Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 386
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
И аз се старая да се храня здравословно. Примен комплекса е по-скоро от факта, че едва ли ще отслабна. Аз съм бивша лекоатлетка. Тренировките са ми били спартански. Спрях да тренирам  така интензивно и килцата малко, по-малко взеха да се трупат.  Tired

# 331
абе, яла - не яла, сита- гладна...решила съм след като родя да се пробвам на някой режим - я Дюканския, я подобен, че се зарибих от снимките " преди и след" на изпробвалите го дами

# 332
Тъй де. Аз като родих правих свинската диета и много се чудя пак дали да я почна. Хем си си охранен, хем тлъстините   изгаря, хем винце пийваш. Пък аз след тежък ден ( сигурно имам най-бясното дете да ми е живо и здраво ) имам нужда от чашка винце. Embarassed

# 333
ах, я сподели, на кое викаш свинска диета....

# 334
Месо, яйца, зеленчуци (внимава се с червените зеленчуци) и от 6-я ден до половин литър бяло вино, заради холестерола. Високомазнинна - нисковъглехидратна диета. Така я водят, курса е 24 дни. Аз за един курс свалих 11 килограма. Моя приятелка ми сподели, че преди години със същата диета е свалила 36 килограма, но е била на нея цяла година, аз знам че не е препоръчително обаче, тъй като се наатоварва черния дроб. Все пак цяла година само месо...

# 335
Много е добра тази диета, аз я правих без алкохола и свалих 20 кг., но не наведнъж, а рамките на 2 г., курсове от по 26 дни, м/у тях почивка, в която включвах млечни, плодове и варива.
След тези 2 г. включих и въглехидрати и започнах да си ги връщам със страшна сила.
Но просто нямах сили вече, коса, кожа, нокти, тонус, не бях адекватна да работя, а месото, колкото го мразех, сега още повече  Sick

Има обаче хора, които са направени да ядат месо, за тях е просто перфектна. И е лесна - няма гладуване, никакви усилия  Sunglasses

# 336
  • София
Не се сърди, хайде драсни на ЛС диетката - аз съм месоманка  Mr. Green

# 337
  • София
Оф, аз след една дълга серия Дюкан, в момента не мога да се доближа до пилешко или шунка  Sick Sick
Не обичам месо и това си е. Та още си търся "моя" си режим.

# 338
Хм, аз съм месоядно, даже не сядам на масата без месо и за мен беше лесна. Най-хубавото при мен е, че след като я спрях започнах да си ям и не съм качила и грам обаче имам да свалям още 20 кила.
Нана77,в случай, че Не се сърди не ти е писала на лични ето ти линк задиетката:
http://www.elegantna.com/forum/viewtopic.php?t=608

# 339
  • София
Хм, аз съм месоядно, даже не сядам на масата без месо и за мен беше лесна. Най-хубавото при мен е, че след като я спрях започнах да си ям и не съм качила и грам обаче имам да свалям още 20 кила.
Нана77,в случай, че Не се сърди не ти е писала на лични ето ти линк задиетката:
http://www.elegantna.com/forum/viewtopic.php?t=608

Много благодаря!

Винаги в тези диети има едно огромно неразбирателство с моята същност. Не мога да живея без картофи  Mr. Green

# 340
Еее, аз казах - никакви въглехидрати  Laughing

# 341
  • София
Еее, аз казах - никакви въглехидрати  Laughing

Да де, да. Аз и затова си стоя дебела и щастлива  Party

# 342
добре че пусна линк тук, за да си го копна за след година...и аз съм от месоядните

# 343
По-горното написах не за да обидя някого, но явно доста сте се засегнали. Аз лично познавам човек който жена му е около 100 килограма и знам как колегите го поднасят и че той се срамува от това, естествено в къщи се прави че това не му пречи. А също така  чух че децата му се оплакали че като идвала майка им да ги вземе  другите деца ги подигравали. За това говоря а и не сматам че трябва чрез тази тема да симулирате голямо самочуствие. Напратив трябва да намерите начин да се поощрявате когато някой отслабне. вече ни обявиха за една от най-дебелите нации, не смятам това за голяма гордост. Извинете ако това Ви обижда.

# 344
  • София
По-горното написах не за да обидя някого, но явно доста сте се засегнали. Аз лично познавам човек който жена му е около 100 килограма и знам как колегите го поднасят и че той се срамува от това, естествено в къщи се прави че това не му пречи. А също така  чух че децата му се оплакали че като идвала майка им да ги вземе  другите деца ги подигравали. За това говоря а и не сматам че трябва чрез тази тема да симулирате голямо самочуствие. Напратив трябва да намерите начин да се поощрявате когато някой отслабне. вече ни обявиха за една от най-дебелите нации, не смятам това за голяма гордост. Извинете ако това Ви обижда.

Новият ти пост е още по-обиден за всички. Изключително съжалявам нискоинтелигентните колеги на познатия ти мъж. А и още нещо ще ти кажа - ако моят мъж беше такъв путьо - без извинение - на минутата да съм го изгонила. Мъж, който не може да защити жена си и се срамува от нея - значи за пет стотинки не струва.

И още нещо ще ти кажа - хич не ми пука за колко дебела нация ни имат. Нито пък ми пука кой какво мисли за мен. Аз си знам защо съм дебела, какво е провокирало дебелината ми и какво може да я намали. Но никога няма да позволя на недоклатени мъже или жени да си упражняват комплексите върху мен. Ценността на човек не се основава на килограмите му. И колкото по-бързо го разберат някои хора, толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт