Имам нужда от мнението на други жени!

• 4 387
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
е то е ясно ,че човека си прави някакви сметчици. Rolling Eyesнаритай му задника ,ясно и категорично. няма да има последствия. не се притеснявай.ще го хване страх да не кажеш на жена му. имала съм подобен случай.и го реших по този начин.казах ,че ако не престане,всички ще разберат какви ги върши лицето Х.покри се в миша дупка и повече не ме й погледна.

# 16
1. съпругът и ме притеснява с отношението си към мен.
2. ме поставя в неловки ситуации и мен, и съпругът ми, и съпругата си с намеци и подобни по мой адрес.
3. започна да ми звъни всеки ден по телефона уж за общи работи да си говорим, търси си причина според мен.

госпожо, доста отворено, тоест, неясно, си си поставила въпросите, а гледам, че всеки ти отговаря според собственото си мръсно подсъзнание. моля за повечко фактология относно неловките ситуации и конкретно цитиране на намеците, за да мога да взема възможно най-полезното отношение спрямо тебе, околните ти и проблема ти. бърка ти под полата, докато сте на ресторант ли? или ти прави намеци, че може да се справи с дрезгавия ти глас посредством собствени средства? или споменава, че мъжът ти е крайно време да си обръсне камбанарията, за да може да му се види патлакът най-сетне? или пък държи да ти помага в отглеждането на децата, докато съпругът ти е в командировка? говори конкретно, защото и нас ни поставяш в неловки ситуации с твоите намеци, пък и ние пишем и четем тука, а и дори да имаме телефони, няма на кого да се обадим да потвърди. или и ти само си търсиш причина, за да е хем вълкът сит, хем агнето цяло?

както и да е. исках само да ти кажа да се конкретизираш. кое точно те притеснява? недостатъчността на намеците му? телефонният терор? или се грижиш да не подяжда работодателя си, понеже звъни от служебния телефон? или те притеснява, че ти харчиш много пари за телефонирането със съпругата му след всяко негово обаждане? или пък това, че говори с намеци, а не те награби за кошулята, понеже ти и бездруго само това и чакаш? нали се сещаш, че можем много да философстваме по темата, дори и да се скараме, ако се намесят някои госпожи с подобни преживявания.

при всички случаи, не се притеснявай, ами си степенувай приоритетите. и му кажи на тоя тюфлек, че ако продължава да ти звъни, трябва да ти купи телефон и да ти поеме сметките, защото нямаш намерение да се товариш заради обажданията си до съпругата му по повод потвърждение на разговорите ви. наритай му задника, а защо не и предника, ще му се не знае и хитреца!

# 17
  • София
Ооо, аз бях изживяла по-голяма драма с мъжа на една от най-близките ми приятелки. Покани ме на кафе и ми каза "обичам те". Не си и спомням как съм си тръгнала и прибрала в нас, цялата треперех от... не знам - ужас, разочарование, обида, болка... Най-отвратителното беше, че въпросният повтаряше на приятелката ми колко по-добра майка и домакиня съм от нея, колко съм изрядна във всяко едно отношение. Постоянно й натякваше и правеше сравнения (за добрата домакиня грешеше, но пък приятелката ми милата в това отношение е отчайващо зле, та му е простена грешката).
В крайна сметка избягвах да го срещам, ходех у тях само когато той беше на работа... Останахме си само с този "разговор".
При авторката ме изумява това как всички са наясно с проблема, затова че онзи тип го прави открито пред всички. Просто леко ми е съмнително това негово поведение... Според мен дори не става дума за флирт. Да не би да се подиграва нещо  newsm78 Да не се е ловил на някакъв бас  Grinning

# 18
Забелязала съм, че има хора, които изпитват удоволствие от нечие притеснение. Едва ли има някакви конкретни намерения към теб, просто се забавлява като те гледа ти как се психясваш. На твое място ще го наритам много яко и ще го сложа на мястото му. С такива като него - така!

# 19
  • София
Без да са дадени никакви подробности относно повдението на този човек, на практика е невъзможно външен човек да прецени.

# 20
Сега един съвет от другата страна-тази на приятелката ,за която се притесняваш.Аз съм една тези  Embarassed
Моята приятелка и мъж ми започнаха работа ,която уредих за двамата(ама как се радвахме всички че ще си работят заедно Sick)
Този път атаката беше от нейна страна,но явна и без да и пука за неиното семейство #2gunfire
както и да е-стигна се много далече Sick
А усещах, през цялото време знаех,че нещо се случва,а тя беше толкова мила с мен и детето ми,чудеше се как и с какво да помогне,даже и да не беше търсена помоща и...
мисълта ми беше,че боли.Не позволявай да и прични това,поне не с теб.
Не казвам да идеш при нея.Мисля, че няколко думи казани на място на този мъж ще си свършат работата.Не мисля,че нещо трябва да те спира да постъпиш така.Вероятността да приклюи всичко след разговор е голяма.Но ако не го направиш, съпругата му ще се чуди(и с право)защо не го постави на място когато трябваше.
Дано се почувства засегната по някакъв начин.
С най-добри чувства Hug

# 21
Но ако не го направиш, съпругата му ще се чуди(и с право)защо не го постави на място когато трябваше.
Дано се почувства засегната по някакъв начин.
С най-добри чувства Hug
да,точно така,ако някога твоята приятелка разбере за тази история,ще ти задава въпроса ,защо не си го поставила на мястото му,когато е бил момента и защо не си пресякла на време мераците му.така,че в името на приятелството ви действай.иначе има вероятност наглеца така да се оправдае ,че да те изкара тебе виновна.

