Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 50 058
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Costco от един месец вече са изкарали коледните украси и ми е на мен едно коледно ,че нямам търпение вече, даже из онзи ден се замислих да пусна темата за Коледните картички  Hug Hug Hug

# 151
set123, и аз живея с Есекс, в South Ockendon, което е почти на 5 мин от Lakeside.  А ти къде си? Ако искаш пиши на лични.

Относно Коледа, аз вече пазарувам коледни подаръци, картички имам, но се оглеждам и за нови, че да не се повтарят с миналата година  Laughing Миналата година по това време вече си бях надписала повечето коледни картички, готови за изпращане. Имам си и оправдание - в коледния ми списък имам 62 души за подарък, като засега съм покрила само 10. За щастие някои от тях ще се разминат само с шоколадови бонбони или бутилка с вино и подобни Simple Smile А и тази година ще ходим в БГ след Нова година, така че трябва да занесем нещо поне на децата..а на възрастните по едно бурканче Marmite Grinning Това на шега, макар че не е лоша идея...

Алиса, честита ти ученичка Simple Smile

Как са бегачките? Аз побягвам през 3-4 дена, знам че може и по-често. Днес тичах за около 45 мин, с почивки - ходене. За сега си нямам на идея как ще изкарам 10к Simple Smile

# 152
  • Лондон
Ще ме уморите от смях, каква Коледа, аз мисля тепърва да ходя на море Crazy

Не че в офиса вече уточниха кога и къде е Коледното парти, но аз не им обърнах внимание Joy

Златна Толумба, ти къде си, много студено ми звучи така като казваш Thinking не че тук сме на много топло де Rolling Eyes

Чакам отзиви за детския ансамбъл, сигурно е било страхотно Sad аз не можах да се занеса

# 153
  • в света на илюзиите
.............

Чакам отзиви за детския ансамбъл, сигурно е било страхотно Sad аз не можах да се занеса

и аз и аз чакам Grinning

# 154
Да, аз влизам да кажа  Laughing Децата бяха чудесни! Непременно идете да ги видите на 12-13 септември, на безплатна сцена, Thames Festival, eто пак линката за подробности:
http://www.londonbulgarianchoir.co.uk/zagorche.html

Доста голяма група са, пеят, свирят, танцуват, момичета и момчета, мънички и големи, с носии, като куклички; прекрасни бяха. Мариана започна да ме врънка и тя да танцувала така  Simple Smile Имаше 5-6 наистина мънички, сигурно още и на училище не ходят Heart Eyes

Някой знае ли да има група за малки деца някъде в Лондон; знам, че Номадик ходи да танцува, за малки не съм се интересувала досега.

# 155
  • На село (близо до Лондон)
Алиса честито ти малко учениче  Heart Eyes. Филип тръгна в year 1 тази седмица и говори с умиление  Winkза "little people" в reception и как трябва да са внимателни и тн към тях и ако реват да ги водят на учителките  Grinning. Веселба,  явно такава пропаганда им водят в училище.

Какви Коледи и чудеса, лятото не е свършило Shocked ей ме на на море отивам тази седмица, съчетано със сватба в Италия. Купих тоалета днес от Монсун (с морална подкрепа от троли за да изхарча солидна сума; после спестихме от сядане на кафе и го пихме у дома  Crazy Crazy). Троли извадих обувките от сватбата ми (преди 9г ooooh!) и няма да харча повече засега  Rolling Eyes. Стават ми,много си отиват с тоалета ама са с доста висок ток Close. Аман от бебета и деца не съм носила толкова високи обувки от поне петилетка  Blush

# 156
  • в света на илюзиите
Да, аз влизам да кажа  Laughing Децата бяха чудесни! Непременно идете да ги видите на 12-13 септември, на безплатна сцена, Thames Festival, eто пак линката за подробности:
http://www.londonbulgarianchoir.co.uk/zagorche.html

Доста голяма група са, пеят, свирят, танцуват, момичета и момчета, мънички и големи, с носии, като куклички; прекрасни бяха. Мариана започна да ме врънка и тя да танцувала така  Simple Smile Имаше 5-6 наистина мънички, сигурно още и на училище не ходят Heart Eyes

Някой знае ли да има група за малки деца някъде в Лондон; знам, че Номадик ходи да танцува, за малки не съм се интересувала досега.
Мишолина, наистина има и такива (които не ходят на училище). Grinning Благодаря ти, че сподели  bouquet Радвам се, че сте ги харесали. Ние тук се тревожим за тях, защото ще отсъстват от БГ 20-22 дни и много се радваме на всякакви вести от там:)
Още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet мишолина.

# 157
Привет на всички!

И аз се включвам да потвърдя думите на Мишолина. Децата бяха страхотни!  Heart Eyes Много добре се представиха. Най малките са голямо вдъхновение. Напълниха ми душата! Всички изглеждаха в добро настроение и имаха голям заряд. Дъщеря ми, която е на 4г. е във възторг и след концерта ме пита, кога пак ще ги гледаме.  Grinning

Алиса, честито ти учениче! Да им върви по вода на всички малки и големи! И ние сме във вашият отбор, само че нашият първи учебен ден ще е в сряда.

