За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 11

• 14 805
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Крисси какви са тези лепенки за сваляне на температура  newsm78 Как се ползват? Много ме заинтригува.

# 91
Крисси какви са тези лепенки за сваляне на температура  newsm78 Как се ползват? Много ме заинтригува.

Ами с едно гелче на тях ментово са.Кул пач се казват едните...издържат до 4часа.Другите са до 8ч, аз бях по-доволна от вторите, но не помня как се казваха.Като ме зарази малкия ги ползвах и аз.Страхотни са, бързо ми олекна на главата.Помагат и при мигрена вторите.Много са освежаващи.Попитай в аптеките те са май само двата вида - Кул пач до 4часа и другите до 8ч.Ще ти кажат кои са. Peace

# 92
  • София
Крисси Благодаря ти  Hug Току що установих, че детето е с температура  Confused А ни предстои пътуване за морето. Само температура, без други симптоми, но все пак. Имало някакъв вирус сега, някои да ми каже симптомите?

# 93
rapunzel мерси много  bouquet

# 94
И Дани го изкара този вирус, а сега има и обрив. Ами симптомите при нас бяха леко разтройство и температура - 2-3 дена беше 37, 37 и нещо и след това мина 38. Тогава започнах да давам и лекарства, оказа се, че и гърлото е зачервено и ни изписаха антибиотик Азатрил, който все си мисля че не трябваше да давам. Но има доста болни хора, свекърът ми, кумът ми, както и братовчедка ми са болни. Ограничете по възможност контакта на децата с хора.
Възможно ли е обривът да е вследствие на лечението с антибиотици и дали не отключих някаква алергия?  newsm78

# 95
Крисси Благодаря ти  Hug Току що установих, че детето е с температура  Confused А ни предстои пътуване за морето. Само температура, без други симптоми, но все пак. Имало някакъв вирус сега, някои да ми каже симптомите?

Боби го изкара вируса - три дни само температура 39.8 ooooh! , друго нямаше Hug

# 96
  • София
Момичета, да ви питам: сега се замислих - мога ли да давам от пюрето на следващия ден, ако директно в него съм бъркала с лъжицата и съм му давала на предишния?

# 97
здравейте преди 3 дни захраних бебката с пюре от ябълка - не и хареса и вчера реших да дам готово пюре на хип от ябълка и морков,много и хареса така 3-4 ч.л смесено с АМ но установих че се запече привечер
Какво да правя днес да я оставя ли на кърма само или да дам готово пюре от круша на хип 2-3 лъжички,много ми е спешно  #Crazyчакам съвет

# 98
  • София
Дай й само тиква, тя регулира. Може да се е запекла от добавеното адапритано мляко, че то ако е в повече запича.

# 99
  • София
Да питам и аз нещо - ситуацията е следната от около 4-5 дни дъщеря ми ака рядко и доста често. Не е точно онзи тип разстройство, дето като хапнеш нещо и тичаш в тоалетната или на всеки час. Ака по 4 или 5 пъти дневно. Кърмя я и й давам лечебната каша на Хумана. Отслабна доста, понеже кашата никак не й се нрави, а кърмата явно не й стига да й е само тя храна. Температура няма. Малко сополки има от зъбките. Все ми се иска да минем без лекарство, но предстои другата седмица да сме на почивка и не искам да водя детето в такова състояние. Съветваха ме дам прахчета Ентерол. Сигурно ще помогне, но не знам защо не ми се дават лекарства.. Вие как бихте постъпили?

# 100
  • София
Йойо имаше разстройство два дни и веднага се оправи с БиоГайа.

# 101
  • София
saxophone и Алекс е в подобно състояние в момента, пълни памперса с редки изпражнения, 2-3 пъти на ден. Не е болен. За сега само 6 зъба има. На ДК е, давам и Милумил.
Хуманата би трябвало да помогне. Освен да даваш запичащи храни. А щом кърмиш, и ти да хапваш запичащи.
Ентерол съм давала на каката като малка. Сещам се и за Хидрасек. Смектата и тя май беше за разстройство.

autumnsphere, преди време една мама ми беше казала, че при захранване е хубаво да отсипвам от пюрето в нещо друго (например чаша) и така да давам. Пюрето се разваляло от слюнката. Т.е. ако си му давала с въпросната лъжичка да яде, и след това си бъркала в пюрето е възможно да се развали.
А по отношение на хладилника, държала съм пюре по два дена без проблем. Отсипвам количество и прибирам бурканчето в хладилника.

veneraj, в момента захранваш. Не е хубаво да даваш 2-3 нови храни в толкова къс период от време. Изчакай малко. Може бебето да не е запечено. Проблем ще е ако не се е изхождало няколко дена.
Ако искаш остави я на кърма.
Сега се сещам, че и Алекс не хареса ябълката на Хип в началото. Дадох му отново ябълка след известно време.
От пюрето с морков изпражненията могат да станат оранжево-червеникави.

Мдам (докато поствах прочетох autumnsphere) saxophone можеш да даваш Биогая за регулиране на чревната флора.

P.S.  Hug за снимките от рождения ден на Анна Simple Smile

# 102
  • София
аз докато отговоря и ан мари писала Simple Smile
подкрепям напълно всичко казано Peace

# 103
  • София
Уф, аз вече няколко пъти съм го правила тоя номер с пюрето... Нищо му няма, слава Богу! Confused

# 104
Момичета благодаря ви за отговорите.  Hug
Днес пак сме с Т над 37  Confused

Общи условия

Активация на акаунт