Имам нужда от мнението на други жени!

• 4 387
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
Мила,всички те съветват да му кажеш, да го презираш и т.н. Аз два пъти съм попадала на такива дебили,които са много отракани и пред женската си половинка са ме карали да се чувствам мекао казано като парцал... Общо взето по описанието в същата ситуация. Та какво правя аз:
Срещам се с въпросния господин на оживеничко място и се правя на буквално флиртаджийка,ама до такава степен че на него да му стане неудобно от останалите.Пример: галя го,хиля ми се мазничко,нали се сещате... И когато тотално се е побъркал, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го хващам за пакета, разбира се всички присъстващи трябва да видят и да ми се чудят на държанието. В цялата тази работа всъщност няма значение за какво говорим. И когато го изнервиш максимално - тука вече са два вариантите:
1) Люсваш му шамар и си излизаш най-спокойно;
2) Казваш му : Ауу, забравих че имам друга среща.
Супер са ми ясни такива льольовци дето го докарват само от уста. Като стане напечено им се свива опашката между краката.
С две думи искам да ти кажа сама с него му отговори на "флирта" и го "зарежи".99,9% съм сигурна че ще има ефект. Разби ра се, добре е да споделиш със съпруга си (всъщност ти си го поснаваш и ще прецениш) но в никакъв случай не споделяй това с приятелката си.Защото тя ще каже на мъжа си,той ще се успокои и пак на ново.
Много писах,надявам се да съм разбрана...

# 46
това е поведение на 15-годишна с гадже, но не и на зряла семейна жена...

# 47
  • София
това е поведение на 15-годишна с гадже, но не и на зряла семейна жена...
Авторски права- "Космополитън"  Mr. Green

# 48
Тъпреливо изчетох темата на 'гостенката'.
Лично аз намирам тук само повод да се похвали, че още е харесвана и леко намекнат въпрос - как да си запази сегашния гъдел от факта, че някой я харесва но без да си разваля приятелството с другата съфорумка, която би трябвало да е много ........ за да не се сети за какво и за коя става въпрос. Да не говорим, че тук могат да се познаят и съвсем различни хора и да се разразят съвсем непредизвикани скандали .... ееех - има книга за гости ама кой да я посети  Mr. Green

# 49
  • Бургас
След като всички са наясно със ситуацията (и за всички тя е доста конфузна), според мен няма нищо странно да започнеш да се виждаш само с приятелката си. Така и вълка сит, и агнето цяло.

# 50
Find_Nemo, само един мъж би си помислил, че повод за хвалба има в подобна ситуация.  Shocked Аз лично се срамува, заради приятелката си, заради него и заради мен самата! Когато един човек няма граници и поставя околните хора в подобни неловки ситуации, последното нещо, което мога да кажа за него е, че държанието му е ласкателно.
Един човек на място, дори и да има подобни аспирации би показал възхищение деликатно, галантно, ненатрапчиво и със стил, така че жената към която е насочено да се почувства поласкана, а не унижена от просташкото му държание, както и не би поставил собствената си жена в подобна ситуация.

Животът ни среща с много различни хора, може да се случи на всеки да изпита възхищение от някого, да направиш комплимент е едно, да правиш намеци и открити предложения е съвсем друго.
Явно върпосният мъж прави разлика м/у двете точно толкова, колкото и ти.  Stop

Темата наистина се изчерпа.

# 51
В ситуацията са въвлечени двама - един който поставя и друг който се оставя да бъде поставен. Жена ми също е била обект на свалки пред мен но за разлика от теб - тя прави така че това да не се повтаря. Има начини, но явно не ти харесват след като поставяш въпроса така - вълкът сит и агнето цяло. Не става така ! Confused

# 52
Ако беше прочел внимателно, щеше да разбереш, че аз не съм стояла със скръстени ръце досега и просто да търпя въпросния индивид. Аз спокойно мога да го поставя на мястото му, въпросът беше как да не отблъсна приятелката си в същото време, защото държа на нея, след като тя очевидно защитава мъжа си .
И вълкът сит, и агнето цяло се онасяше за това как да поставя мъжа на мястото му, а да не загубя приятелката си, не как да не обидя него или да продължа да се "радвам" на вниманието му. Хубаво е човек да чете не само избирателно.

