За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 11

• 14 795
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
autumnsphere, не е желателно да се дава с лъжица директно от бурканчето и след това да се остави за другия ден, заради бактериите, попаднали в храната от слюнката, които при размножаването си могат да бъдат опасни.
Но много майки дават така, и мисля, че в по-късен етап, може би към годинка, не би трябвало да има проблем.
Rbaby1, дано се оправяте бързо!

# 106
Момичета благодаря ви за отговорите.  Hug
Днес пак сме с Т над 37  Confused

37 е нормално за децата.Освен това сега е лято и се затоплят често.Не се тревожи Hug

# 107
Момичета благодаря ви за отговорите.  Hug
Днес пак сме с Т над 37  Confused

37 е нормално за децата.Освен това сега е лято и се затоплят често.Не се тревожи Hug

Крисси 37 е нормално,но Биси е с над 37 и главичката и пари.Явно е от вируса.Ту се охлажда,ту започва отново да пари.  Confused

# 108
  • София
Ох, бяхме на лекар. В момента е с почти 39.5, а след 2 дена трябваше да заминаваме на почивка  Sad
Почти са излезли 2 кътника, няма хрема, не киха, гърдите са чисти, едното уше леко е зачервено. Някои да се е сблъсквал с подобно нещо?

# 109
Ох, бяхме на лекар. В момента е с почти 39.5, а след 2 дена трябваше да заминаваме на почивка  Sad
Почти са излезли 2 кътника, няма хрема, не киха, гърдите са чисти, едното уше леко е зачервено. Някои да се е сблъсквал с подобно нещо?

Отит?

# 110
  • София
Не е отит. Педи каза, че е леко зачервено. При първоначалния преглед даже каза, че ушите са ок, обаче аз бях забелязала повечко ушна кал в едното уше и я помолих да погледне пак и тя при повторния преглед каза съвсеееем лекичко е зачервено.

# 111
  • София
meggle заведи детето на преглед при УНГ специалист.
Дияна близо 5г правеше по два отит-а годишно. Като чуя "мамо боли ме ухо" и ми настръхва косата.
Дано не е нищо сериозно.

# 112
  • София
Ако беше сериозно все си мисля, че доки щеше да види още от самото начало ушето. ОСвен това не забелязвам да я боли, пипам го, натискам никаква реакция няма. Отита не боли ли? И капките са ми за 3 дена  newsm78

# 113
Мисля, че всичко е свързано със зъбките  Peace Ние сме така- преди да избие зъб какво ли не ни няма.....ужас  ooooh! И да ви кажа, че има вирус, който протича и с Т и с обриви или само едно от двете. Ние два пъти вече караме вирус с обриви, а племенника ми със всякакви екстри Sad Пожелавам ви бързо оздравяване!   bouquet

# 114
  • София
meggle, при отит има силна болка, и много висока темп. Дияна ми е вдигала до 41.
Обикновено при нея така започваше, "леко зачервено".
Може да не е отит, може и от зъбите да е. Не е лошо да го види специалист.

# 115
meggle, подкрепям мнението за проверка при специалист УНГ за отит. Още едно мнение най-малко не е излишно.
Темепературата е доста висока, не мисля, че от зъби може да се поддържа чак толкова висока темп. 

# 116
Момичета, да ви питам: сега се замислих - мога ли да давам от пюрето на следващия ден, ако директно в него съм бъркала с лъжицата и съм му давала на предишния?
Аз така давах постоянно...Нищо му няма и на детето,а и на пюрето(поне видимо)

# 117
За пюрето - давах и давам все от бурканчето направо. Ако е оставало, прибирах в хладилника. На другият ден давах пак. В такива случаи смятам, че ако детето не е предразположено към алергии, непоносимост, лесно разболяване дори, няма проблем да се нарушат подобни "правила".

Болничките бързо да оздравяват Hug! Лятото свършва и няма за кога да отлагате почивката. Нашата е все още под въпрос Sad. Докато не се метнем на колата, не вярвам, че ще отидем някъде ooooh!. Стискайте палци за понеделник Praynig.

# 118
моля ви пак помагайте какво значи ако на бебо акото му е зеленикаво не беше ли че има Т или не

# 119
моля ви пак помагайте какво значи ако на бебо акото му е зеленикаво не беше ли че има Т или не
Може да са колики или лека настинка.

Общи условия

Активация на акаунт