# 22
Пробвала си цивилизовано и културно , сега действай обратно , дано вдене.

# 23
Мъжът ти,да си поговори с него по "мъжки"

# 24
Казвай в прав текст и това е.  Thinking

# 25
Извинявам се, че чак сега се включвам, но сега имах време да седна на компютъра.

Искам да уточня няколко неща:
1. Приятелката ми знае как се държи мъжът и, защото е била свидетел многокарно, аз нищо не съм крила от нея, напротив, дори всеки път като ми се обади мъжа и за нещо звъня и на нея и намирам начин да и кажа, че ми се е обадил за нещо.
2. Не знам дали е моя работа да го поставя на място, защото като съм говорила с нея, тя приема държанието му за нормално ( явно? newsm78) и ме е страх, че или тя може да си изопачи нещата ( за да не търси вина в мъжа си, който явно знае какъв е) или да се изпокарат двамата и пак аз да съм виновна.

Та, не става въпрос " да и кажа какво прави мъжа и", защото тя много добре знае, а да говоря с нея, че това поведение наистина много ме дразни и да вземе мерки тя, за да накара мъжа си да престане.
Другия вариант разбира се е да включа и моя мъж в уравнението ( и без това има желание) и да получим много бързо резултат, но тогава скарването ни е в кърпа вързано.

Пепи, Ред, бих дала подробности, но както споделих момичето ( приятелката ми) чете тук и ако го направя със сигурност ще се разбере, за кой става въпрос. Честно казано допитах се до всички тук най-вече защото исках да видя различни гледни точки, решението какво да направя ще го взема аз, но "много глави мислят по-добре от една", а всеки предвид житейския си опит може да сподели мнение, което да е полезно.  Дори и в най-глупавото нещо може да се намери нещо умно.

Не знам дали е имало подобна тема ( да си призная нямах време да се разтърся) и съжалявам ако повтарям някого.

Тристан, наистина се замислям, дали това не е така, защото когато се е случвало ( няколко случая в които се наложи за кратък период от време да сме насаме) той въобще не се държеше така! Това ме навежда на мисълта, че може всъщност да се държи така, за да дразни приятелката ми ( момента със сравняването на домакински умения и подобни, който някой беше споменат също е много характерен! Rolling Eyes), което е дори още по-гадно, защото тя е супер свястно момиче и не заслужава подобно отношение.

За съжаление таква е ситуацията, че без негово присъствие рядко се виждаме. Sad Аз се опитах вече много пъти да поставя така нещата, че да не е включен и той в излизанията ни, но приятелката ми все намира причини да не се виждаме без него. Честно казано имам чувството, че я е страх да го остави сам, колкото и грозно да звучи.  Confused

Като цяло досега съм опитала - да го игнорирам ( никакъв ефект), да му кажа в прав текст ( временен ефект), да започна да се държа нелюбезно ( обратен ефект).

Засега съм се дръпнала и не организирам никакви събирания за в бъдеще, ще помисля още малко и ще реша какво да правя, но определено нещата не могат да продължат по този начин.
Благодаря ви много за споделените мнения, наистина ми е много полезно да видя какво мислят и други хора!

# 26
  • София
Ами тогава мога да ти дам един единствен съвет:
Отнасяй се с човека с високомерно презрение.
Съпроводено с подходящата физиономия.
Така че да е ясно.
И без емоции.
Това винаги помага.

# 27
май е по-добре да си му каже  в прав текст ,че това поведение не й е приятно и да си преценява приказките в нейно присъствие.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 15:42 от ivafara

# 28
Е, щом женКа му намира подобно поведение в рамките на допустимото какво да реагираш ти  ooooh!
Аз ако бях просто го поставям на място когато сме всички, събрани на куп - мъж ми, жена му ... И му казвам да спре да ме занимава с глупости  Crossing Arms Ама ха  Mr. Green

# 29
Според мен , ако наистина е така, както твърдиш, ефекта от това да си груба и да го отблъскваш ще е обратен - нали знаеш - колкото повече бягаш, толкова повече те гонят.

Я на следващата сбирка му се метни в скута и го млясни пред всички да видиш как ще избяга в дън земя  Joy ( е, не точно в този вариант де, но ме разбираш  Rolling Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт