Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
посупокоих се днес
изяла съм 2 чинии с леща 1 филийка хляб,1ябълка,малко сок и малко пуканки.Ако ми се дояде по-късно ще гледам пак да е ябълка,а утре ще наблягам на мръвката.Вдъхвате ми кураж!

добавям още 1 ябълка 2 пържения яйца и 2 филии хляб
ммм умирам от глад,сигурно защото си мисля да се ограничавам

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 00:29 от mannuella

# 136
  • София
поспокоих се днес
изяла съм 2 чинии с леща 1 филийка хляб,1ябълка,малко сок и малко пуканки.Ако ми се дояде по-късно ще гледам пак да е ябълка,а утре ще наблягам на мръвката.Вдъхвате ми кураж!

Утре ще намалиш чиниите на една. И ще хапваш и месо и зеленчуци.

# 137
  • Пловдив
 Grinning дано
гледам нови бутончета за нагоре и надолу-нали са нови,а не си въобразявам че ги нямаше довчера

# 138
  • Пловдив
Grinning дано
гледам нови бутончета за нагоре и надолу-нали са нови,а не си въобразявам че ги нямаше довчера

Появиха се следобед тези бутончета  Wink

# 139
Мануела, аз не съм спец, но моята диетоложка ме научи да се вглеждам в това, което ям и да го анализирам. Напр. аз установих, че от боб пълнея, от леща също, мн. по-бързо, отколкото от хляб или пържола. Със сигурност също така пълнея от манджи, затова не готвя.
Така че, не чакай някой да ти каже какво да ядеш по часове, това е ужасно травмиращо и всички сме му брали плодовете ...
По-скоро ти си наясно с това какво е вредно и какво не + имаш вътрешен сензор, в който трябва да се взираш какво свети - червено или зелено:)
Също така ( поне за мен) важи едно много банално правило - че се яде на често и по малко.
закуска, междинна закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря ... но никакви извън това....
И така, самоанализирай се.  А за това кантара с грамовете мн. помага....
Ужас, говоря така сякаш проблема е зад гърба ми  Confused Не е  Flutter

# 140
10cent's ,на думи е лесно,нали?А ,когато хормоните играят....трябва воля!

# 141
  • София

Не е по темата ама да ви кажа - от 10 дена ям сутрин по 1 кисело мляко, а за обяд и вечеря месо и зеленчуци. Без хляб, без сладко, тестено и газирано. Ами резултатът момичета е, че онзи ден си купих нов панталон с 1 размер по-малък от обичайното. Та волята понякога се подхранва от суетата, макар че аз понякога мисля, че съм оперирана от суета  hahaha

# 142
  • Пловдив
. Та волята понякога се подхранва от суетата, макар че аз понякога мисля, че съм оперирана от суета  hahaha

Като че ли и аз SickИначе щях да се притесня, че не съм онова 50 кг момиче отпреди 6-7 години.УЖАС  #Crazy. сега съм почти два пъти по-толкова.

# 143
  • София
Пак ви препоръчвам да опитате с разделно хранене или най-лекият му вариант - 90-дневната диета. Дори да я изкарате до средата като мен, първо, че ефекта беше очеизваден, и второ ми се промених доста хранителните навици. Peace

# 144
  • Пловдив
ух аз да си кажа
на 13г ме оперираха от киста на яйчника и апендисит.Резултаът след изписването беше-86кг.На 17г свалих от самосебе си 2-3килца и ми харесах и докарах кг до 55.На 20г малко се поизпуснах и качих до 64,но ги свалих бързо.След това до 25-та ми година(сега) си задържах кг около 55 и почти не съм мърдала.И така реших,че съм си създала хранителни навици.Да,ама не.Сега като забременях,спрях цигарите изцяло,работата,лежах в болницата и изведнъж моите хранителни навици  banned red
Знам,че като родя ще си наложа пак ината,ама до тогава ако стана 100кг
нзм

# 145
  • Стара Загора
Мануела на 20години се сваля бързо...на 30...много, много бавно Mr. Green
По-добре яж по малко и на 2-3 часа отколкото два пъти на ден яко набухване Mr. Green /личен опит/
Ядях много плодове и зеленчуци като бях бременна...не повръщах а свалих 7 кила до 5 месец и после си ги качих до 9 месец....т.е отидох да раждам толкова колкото бях преди да забременея. Вмятам, че почти 9 месеца лежах за задържане...т.е бях обездвижена
Успех Hug

# 146
  • с/у ОколоМръсТното
Не е по темата ама да ви кажа - от 10 дена ям сутрин по 1 кисело мляко, а за обяд и вечеря месо и зеленчуци. Без хляб, без сладко, тестено и газирано. Ами резултатът момичета е, че онзи ден си купих нов панталон с 1 размер по-малък от обичайното. Та волята понякога се подхранва от суетата, макар че аз понякога мисля, че съм оперирана от суета  hahaha
Вярвам в теб  Hug Видя ли, че става  Peace Кис. мляко да е от 0.1% гледай (Герма, черна) и месото да е пиле, риба или пуешко. Но не пържено... И салата само леко със сол. До 2м. ще имаш 3 нимера назад.  Heart Eyes
10 цента, на мен ми пролича в 7-мия месец, че съм "трудна". Как се смеех, като гледах реакцията на хората  Joy
И да, наистина високото кръвно и гест. диабет са рискови фактори, които може да се появят при бременна с наднормени кг.
Аз имах и от двете  Tired Не мога да кажа, че много съм се ограничавала, но качих 12 и 9кг. за бременностите. Но като родих продължих да качвам...  Blush ooooh!

# 147
  • с/у ОколоМръсТното
... забравих...
Много "сладки" и 'арни люде има в таз тема  Hug
Една от любимите ми е  Heart Eyes

Поздравления за всички   bouquet

# 148
nana77, поздравления...браво
благородно завиждам Peace

# 149
Мануела на 20години се сваля бързо...на 30...много, много бавно Mr. Green

Да бе, метаболизма се забавя, но не чак толкоз бързо ...
Борбъта е в рънъта, или както там беше. Глад му е майката.... казах аз и отидох да проверя тортата в хладилника Mr. Green

И на мен тази тема ми е особено любима,  чувствам, че мога да си задам въпросите, които в друга биха били отминати може би.

Общи условия

Активация на акаунт