Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Борбъта е в рънъта, или както там беше.
Абе при мен, май ще перефразирам, че борбъта е С рънъта.  Joy
Не помня кой по-напред беше попитал дали с излишното тегло се забременява трудно - аз първият път от раз. Възстанових си кг. отпреди забременяването лесно.
Обаче нещо май ми се омотаха хормоните, цикъла ми беше различен след раждането.
С голям зор и пот забременях втория път, доста месеци отне. Накрая да вземе да не се развие плода и ми направиха кюретаж.
След аборта два месеца пих по препоръка на кваратлния гинеколог /в смисъл не някакво светило/ едни хомеопатични капки за регулиране функцията на яйчниците. В упътването видях, че се изписват предимно при менопауза, ама не се обидих.  Laughing
Пих си ги аз два месеца и при първият ни опит - на третия месец, ето ме отново бременна.  bowuu  bouquet

# 151
Ех, че приятна тема......момичета вдъхвате ми много надежда, че и аз ще успея. Проблеми уж нямаме с партньора ми, но навсякъде ме съветваха да намаля килограмите....за протокола: на 27 год. съм, бях 123кг., сега съм 107кг. та ще видя до къде ще ги сваля, но определено много ме радвате  Hug

# 152
  • София
fifince  и вие ли се борите за бебе?

# 153
 Ника , честито... Party   А каква е тази 90 дневна диета

# 154
  • София
Ника , честито... Party   А каква е тази 90 дневна диета
Hug
Ето това е темата, а момичетата там са просто страхотни!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433475.255

# 155
  • Пловдив
ох,имам напредък-не ям по толкоз,днес се поразходих доста,ама сега кръста ме къса от болки,но се надявам до утре да съм оки,продължавам стриктно да ви следя  newsm22

# 156
Бърди в момента не сме много активни тъй като намалям килограмите, а ако стане ще е късмет. Преди да започна с режима правихме опити близо 7 месеца, но не се получи. Изследвания и на двамата са правени и уж всичко бе в норма, но........ Преди около 2 години също правихме опити, но и тогава нямахме успех. Вече незнам на какво да вярвам. Един казва намали килограмите, друг малко време сте пробвали, трети на нервна почва е......и така. Темата ми вдъхна надежда след като прочетох за толкова много пухкави мамчета  Hug

# 157
  • София
Бърди в момента не сме много активни тъй като намалям килограмите, а ако стане ще е късмет. Преди да започна с режима правихме опити близо 7 месеца, но не се получи. Изследвания и на двамата са правени и уж всичко бе в норма, но........ Преди около 2 години също правихме опити, но и тогава нямахме успех. Вече незнам на какво да вярвам. Един казва намали килограмите, друг малко време сте пробвали, трети на нервна почва е......и така. Темата ми вдъхна надежда след като прочетох за толкова много пухкави мамчета  Hug

Аз ще ти кажа моето мнение - прекалено много мислиш за бебе. Просто правете любов, правете секс, радвайте се един на друг. Разбира се това го казвам, ако лекарите не са открили никаква сериозна причина за липсата на бебе.
Това, което минимално можеш да направиш и да си купуваш тестове за овулация и да си я следиш, за да правите секс евентуално в най-подходящия ден.

# 158
  • София
Съгласна съм с Нана  Peace
И си купих първите в живота тестове за ову, да видим сега Simple Smile
При мен обаче има Хашимото, което според лекарката пречи на забременяването и се лекувам паралелно, така че не възлагам грамадни надежди да стане бързо и лесно, но няма да се даваме  Hug

# 159
  • Пловдив

Бърди, аз имам инсулинова резистентност, аденом на хипофизата  , впоследствие хашимото и док казваше, че трябва две три години да пия лекарства преди да забременея.Напук на всички прогнози забременях на шестия месец лечение от първи месец опити(откакто се лекувах).

# 160
  • София
Aнели - и аз имам и инсулинова резистентност за капак  Rolling Eyes
Ама лекарката каза, че ако вкараме ТСХ в норма, не би трябвало да имам проблем. Днес пуснах едно изследване, утре ще излезе, да го видим как е.
Иначе аз хем се лекувам, хем опити правя Wink До Нова година съм решила да не се притеснявам, ако не стане, после ще му мисля.

# 161
  • София
Aнели - и аз имам и инсулинова резистентност за капак  Rolling Eyes
Ама лекарката каза, че ако вкараме ТСХ в норма, не би трябвало да имам проблем. Днес пуснах едно изследване, утре ще излезе, да го видим как е.
Иначе аз хем се лекувам, хем опити правя Wink До Нова година съм решила да не се притеснявам, ако не стане, после ще му мисля.

Няма да се притесняваш изобщо. От всяка ситуация има изход, стига да са взети мерки навреме  Hug

# 162
  • София
Нана  Hug  bouquet

# 163
Нана сигурно си права, наистина понякога се улавям как се вманиачавам по темата, но желанието ми е огромно....и тестчета за ову си купих и ще ги правя този месец пък да видим

# 164
  • София
10-те цента ми липсват нещо, къде забегна таз девойка?

Общи условия

Активация на акаунт