Направо очарована 
Сиси,
. Докарват се едни много добри колики.
, вече сме пречистени един вид
ранното захранване крие риск, освен че със сокове е безмислено и дори неполезно, пюретата пък изискват бебето вече да е достатъчно голямо, за да няма рефлекса на избутване на езичето (за да не се задавя първите месеци) - а това става едва към 5-6 месец. Пак казвам - това са факти, не лично мнение.

Докато станем големи за Виона Миди, ще ползвам тях...пък с ЕБХ не знам как ще действам, нещо последните 2 дни акото не го улавям, за пишкането хич не си и помислям, имам чувството, че пишка нон стоп.
Аз лично съм спокойна, че всичко ще е наред и че не е страшно, както казваш постепенно ще пробваме да въвеждаме разни нещица. Относно продуктите на пазара - и аз съм с две ръце "за" продуктите на Маджаров.
До сега не ме е изненадала с каквато и да било глупост.Дано да има повече доктори като нея! 

.
Разбира се миналата година, когато за сефте кърмих на вън се чувствах леко неудобно и за това първите няколко пъти беше в присъствието на таткото или на друга мама. После вече претръпнах и си кърмих и сама. Въпрос на навик е. Като всяко ново нещо. Единствения път, когато се чувствах странно кърмейки, бе тази седмица, когато ходих на кафе с бившия.
Явно бебка усети моите притеснения и се скъса да плаче, а единствения начин който можех да приложа, за да я успокоя, бе да я накърмя. Беше ми кофти, жеста ми да не се изтълкува неправилно и да дам повод за някакви очаквания. 

Какво ше кажете по въпроса