна производителност  ShockedMr. Green, мерси за изложбата !!!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 04:51 от eli_c

# 271
  • Vaudreuil Canada
Дарилка ЧРД и от мен - щастие и любов и много торти:-)

Албенче изумяваш ме винаги с количество и качество Simple Smile
Дими страхотна торта си спретнала.
Пепи прекрасни торти.
little_sweet_didka палците са убиец - чудесни са станали.
patriyani все се чудя как покриваш такива къдрави торти и имат ли покритие всичките или са с глазура.

# 272
Диме,още в събота витрината ще е пълна та дори и хладилника.
Патияни много хубави елементи по твоята торта  Hug
Дарилка,честит рожден де и от мен .Здраве щастие къмет да са винаги с теб.  bouquet
Благодаря на всички за милите думи Embarassed

# 273
благодаря за напътствията, ще се постарая над тортата, дано излезе сполучлива

# 274
Момичета донесоха ми ТАКОВА КОНДЕНЗИРАНО МЛЯКО  обаче не мога да разбера дали е подсладено или не.Никъде не пише.Пише че става за чай,кафе...И като че ли повече ми прилича на неподсладено.Та към него добавя ли се захар или то изобщо не става за кремове за торти?
Благодаря!

Албенка ти въобще спиш ли или само работиш.?Както винаги професионални изработки.
Патрияни русалката ти много ме впечатли.Дай повече информация ако може,скакво е покрита тортата?

# 275
rumqnka снимката е много размазана, но на мене ми прилича на неподсладено. Ако е подсладено ще си пише на кутията на видно място " sweetened"  Peace  Не мисля, че добавянето на захар ще го направи годно за кремове....

# 276

rumqnka снимката е много размазана, но на мене ми прилича на неподсладено. Ако е подсладено ще си пише на кутията на видно място " sweetened"  Peace  Не мисля, че добавянето на захар ще го направи годно за кремове....
   violetblue     bouquet
Благодаря ти!Явно е неподсладено,защото никъде не пише такова нещо.щях голяма каша да забъркам... Embarassed

# 277
  • София
rumqnka, подсладеното кондензирано мляко на същата марка е в малко по-ниска кутия, същият грамаж е, но обемът му е по-малък и наистина под марката с големи, ако не се лъжа бели, букви пише Sweetened, както ти е казала Виолетката:) Ако пак поръчваш на някого, кажи му да ти вземе по-късата кутия:) Това може да го ползваш евентуално за да направиш по-лек маслен крем, или вместо прясно мляко в някои от варените кремове, ще имат по-плътен вкус.

Дарилка, ЧРД и от мен, макар и със закъснение:) Да ти имам тревогите за 2-ката отпред, ама ги нямам, имам си някои опасения за 3-ката, че не след дълго и тя ще ме зареже:))) Да си жива и здрава и всички цифри да врътнеш отпред и пак на едно да отидеш:) Айде, показвай я тази вкусна торта де...Simple Smile

# 278
направих тортата най-накрая, благодаря на всички които ми помогнаха
надявам се и на вас да ви хареса, празника е утре ако има нещо давайте идей да я ремонтирам Simple Smile
http://azals.snimka.bg/cooking/vkusotii.412591.14290288.big

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 15:33 от azals

# 279
направих тортата най-накрая, благодаря на всички които ми помогнаха
надявам се и на вас да ви хареса, празника е утре ако има нещо давайте идей да я ремонтирам Simple Smile
http://azals.snimka.bg/cooking/vkusotii.412591.14290288.big

# 280
Лелеее страхотна е . Браво .  Ако ни си доволна от себе си , направи нова , а тази може да ми я изпратиш - няма да откажа .

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 15:36 от kiraa

# 281
  • В сърцето на живота!
Много е сладурска,браво  bouquet

# 282
a ne moga da si ka4a snimkata, kak stawa?
da e kato kartinka a ne kato link

# 283

Като копираш адреса,където си я качила,натисни предното квадратче,където ти изписва "вмъкни изображение" и го постави там. Peace

към авторката-тортата е УАУУУУУУУуууууу......много сполучлива!

# 284
  • Пловдив

Копираш адреса на самата снимка и после го вмъкваш между [ img]  [ /img] Умишлено съм сложила по един интервал за да се види.
Иначе ето я снимката, може да дадеш цитат и да видиш кода.
Много добре е станала тортата- аз не бих променила нищо  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт