Имам нужда от мнението на други жени!

• 4 386
  • 56
  •   1
Отговори
# 30

Я на следващата сбирка му се метни в скута и го млясни пред всички да видиш как ще избяга в дън земя  Joy ( е, не точно в този вариант де, но ме разбираш  Rolling Eyes)
Joy Как ще удържи шамарите на мъжа си и жена му после  Joy

# 31
Еее, сега и за това ли да мисля  newsm78  Joy

# 32
Илайза Дей, това е другото нещо, което си мислех да направя- като се съберем всичките на едно място, тогава не просто да му "кажа", но да го настъпя яко пред жена му и  моя мъж. Ако и тогава не вземе от дума, наистина трябва да прекратим да се виждаме семейно и просто да кажа на приятелката ми, че ако иска да се виждаме, трябва той да не участва. Sad Много ми е неприятно да поставям така нещата за нея, но честно казано по-неприятно ми е отношението на мъжа и и нервите, които ми образува.

Виличка, не се обиждай, но тези неща се правят на определена възраст с гаджетата, " за да им е гадно".
Под достойството ми на интелигентна и зряла жена е да се метна в скута на когото и да било, за да го накарам да престане да ми обръща внимание, а най-малкото не бих причинила на приятелката си подобно нещо, дори и на шега. Сигурна съм, че тя никак няма да разбере" хумора" на ситуацията, а още по-малко причините, също както аз не разбирам как може да търпи подобно отношение от мъжа си, но не мога да и се меся. Всеки си сърба каквото си е надробил.

# 33
  • София
Това, че приятелката ти няма нищо против неговото държание не е важно. ТИ имаш против, на теб ти е неприятно и те дразни. Няма какво с нея да говориш. Говори с него- кажи му, че не ти е приятно, отблъсква те и т.н. , не защото ТЯ ти е приятелка, а защото ТИ не се кефиш на ситуацията и на него. Защото с извинение, като обясниш, че плюнката е плюнка, той ще спре да си мисли, че дъжд го вали.

# 34
Стига бе, аз се пошегувах!  Rolling Eyes

Сега сериозно - аз на твое място не бих се срещала с този индивид. Просто щях да си излизам с приятелката по женски и точка.

# 35
Ледено пренебрежение, когато сте насаме или по телефона и усмихнато безразличие, когато сте четиримата.
Има хиляди начини да покажеш на един мъж, че не ти е приятен флирта с него  Wink

# 36
Това, че приятелката ти няма нищо против неговото държание не е важно. ТИ имаш против, на теб ти е неприятно и те дразни. Няма какво с нея да говориш. Говори с него- кажи му, че не ти е приятно, отблъсква те и т.н. , не защото ТЯ ти е приятелка, а защото ТИ не се кефиш на ситуацията и на него. Защото с извинение, като обясниш, че плюнката е плюнка, той ще спре да си мисли, че дъжд го вали.

Съгласна съм с това, което си написала абсолютно! Едно нещо ме спира- страхувам се, че ако го отблъсна по този начин той да не вземе да говори пред приятелката ми, че е имало нещо между нас и подобни. Знаете я приказката за " като кажат че сестра ти е курва, иди доказвай, че нямаш сестра". В смисъл, че няма абсолютно  никакъв начин да докажа, че това не е така, става моята дума с/у неговата, а и дори и да ми повярва на повърхността, приятелката ми винаги може да се съмнява и така или иначе да си развалим приятелството.
Притеснявам се, че е сподобен на подобно нещо, предвид какви номера играе в момента. И тогава освен, че ще сме скарани с приятелкаа ми, ще трябва да пратя и мъжа и в болница. Не върви някак...
Затова си мисля, че може би трябва и тя да е там, да събера нея и мъжа и на 6 очи и да се изясним веднъж за винаги ще оставаме ли приятели или всеки да си хваща пътя. За този вариант досега не се бях сещала чесно казано! Благодаря ти!

# 37
Viliko, с малко простаци те е сблъсквал живота, затова така си мислиш. Когато имаш работа с разумни хора, може и да се разбереш с тях, но когато имаш насреща си подобен индивид, който както се изразиха ти като му говориш мисли, че дъжд вали, шанса да се разберете културно ( и без последствия) е много малък.

# 38
  • зад парка
Аз бих постъпила по следния начин:

Когато сме 4-мата и господинът почне да се занимава с мене, моят мъж ще му каже в прав текст и с нетърпящ опониране тон да ме остави на мира и да се занимава само със своята жена, защото аз си имам мъж, който да ми намира кусури и да ме поощрява!