Браво на жена ти, че е толкова умела, друго не мога да кажа.

# 53
Темата наистина се изчерпа.

госпожо, темата изобщо не се изчерпа, но си признавам, че са ми адски скучни едностранчивите реакции на писалите тук консултанти. ти така и не каза ясно, категорично и еднозначно за какво всъщност става дума, ами се поврътваш като девственица на зряла възраст, която хем чака някой да я освободи от бремето на химена, хем обаче я е страх ако не от болката, то от това, че евентуално би нацапала не само чаршафа, но и матрака. изплюй най-сетне камъчето, че да ти повярваме, или дори да си измисляш, го направи поне качествено, щото със сигурност и на теб самата дори не ти е смешна темата и развитието й.

осветли ни най-сетне:
1. какво точно прави въпросният съпруг на приятелката ти? освен че ти звъни. щото звъненето не е нещо с ранг на ивент все пак, ами си е станало традицийка някаква ваша си.
2. защо след всяко негово обаждане звъниш на приятелката си? гузна ли си нещо? опипваш почвата дали все пак жената е в течение на нещата и дали няма да ти създаде проблем ли? или се опитваш да се натрапиш в семейството им? щото, нали се сещаш, че нещата могат да се извъртят и точно така.

и в заключение, не искам да те притеснявам, но според мене лъжеш. и то аматьорската. тренирай!  Peace

# 54
Ама ти хем знаеш, че за да го разкараш - не става с намеци, а си трябва драстична мярка, за която и приятелката ще разбере и ще се разсърди, хем искаш от нас съвет как да не стане така ...Е, извънземни прахчета за отказване на тоя мъж да  ти звъни ако искаш - нема  Joy Я се вземи в ръце, кажи на приятелката, разкарай го - пък всеки да си върви по пътя!
"То не може хем душата у рая, хем кура до края"

# 55
Пепи, тъй като виждам, че зад цветущия си език криеш и полезно мнение от време на време ще си направя труд да ти отговоря. Права си, че никак не ми е смешно. Не ми е смешно, че заради това, че съпругът и не може да се държи нормално, може да загубя приятелството на човек, на който много държа- приятелката ми.

1. Това, което прави мъжът и е да прави намеци, да се"шегува" какво би искал, как би го искал и подобни по мой адрес. Достатъчно описателно ли е? Звъненето започна после, като от обикновен разговор, уж да ме пита нещо извърта нещата до това как много ме бил харесвал и подобни. Неколкократно му казах, че не ми е приятно да водим подобен разговор и приключвам разговора. Не е стигал до това да ми пуска ръце или подобни неща, ако беше досега просто щяхме да сме приключили драмата много бързо, защото определено мога да се направя на глуха заради приятелката си за някои неща, но не бих търпяла подобно нещо дори и заради нея.

2. Аз обясних защо и звъня! Защото искам да знае, че мъжът и ми звъни, много просто. Нали ако не и кажа, в един момент може тя да ме попита защо не съм и казала, че ми е звънял по телефона? Не съм и казала в прав текст защо ми се е обаждал( между другите неща), но и намекнах, мисля че тя разбра.

За лъженето, имаш право да мислиш така, аз имам право да не съм съгласна. Наистина съм забелязала, че в ДиС повечето теми се израждат и се търси под вола теле, затова и се зачудих дали да пиша тук, но нямаше с кой от познатите ни да коментирам и да получа съвет, затова попитах тук. Започвам да се питам дали постъпих правилно.
Така или иначе помолих модератор да заключи темата.
Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат със съвет! Peace

# 56
Разбирам, че ти се притесняваш най- вече да не загубиш приятелката си. Според мен в едно приятелство и двете страни трябва да държат една на друга, следователно и тя няма да иска да те загуби. Ако ти й кажеш за пореден път, че не ти е приятно дадено поведение на мъжа й, после ако той си позволи да те изкара " еди каква си" и тя му повярва- то тя не те познава, не държи толкова на теб и какъв е смисъла изобщо да поддържаш едно приятелство, от което се измъчваш?
Имах почти подобен случай и реших да режа до месо и не съжалявам!
Успех, каквото и да решиш!

Общи условия

Активация на акаунт