Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 337
  • 738
  •   2
Отговори
# 315
Ела79, той доктора ти е отговорил. Ще затрудниш тяхната работа. Mr. Green Аз също раждах със секцио. Бях 93 в момента на раждането. Упойката си ме хвана, беше дозирана според килограмите. Бах по-дълго от слабичките с конците (понеже мен ме шиха), но пък нито съм имала усложнения, нито съм се възстановила по-късно от слабите. Така че грижа да нямаш и дано кръвното ти си остане  в норма. Казват, че дебеличките по-често ги хваща прееклампсияи гестационен диабет, а другото е зор на лекарите не твой. Hug
Капри, много се смях.

# 316
  • Пловдив
Ох,мамо колко сте изписали..сядам да чета да наваксвам.Аз успях да укротя малко апетита,полежах си и в болница 1 седмица на системи,даже успях да сваля и 1 килце...сега се чуствам страхотно,като изключим това,че днес трябваше да си купя поредният панталон за бременни,защото старият не ми става....ама здраве да е

# 317
доколкото ми е известно по-пълните жени по-трудно забременяват, така съм чула от специалисти. На 20 години забременях първия път и до 4 месец не бях качила нищо, след това качих 7-7 килца, родих 3,750 и 52 см. бебе и излязох от родилното с 1 килограм по-слаба от преди да забременея. Втория път забременях на 39 и до раждането качих 27 кг. Чувствах се ужасно особено последните месеци, даже последния месец почти спрях да се храня защото много ми тежаха килограмите. В резултат родих 3,750 и 54 см. бебек. Сега имам 10 килограма от тези 27 и не мога вече почти 4 години да ги сваля, но все още не се отказвам. А относно килограмите някои се смятат пълни на 70 кг. а други на 90 и т.н. Това се случва защото около някои хора има повече с наднормени килограми и те на 90 не се чувстват толкова пълни, но според мен пълнотата не е здраве, тя винаги създава проблеми, така че майчета гледайте да не изглеждате като хипопотами, за да си стоят мъжете при Вас. Мислите ли че като гледат разни бамбини по улиците, на работа, колежки и се приберат при 90 или повече килограма жена все още ще я желаят и харесват, аз не мисля така, добре изглеждащата жена е желана, обичана, няма комплекси и е по-спокойна, а това неминуемо се отразява на децата ни. Между другото аз също се чувствам дебела и съм на 75 килограма и чесно казано имам гореописаните комплекси, и затова се боря с тез килограми. На всички Вас пожелавам хубави и здрави бебета и след това да изглеждате добре, защото живота не свършва с раждането а тогава започва. Децата ни трябва да се гордеят с нас.

# 318
...така че майчета гледайте да не изглеждате като хипопотами, за да си стоят мъжете при Вас. Мислите ли че като гледат разни бамбини по улиците, на работа, колежки и се приберат при 90 или повече килограма жена все още ще я желаят и харесват, аз не мисля така, добре изглеждащата жена е желана, обичана, няма комплекси и е по-спокойна, а това неминуемо се отразява на децата ни.
Shocked
Е, това беше много грубо!

# 319
  • София
...така че майчета гледайте да не изглеждате като хипопотами, за да си стоят мъжете при Вас. Мислите ли че като гледат разни бамбини по улиците, на работа, колежки и се приберат при 90 или повече килограма жена все още ще я желаят и харесват, аз не мисля така, добре изглеждащата жена е желана, обичана, няма комплекси и е по-спокойна, а това неминуемо се отразява на децата ни.
Shocked
Е, това беше много грубо!

Няма комплекси тази жена, която се цени и обича сама себе си. Тогава я обичат и уважават и околните.
Нищо не му се отразява на моето дете, че майка му е 100 кила - бъди сигурна. За него аз ще съм винаги най-красивата майка, просто защото съм му майка.
И знаеш ли - всъщност аз не мисля за себе си като за хипопотам. Така че прави изводите само и единствено за себе си.

# 320
  • Пловдив
Пълнотата не е здраве,но има доста слаби жени също болни.
Ако няма с какво друго да задържа съпруга си , едва ли само със слабо тяло ще успея.
Обичам себе си такава каквато съм, не страдам от комплекси и смятам , че и околните ме приемат така.

Vici, смятам че разсъждаваш погрешно (нямам за цел  да се заяждам).

# 321
 Жалко е ако съм избрала мъж,който ще избага от мен само защото съм с 20 кила в повече. Смятам, че друго ни е събрало, а не факта че преди можехме да се снинмаме по кориците на списанията. Аз съм от тези жени, които имат все пак комплекс от 20-те килограма в повече, но те (килограмите)  не са ми се отразили на качеството на  живот и броя приятели все пак.

# 322
  • софия
До преди 4 години бях 59 кг-мислех, че съм ужасно дебела, тресяха ме комплекси, не се харесвах изобщо и честно казано и мъжете не ме заглеждаха особено. Сега съм доста отгоре-е не че не се опитвам да ги сваля, но от известно време се научих да се харесвам, спокойна съм и имам друго излъчване.Не само,че се ожених, а непрекъснато получавам предложения да изляза с някой мъж и всичко това е, защото аз се чувствам по различен начин, в хармония със самата себе си
А ако мъжа ми се заглежда по други само защото съм 90 кг, значи не е бил подходящия мъж Wink и шъ го сменям Joy
Не казвам, че трябва да сме дебели-напротив, аз самата се надявам, че постепенно ще се докарам до по-желани килограми,но това вече не ми е фикс идея, а просто нещо, с което някой ден постепенно ще се справя

# 323
  • София
Ако няма с какво друго да задържа съпруга си , едва ли само със слабо тяло ще успея.
Vici, смятам че разсъждаваш погрешно (нямам за цел  да се заяждам).
newsm10
Вики, друг ти е проблема, не излишните 10 кг. и не бамбините по улиците /повечето от които са изтъкани от комплекси, между другото/.

# 324
  • София
доколкото ми е известно по-пълните жени по-трудно забременяват, така съм чула от специалисти. .

И аз се вързах на дрънканиците на една такава "специалистка" и престанах да се пазя.
В резултат забременях може би още първия път, когато сексът съвпадна с овулацията ми.

Факт е, че някои жени са пълни, защото имат хормонални проблеми. Понякога тези жени имат и проблеми със забременяването.
Но те са една много малка част от пълните жени.
Аз спадам към групата на дебеланките, които си нямат хормонални проблеми. Пълнотата ми се дължи единствено на мързела да спортувам и любовта ми към храната.

Що се отнася до самочувствието, не мисля, че някоя 40 килограмова сбръчкосана кака ме превъзхожда само защото е по-слаба от мен. (Освен ако не е по-умна.)
Съжалявам жените, чиито мъже са с тях само заради външният им вид. Рано или късно партньорите им си намират по-млади и по-красиви жени.

# 325
Жалко е ако съм избрала мъж,който ще избага от мен само защото съм с 20 кила в повече. Смятам, че друго ни е събрало, а не факта че преди можехме да се снинмаме по кориците на списанията. Аз съм от тези жени, които имат все пак комплекс от 20-те килограма в повече, но те (килограмите)  не са ми се отразили на качеството на  живот и броя приятели все пак.

Peace
E,аз си имам комплекси и незнам как да се преборя с тях...Освен това, сега, през първите три месеца от бремеността качих 4 кг и то без да ям много.../а повечето пишат, че в началото нищо не са качали/...така че всичко е индивидуално

# 326
  • София

Peace
E,аз си имам комплекси и незнам как да се преборя с тях...
Научи се да се обичаш. Ако не се харесваш такава, каквато си - отслабни. Ако искаш да постигнеш нещо - всичко е въпрос на воля.
Но най-вече не преценявай себе си според това кой размер гащи носиш. А колко ти е мозъкът. Това е основното.

# 327
еми не се харесвам особено, но не мога и да отслабна...нещо хормоните явно...За сведение да кажа, че през лятото реших да пазя диета и три-четири дни бях на салатки, минерална вода  и кренвирши в количества като за дете, само салатките бяха по-големички...и в резултат на тези 3-4 дни диетуване наддадох 1,5 кг Rolling Eyes
За волята си права....

# 328
... така че майчета гледайте да не изглеждате като хипопотами, за да си стоят мъжете при Вас ...

Знаеш ли, интересното е, че от всичките ми разведени приятелки няма нито една пълна, всички са под 60, най-вече 48-52.
Мъж, за който подобни причини са повод за развод не ми трябва, тепърва ни чакат промени - бръчки, побеляване ... и тогава ще гледат бамбини, ами да гледат - ти не гледаш ли по симпатични хора?
И какво значение има бременността, аз качих 12-13 кг., по-слаба съм от преди забрмееняването, но пак съм с наднормено.
М/у другото забременях от един единствен опит, в другите дни на месеца бяхме с презерватив Simple Smile

Да, продължавам да спазвам здравословен режим, надявам се някога да вляза в норма, но нито една от посоечните причини не е тази, която би ме стимулирала и жалко, ако човек слабее заради друг, а не заради себе си.

tuly, кренвиршите са идеална храна за напълняване, нямат никакво месо, само въглехидрати, ако беше яла например пиле със салатите, щеше да свалиш доста. Ако обичаш месце - пробвай   Hug

# 329
  • София
tuly, салатки + кремвирши ми говори за увеличен прием на сол, от там и задържане на вода.
Нормално е да качиш.

Общи условия

Активация на акаунт