О, да не забравя да спомена – ние се установихме в Ealing. Aко има желаещи да се запознаем, да пишат на лични! Ще се радвам.

Поздравления и за спортистите! Големи ентусиасти сте и много радвате. Хайде, дано да е заразно!  Peace

Хубав ден на всички и прекрасна нова седмица!  Hug

# 158
Златна Толумба, ти къде си, много студено ми звучи така като казваш Thinking не че тук сме на много топло де Rolling Eyes

Нотингам  Crazy

..в коледния ми списък имам 62 души за подарък..

Уау! Да няма някой от кралското семейство под прикритие тук  Mr. Green

# 159
  • Bristol
О, моята още не е тръгнала на училище, чак в срядата ще е първият й учебен ден  Grinning Първите 4 седмици всички деца ще са на по половин ден, след това учителките ще преценят кои да минат на пълен ден.
Моите пък се гласят за Халоуина. Дори вече и първите гости за партито си поканихме вчера  Crazy А за Коледата се подсетих покрай програмата на театъра. Мисля пак да купя билети за коледното представление, миналата година ни хареса много!

# 160
Мерси на всички.

Избягах си днес кросчето в Хайд Парк, но с цяла минута по-бавно отколкото очаквах, поради срамната причина, че пристигнах късно, нямах време да чакам на огромните опашки пред тоалетните (17000 женоря участваха), и от зор реших да не пия вода, та бягах с надут корем, но с пресъхнало гърло  Crazy. Нищо, урок ще ми е.

# 161

Нотингам  Crazy

..в коледния ми списък имам 62 души за подарък..

Уау! Да няма някой от кралското семейство под прикритие тук  Mr. Green

Ех, за жалост не сме от кралското семейство дори под прикритие, тогава нямаше да се притеснявам как ще се справим финансово с толкова много покупки Simple Smile Но затова пък си имаме голямо семейство с много чичовци и лели, братовчеди и сестри и строго традиционно си правим подаръци за всеки повод, най-вече коледни, не е лошо Simple Smile Аз само дето вече 3 Коледи и се изчерпвам за коледни идеи за подаръци...мисля, тази година на всичките по една пижама!  Mr. Green

# 162
И аз да похваля малките танцьори и музиканти от ансамбъл,, Загорче''.
Много ни хареса концерта.Малчуганите бяха изключително сладки и талантливи , костюмите богати на шевици, а капите на най-малките юнаци  бяха големи. Simple Smile
Сцената беше малка  за способностите и желанието им за танци! Браво на децата!

Алиса,не ме отказвай от ноемврийският маратон с такива изказвания!
... но с цяла минута по-бавно отколкото очаквах, ...
Предвидила съм си минимум час-два закъснение от основната група финиширали!  Laughing
Всъщност, дори  финиш ще е огромен успех  за мен.

Аве, не съм учителка. На нищо хубаво не бих научила децата!  Mr. Green
Дори някои форумски майки  знаят първата песничка ,която Томи се научи да пее.  Laughing

# 163
Дори някои форумски майки  знаят първата песничка ,която Томи се научи да пее.  Laughing

Mr. Green прекалено забавно е, за да не го спомена, "ай ай маргаритааааа"  Joy

Девойки, тренирайте, защото ще ми дишате прахта. Оправих се с МП3-инструмента и намерих един подкаст със звучното заглавие, "From the couch to 5k." Сега се подрусвам с тренер, така да се каже. Вече бягам....ъъъъъ....ходя, по пет километра, и току-виж съм стигнала и до десет до ноември  Crazy

# 164
Ох срам не срам, да влезна и аз при вас Embarassed, по нощите, че вече не помня от кога не съм се вясвала,....маи от преди раждането newsm78, а еи го на, вече караме 10-я месец. Моя малък мъж порасна вече, а аз от време на време влизам да прочитам как сте. Общо взето малкия и кака му са добре. Изкараха една незабравима двумесечна ваканция в БГ. От днес пък принцесата ми тръгна на детска, за по два часа и половина, но това за нас си е голяма работа. Първия ден мина успешно. Малко е била тъжна в началото, но бързо се е отпуснала и играта я е завладяла. Милата ми, очичките и светнаха от щастие като ме видя че идвам да си я взимам.
 Trolly, много се зарадвах като разбрах че очакваш втората си рожба Hug. То не останало, желая ти късмет и успешно и леко раждане на здраво бебче.
 А относно "Загорче", ние мислим да отидем на концерта им, едно момиченце е дете на наши семеини приятели, та благодаря за отзивите.
 За сега това e от мен, ще гледам да се вясвам по-често тук Peace.
Иначе това са моите жабета.

Общи условия

Активация на акаунт