ние сме добре, адаптираме се с яслата (и двете), Али е спокойна, обаче не спи. Първите дни спеше по един час, а сега макс. 20 минути или нищо. За гледането там не се притеснявам, познавам сестрите от много години, преди най-често аз бях дежурна да прибирам племенниците ми и никога не сме имали проблеми. Едната дори още ходи по празниците на сестра ми и децата, защото много се обичат. Кофтито е, че пътуваме, но поне съм спокойна къде я оставям, защото ако нямахме познати, щях да се притеснявам много. Освен това се комбираме, баща и я води на път за работа, а аз я прибирам ... и затова се сдобих пак със собствена кола

На работа се връщам в понеделник, казаха, че нямат търпение, има много работа

за говоренето ... Али много говори, прави изречения, а от яслата почна и песничките да пее с думички - къде цялата дума, къде само гласните. Преди малко чух от другата стая едно "дум" и после баща й да вика "оух" ... тя дойде и ми вика "Тати удаи" с един тъжен глас и се държи за главата

бременните много ви се радвам и ви следя ... и в нашето семейство вече чакаме да се появи поредния мъж до 2-3 седмици

хубав уикенд на всички