ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 860
  • 459
  •   1
Отговори
# 375
ББ Не се събират отново, но Мехмет започва да се грижи за детето си.
а детето негово ли е все пак или не?

# 376
да, няма на кой друг да е

# 377
Мехмет е мил и е добър съпруг и джентълмен...до един момент. Стане ли напечено, се излага. Инджи е по-силна от него и по жетрвоготовна. "Не мога да търпя сълзите ти, Нихан"  Confused  Thinking Тоя какво си мисли бе?  ooooh!
А Нихан не е чак толкова лоша. Не я понасям особено, но е далеч по-добре от наглата си сестра, месеща се във всичко. А детенцето като се усмихна направо...да го изядеш.

Моля за ББ! Нямам никакво търпение да се успокоя, че Нихан ще изчезне скоро!

# 378
  • Пловдив
Тези две серии бяха едни от най-драматичните до сега...А някой знае ли какво се случва напред в сериала. Имам предвид за"1001 нощи" имаше по 7-8 серии напред във нета, някой си беше поиграл да качи и субтитри...дали ще имаме този късмет и със Перла???

# 379
ББ - бели букви .Моля ви , отговорете на въпроса , която е гледала напред филма?

# 380
Не ви ли идва да удушите Онур, заради него стана всичко, ако не беше настоявал толкова Мехмед да се сбогува...

У дома страстите се нажежиха заради Онур. Ядосаха му се, че каза на Мехмет да иде на летището с цел да види сина си. Даже толкова много му се ядосаха, че не искаха да доизгледат филма и един от коментарите беше- "Сега Инджи да се вземе с Енгин и да зареже Мехмет"  Joy Joy Joy  Представяте ли си?

Онур го разбирам- попадал е вече в положението на Мехмет, след години да разбереш, че имаш дете. Беше правилно от негова страна да му съобщи, макар и завоалирано. Но все пак си мисля, че Нихан беше тази, която имаше най- голямото право да съобщи на Мехмет за сина им. Иначе и Нихан е една....... ще си ходя, няма да си ходя, ама ха, не се ли намери някой да й побутне количката към самолета по- рано с ден- два?!

# 381
охххх хора айде СБОГОМ от мене че вече не ми стана интересно като чета ББ  Mr. Green така че вече няма да влизам и няма да ви чета въпреки че ми стана много интересно искам да не знам какво ще следва да съм изненадане Heart EyesБеше ми много приятно!!!

Мила моя, недей така да си тръгваш. Коментирай с нас сериите, които се излъчват вечер по БТВ, но не чети ББ. Недей заради тях да ни лишаваш от присъствието си!  Grinning

# 382
Мехмет е мил и е добър съпруг и джентълмен...до един момент. Стане ли напечено, се излага. Инджи е по-силна от него и по жетрвоготовна. "Не мога да търпя сълзите ти, Нихан"  Confused  Thinking Тоя какво си мисли бе?  ooooh!
А Нихан не е чак толкова лоша. Не я понасям особено, но е далеч по-добре от наглата си сестра, месеща се във всичко. А детенцето като се усмихна направо...да го изядеш.

Моля за ББ! Нямам никакво търпение да се успокоя, че Нихан ще изчезне скоро!

Да, права си за Мехмет, но и Инджи отвреме на време ме дразни като тича за лични проблеми при оня Енгин.

# 383
да, няма на кой друг да е
базирах се на това и затова попитах......................
ББ наистина ли се оказва , че детето не е от Мехмед? и след колко време се разбира ?

# 384
а как се четат тези ББ?  newsm78

# 385
Аз одобрявам постъпката на Онур - иначе ще излезе пак прикрита добронамерена лъжа. Не бих одобрила обаче това да скрият от Инджи.

# 386
маркираш съдържанието след ББ

# 387
Маркираш с левия бутон на мишката и четеш. Но за писане не мога да ти обясня. В началото на темата има обяснение.

# 388

Там, където видиш ББ- маркираш с левия бутон на мишката.  Wink

anna22, писали сме едновременно.  Laughing

# 389
благодаря, схванах как става  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт