Dali?

• 6 867
  • 112
  •   1
Отговори
# 30
Знам, че ме обича - не заради думите,а заради деиствията му.

Дали?

Да. Няма сомнение. Доказал го е.

# 31
а как си обясняваш вашата връзка, техния неприключващ брак...?

# 32
Разбира се че е възможно. На всякакъв етап от връзката с любовницата е възможно. Може да напусне жена си след месец връзка настрани, а може и след 10-годишна връзка. Зависи кога му бръмне мухата в главата и узрее за тази мисъл. А узряването е в твоите ръце до голяма степен.

Може да се каже, че повечето хора не го предприемат от страх. Изкоренявай го и му внушавай неща за които той се страхува да мисли. Разговаряй с него за това.  Хитро по женски. Искай дете от него и живот на официална съпруга.

# 33
а как си обясняваш вашата връзка, техния неприключващ брак...?
По сьщия начин както живях аз в моя брак-Кати не ти пречат и спазвате договорката - аз така изкарах 7 г.
Ксения, може би е така..аз решавам по принцип какво правим винаги..

# 34
Ксения, може би е така..аз решавам по принцип какво правим винаги..

Тогава първо помисли ти самата дали би искала да остарееш до този човек. И да го приемеш с цялото му "наследство" от минало. Защото е много различно да бъдеш само любовница или вече жена.
Анализирай и той от какво би могъл да се плаши в този аспект и премахвай страховете по ред на номерата. Вкарваш го полека в собствения си живот- роднини, приятели, дете и т.н. да ги опознава и да не се страхува.

# 35
Добре де. Да обобщим:
1. От 4 години сте заедно
2 Той не е разведен и живее с жена си
3. Ти си разведена от една година
4. Живееш в момента в неговия град
Въпроси:
1. Как сте били 4 години заедно и сте се виждали постоянно като сте живели в различни градове??
2. Ти защо се измести в неговия град , а не в някой друг? - причини

# 36
Добре де. Да обобщим:
2. Ти защо се измести в неговия град , а не в някой друг? - причини
Най -вероятно освен любовта ,която изпитва и това ,че получава подкрепа е оказало значение.
Не е нужно кой знай колко да мислиш за да ти се изяснят причините.

# 37
Еди6-неговият роден град е и мой. Бяз омьжена другаде. Идваше при мен всяка седмица или ме следваше навсякаде по света в командировките.
Ксеня, това и правя от 1 г- той активен се включва в купоните с мо те приятели, харесва му.  Почиваме заедно, познав сина ми и ми дава добри совети за вьзпитанието му

# 38
Еди6-неговият роден град е и мой. Бяз омьжена другаде. Идваше при мен всяка седмица или ме следваше навсякаде по света в командировките.
Ксеня, това и правя от 1 г- той активен се включва в купоните с мо те приятели, харесва му.  Почиваме заедно, познав сина ми и ми дава добри совети за вьзпитанието му
Незнам бе жена. Не ми се вързва пак тази история.Нещо липсва, нещо което не казваш. Пъзела не излиза.
А жена му къде е ? Той с нея ли живее.?? Деца има ли??

# 39

Ами чудесно. какво му пречи да оформи развод питала ли си го?

# 40

Хаха, на всеки му е кеф да се включва в купони и да се забавлява. ))) Но ти това ли искаш???

Някога изобщо говорили ли сте за връзката ви, какво очакваш ти, какво той?
Как приема развода ти, как приема теб след него?
Това че един човек те следва някъде, идва при теб всяка седмица и т.н. хич не е достатъчно и не е доказателство за любов, или някакви по-сериозни намерения.
Така му е удобно, защо да си разваля кефа? Само защото ти си се развела и той да го направи? Явно няма и такива намерения...

# 41
Незнам бе жена. Не ми се вързва пак тази история.Нещо липсва, нещо което не казваш. Пъзела не излиза.
А жена му къде е ? Той с нея ли живее.?? Деца има ли??
Има син тийнейджьр. Ведньж годишно за някоко дни отиват сем при родними на морето. Осталото време е с мен..когато мога
Това е писала авторката по напред.

# 42
А когато не може, той къде е? При жена си ли е?

# 43
Говорели сме. Предис.  За развода ме подкрепи-беше в течение на сем драми.
Последната г бях концентрирана в оцеляване и адаптиране. Сега ремонтирам и обзавеждам нов дом..с немалка помощ от него. Не остава време за сериозни разговори, той има криза в бизне а и не искам да прекалявам..

# 44
вие щом сте ОК така, защо искаш промяна на статуквото?
нали сте се разбрали всички, имате договорки...

Общи условия

Активация на акаунт