ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 799
  • 459
  •   1
Отговори
# 420
  • София
задържало се е, защото тогава е било на 3седм само, а при Инджи от падане по стълбите и край  Sad

# 421
Момичета, да ви задам един блондински, тип "Мехметски" въпрос- какво гнило има в Хюстън и защо точно там?  newsm78

# 422
Предупреждавам, видеото е по-напред във филма. ББ Може ли някой да преведе какво става между Нихан и Инджи тук? http://www.youtube.com/watch?v=kVzCES2XMfU&NR=1

# 423
  • Пловдив
"Задържало се" - това ми се е губело. Благодаря ви за разяснението   bouquet, но бях разсеяна и си помислих, че прекалено много небивалици се опитват да ни покажат накуп.
Този Къванчо ако беше жена все бременна щеше да си ходи и да има безброй деца, за които мечтае. И онази шарена стаичка щеше да отеснее. Иска хем с едно агне да нахрани три вълка и да ги засити, хем и агнето да остане цяло, хем да не го обявят за разсипник на храна.

# 424
хахах не успях да се истоя и прочетох всичко освен ББ  Whistling и вие ми липсвате Laughing

Да и на мене ми е много чудно за това : Инджи падна по стълбите и изгуби детето а Нихан я блъсна ТИР не нещо друго а тир...това вече е...прекалено и искаме да повърваме  че е възможно ако съм бременна и ме блъсне тир едва ли ще оживея камо ли детето...Но Нихан каза че докторите са казали че е станало чудо ама и чудо да има не може да стане споре мен.. човек малко мозък трябва да има за да разбере  Naughty

# 425
хахах не успях да се истоя и прочетох всичко освен ББ  Whistling и вие ми липсвате Laughing

Да и на мене ми е много чудно за това : Инджи падна по стълбите и изгуби детето а Нихан я блъсна ТИР не нещо друго а тир...това вече е...прекалено и искаме да повърваме  че е възможно ако съм бременна и ме блъсне тир едва ли ще оживея камо ли детето...Но Нихан каза че докторите са казали че е станало чудо ама и чудо да има не може да стане споре мен.. човек малко мозък трябва да има за да разбере  Naughty

Ама ти не вярваш ли в Дядо Коледа, Великденското зайче, та да не повярваш в чудото на Нихан?  Laughing Laughing Laughing  Ако не беше оцеляла и да се появи дали сериалът щеше да е със стотина серии?

# 426
Sayerin, виж ми на 21 стр ББ

# 427
Предупреждавам, видеото е по-напред във филма. ББ Може ли някой да преведе какво става между Нихан и Инджи тук? http://www.youtube.com/watch?v=kVzCES2XMfU&NR=1

Ама дори и по нататък ли Мехмет ще си ходи с костюма и синята риза? Те може и да са 100 сини ризи, ама ме дразни вече все в синьо да е, стигат ми очите му. Веднъж да му дадат да облече я червено, я бяло.

Sayerin, кефи ме подписа ти, който на десетина минути се сменя, но е все с Къванч в главната роля.  Laughing

# 428

Ама дори и по нататък ли Мехмет ще си ходи с костюма и синята риза? Те може и да са 100 сини ризи, ама ме дразни вече все в синьо да е, стигат ми очите му. Веднъж да му дадат да облече я червено, я бяло.

Sayerin, кефи ме подписа ти, който на десетина минути се сменя, но е все с Къванч в главната роля.  Laughing

иска всичко да е в тон  Joy Joy

# 429
Малееее,не мога да ви смогна  Laughing Аз сега се стих нещо,та да питам ББ: Бях гледала по-напред,че в бебешката стая има 1 момче и 1 момиче,момичето май беше на Мехмед и Инджи,а момченцето на кого е,защото Мехмед младши е по-голям,а тези бяха на почти еднаква възраст?И имаше един момент в който Мехмед даде детето на ИНджи да го подържи,незнам дали беше неговото и то само плачеше и й стана мн.кофти?И друго Пънар и Онур имат ли второ дете?Съжалявам за многото въпроси  Peace

# 430

Нека да е в тон, ама с мярка, тъй де. Прекаляват.  Laughing

# 431
Малееее,не мога да ви смогна  Laughing Аз сега се стих нещо,та да питам ББ: Бях гледала по-напред,че в бебешката стая има 1 момче и 1 момиче,момичето май беше на Мехмед и Инджи,а момченцето на кого е,защото Мехмед младши е по-голям,а тези бяха на почти еднаква възраст?И имаше един момент в който Мехмед даде детето на ИНджи да го подържи,незнам дали беше неговото и то само плачеше и й стана мн.кофти?И друго Пънар и Онур имат ли второ дете?Съжалявам за многото въпроси  Peace

ББ-Пънар и Онур имат второ дете- син, Бахар и Гьокхан и те имат момче. Не знам чие от тези две бебета са сложили в кошчето с Мелег- дъщеричката на Мехмет и Инджи.
А колкото до детето, което Мехмет даде Инджи да подържи, беше сина му от Нихан, но детето все плачеше, не знам защо.

# 432

ББ-Пънар и Онур имат второ дете- син, Бахар и Гьокхан и те имат момче. Не знам чие от тези две бебета са сложили в кошчето с Мелег- дъщеричката на Мехмет и Инджи.
А колкото до детето, което Мехмет даде Инджи да подържи, беше сина му от Нихан, но детето все плачеше, не знам защо.

Милата ми тя.Благодаря много за инфото ^blaze^

# 433
 Joy Joy Joy Ох,попиках се от коментарите ви.Мисля ,че те са ми по-интересни от филма вече.Хихихих,е няма такава драма.Сега остава Инджи да забременее ама вече да са се разделили с Красавеца и после да изчезне и след години да му се вясне с детето в ръце. Joy И айде 100 серии още поради зрителски интерес. Joy

# 434

Нека да е в тон, ама с мярка, тъй де. Прекаляват.  Laughing

Хайде, хайде, вместо да се радвате, че ви плакна очите..  Crossing Arms Виждам как ви текат лигите..  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт