Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 764
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Забравих да кажа, че ние диагностицирането го правихме он-лайн, не по телефона и ни отне само 5 минути.

# 601
Моя мъж взе да понакащля нищо чудно да сме следващите нали беше в контакт. ooooh!

# 602
  • Лондон
Аз пък да добавя, че юли месец он-лайн диагностициране още нямаше, сайтът го откриха няколко седмици по-късно. Това, което е ужасното според мен е, че трябва да се диагностицираш едва ли не сам, дали по телефон или през сайт все тая, фактът е ужасен...Тамифлуто също се появи по-късно, така че при нас вариантът беше да чакаме да видим какво ще стане и кой ще оцелее Sad
Симптомите и силата им зависи от конкретния организъм според мен, при детето беше повръщането на всичко непрекъснато, това в продължение на 5 дни, при партньора ми беше главоболието с температура, а при момичето, което тогава живееше при нас - кашлицата, оказа се, че тя имала астма, за която не ни беше казала. През цялото време на мен ми нямаше нищо, освен нервите и ужасът, разбира се
Аз си поръчах да ми донесат Тамифлу от БГ, опаковката струва около 70 лева, поне толкова беше август месец

# 603
  • Лондон
Относно 10К,както казах и на мишолина,за мен ще е триатлон-бягане,ходене и пълзене...  Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Биляна, дано скоро оздравеете!

Цветак, моя приятелка живее в Брентфорд и има чистачка, която препоръчваше едно време. Ще питам и ще ти пиша.

Майка ми има рожден ден другата седмица и искам да я изненадам с кратко пътуване - нещо да е близо и ОК за деца. Мислех за Ница и Монако.... Предложенията са добре дошли! Още не съм букнала нищо...

Косата ми пада ужасно. Дайте някакви идеи за добри шампоани / маски / бабешки рецепти...

Алиса, с тази лъскава ябълка да не докараш разни лами насам  Wink

# 604
Оле, Били, бързо да оздравявате! 4етох те с притеснение! Мога да си представя как се ядосвате, но важното е да се закрепите вси4ки и да ви мине. Аз от мотане по света и съвсем забравих за опасността от свинския грип. Из4етох вси4ко, което сте написали и ще се запася с вси4ко. Дано не се налага на никого да се ядосва така! Hug

# 605
Биляна, каква ужасна свинска история  Shocked Дано бързо мине, оздравявайте, и това да е края на болестите....

Ея, това се случва след бременност - нали докато си бременна нищо не пада, после става изведнъж. Ако искаш надникни при Красивите Мами, има една серия косясали теми. Какво стана с къщата, има ли развитие?

# 606
eya, близо до теб, или до майка ти?
-Ако е до теб, може с Eurostar да отидете Брюж (спирайки на път в Брюксел, цената е една). Прекрасно запазен средновековен град е, удобен за разходки, лодки и манджа.
-Ница и Монако не ми се сториха особено подходящи за малки деца, но сега извън сезона сигурно е спокойно. До Ница има полети от сити, на теб ще ти е близко; там ще ти трябва кола: има много завои, и ако си с лесно-повръщащо дете, няма да е весело.
- С кола от вас лесно може да отидете с Eurotunnel или ferry до Кале и оттам- да си набележите точки в Нормандия и Британи.

Ако искаш travel books, кажи.

# 607
В Брюж е прекрасно, подкрепям. И завиждам на Мери, че се е вдигнала от тук тази ваканция.

Получих таз рекламка за коледни представления в Ройал Албърт Хол, за по-големки деца, ако сте тук около Коледа, има код за 20% офф:
http://www.raymondgubbay.co.uk/mailings/viewemail.html?url=xmas2 … xmas-cracker.html

# 608
Въх, съфорумки какви са тез страшни истории...
 Биляна, от тук нататък само здраве, теб съм те признала за майстор на късия разказ, много си въздействаща. Продължавайте да говорите за свинския грип, почти съм се спекла, което означава , че ме връхлита паника с пълна сила.
Днес ми умря лаптопа моя любим и верен другар от години, занесох го да го съживят, дано успеят  Praynig Ех а каква любов имахме...детето му изтръгна осем клавиша, а той гък не каза.

# 609
Момичета случайно да сте чули ,че на 14 ноември на Уймбълдън/не съм сигурна че ще е на Уимбълдън/ ще се проведе някаква презентация за инвитро ,някой има ли повече инфо как да си закупя билет и дочно къде ще се проведе това.

# 610
Благодаря на Тцветак за разяснението относно ваксините.Не знаех че реимунизацията на Пентаксима се слага до 2 годишна възраст, мислех че точно на 1г и 6 м.А и беше така любезна още когато забременях да ми даде информация за здравната система тук, и затова не съжелявам че родих в БГ.

Бързо оздравяване на всички.Дано не ни посрещне Лондон с този грип.
Хубава вечер.

# 611
mimaa, не знам това ли търсиш, излезе най-отгоре в гугъл  - но поразгледай и поразпитай преди да се регистрираш, ако следиш английски форуми също, доколко са полезни:
http://www.fertilityshow.co.uk/

# 612
Биляна, стискам палци за бързо и без усложнения оздравяване. Благодаря, че въпреки лошото ти състояние намери сили да опишеш подробно проблема ви. Със сигурност на някого ще бъде полезно.

# 613
мишолина-благодаря,може би е това .сега ще прочета да видя Hug Hug

# 614
  • Враца
Здравейте чужбински мамчета. Правих поръчка от photobox и получих ваучер за безплатно вино от nakedwines на стойност 40 лири (12 бутилки), плаща се само доставката - 5лири. Доколкото разбрах няма доставка до бг, така че ако някой от вас иска да се възползва ще го дам, регистрацията е с мейл, пък да видим дали ще се получи. Айде хубав ден от мрачна България.

Общи условия

Активация на акаунт