По характерни особености този човек ми напомня на една позната. (Въпреки че надали ще намерите общи точки с нея, все пак ще разкажа една случка, защото когато прочетох историята, веднага се сетих за нея!)
По стечение на обстоятелствата пътувахме с въпросната госпожица в чужбина заедно - бяхме на гости на наша близка там заедно (по отделно сме й близки , помежду си нямаме нищо общо Mr. Green). Но така или иначе , и двете й бяхме на гости по едно и също време и трябваше да другаруваме по време на престоя там, да спим в една стая, да пътуваме заедно и т.н.
През цялото време момичето мрънкаше за нещо - че й е топло, че й е студено; че не й се ходи далече, че не й се стои в къщи; че иска да се храни в къщи, че иска да се храни в ресторант и т.н. за всичко , което се сетите. И аз все гледах да се съобразявам с нея, защото по-голяма част от времето просто трябваше да сме заедно , нямаше друг вариант просто.

На 9-тия ден от 10-дневния ни съвместен престой аз спрях да съм любезна и при следващата й серия от мрънкане, много рязко и строго й заявих да спре да се оплаква и да се вземе в ръце.
Не можах да повярвам какво стана след това! Като попарена беше и нямаше по мила и учтива от нея през оставащите ден и половина! Sunglasses

# 39
е ти пак много си изтърпяла.много мразя такива мрънкала. Rolling Eyes

# 40
  • зад парка
Общото между тия двамата е , че нямат спирка някои хора! Трябва да им забиеш вестника през муцуната (кучкарите ще ме разберат Mr. Green), за да се стреснат и да спрат.

Явно са интелегентни хора , ама са възпитани всичко да се върти около тях.

Доста слдед това пътуване, от мъжа ми се научих да оставам любезна с хората, но да съм твърда с тях и да защитавам личното си пространство

# 41
Въобще не мислих и премислях какво да кажа.Постепенно разредих срещите и към днешна дата не се чуваме, респективно виждаме.Рано или късно/ето, при теб е започнло/ ще излезне извън контрол ситуацията, и все ще има сърдит и драма.Я ти, я мъжа ти, я приятелката ти.

# 42
Viliko, с малко простаци те е сблъсквал живота, затова така си мислиш. Когато имаш работа с разумни хора, може и да се разбереш с тях, но когато имаш насреща си подобен индивид, който както се изразиха ти като му говориш мисли, че дъжд вали, шанса да се разберете културно ( и без последствия) е много малък.
Е кой говори за културно  Laughing
Всеки намира това, което търси...
Жена, голяма, разумна - все ще намери подхода. Ако ли не - има мъж до себе си - нека потърси неговата подкрепа. А до това с приятелката - горко й - аз лично бих отишла да й кажа първо на нея!

# 43
  • София

Съгласна съм с това, което си написала абсолютно! Едно нещо ме спира- страхувам се, че ако го отблъсна по този начин той да не вземе да говори пред приятелката ми, че е имало нещо между нас и подобни. Знаете я приказката за " като кажат че сестра ти е курва, иди доказвай, че нямаш сестра". В смисъл, че няма абсолютно  никакъв начин да докажа, че това не е така, става моята дума с/у неговата, а и дори и да ми повярва на повърхността, приятелката ми винаги може да се съмнява и така или иначе да си развалим приятелството.
Притеснявам се, че е сподобен на подобно нещо, предвид какви номера играе в момента. И тогава освен, че ще сме скарани с приятелкаа ми, ще трябва да пратя и мъжа и в болница. Не върви някак...
Затова си мисля, че може би трябва и тя да е там, да събера нея и мъжа и на 6 очи и да се изясним веднъж за винаги ще оставаме ли приятели или всеки да си хваща пътя. За този вариант досега не се бях сещала чесно казано! Благодаря ти!

Ти звучиш много интелигентно, щом сте добри приятелки и тя би трябвало да е и да си знае стоката един вид. Когато "белите ръкавици", т.е. деликатността не помагат, ги сваляш и толкова. Ако той успее да я убеди в нещата, които споменаваш, ще си имаш едно загубено "криворазбрано" приятелство с жена тип "шамадура" и сладък душевен комфорт.  Mr. Green Рискът е оправдан.

# 44
Елито, жената е интелигентна и разбрана, но когато започнат да влияят емоциите нещата отиват в съвсем друга посока. В крайна сметка, аз съм и приятелка, но той е баща на децата и, човека с който живее. Винаги при една такава ситуация ще застане зад него, каквъвто и да е.

Имам много материал за размисъл, благодаря ви! Тези дни така или иначе ще трябва да взема решение какво ще правя и съответно да го направя.
Не знам дали ще имам възможност и дали ще има смисъл да се включа в следващите дни по темата, защото мисля, че тя се изчерпа, дори може да помоля модератор да я заключи. Казвам това, за да не се спекулира защо не се появявам и дали темата е пързалка или не.
За мен нещата се изясниха, вариантите са изложени, сега просто трябва взема решение и да направя това, което съм решила.

Благодаря ви, че споделихте мнение по моя казус, надявам се да се развият положително нещата, но никога няма гаранция за съжаление! Peace

Лек ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт