Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ич не се надявайте на количката. Толкова трамбовах по улиците, че ако имаше справедливост трябваше да съм отслабнала и да съм Анджелина Джоли, ама тц  Mr. Green

# 301
  • Стара Загора

То няма и на къде повече.
Винаги има на къде Mr. Green

# 302
  • Пловдив
Ич не се надявайте на количката. Толкова трамбовах по улиците, че ако имаше справедливост трябваше да съм отслабнала и да съм Анджелина Джоли, ама тц  Mr. Green
Така е, трамбовам близо година, стресирам един велоергометър  всеки път като му се кача, но полза много много няма

# 303
  • София
Относно мнението за тръмбоването с количката и нулевия ефект и аз съм съгласна.  Mr. Green Много съм тръмбовала, но освен, че си възвърнах теглото отпреди раждането друго не постигнах.  Laughing А иначе вкъщи мъчих един кростренажор сега преди да забременея /трябваше да си купя сушилня за тези пари, ама айде/.

# 304
Много съм тръмбовала, но освен, че си възвърнах теглото отпреди раждането друго не постигнах. 
Ти поне си възвърнала килограмите си!!! При предната бременност качих 25 кг, от които след тоза свалих едва 10 кг.Представи си как стартирах тази бременност-направо се ужасявам като си помисля какво ще е в деветия месец

# 305
Може ли да се похваля? Embarassed

Дрехите все още ми стават и то със съществуващи резерви за още време носене...Миналата година имаше един период, в който не успявах да си вдигна ципа на зимното яке, а сега - го закопчавам якето и плюк това остава място за една стройна манекенка и тя да влезе на топло при мен........Също така и един анцунг, който ми бе страшно неудобен, защото ми опъваше, но сега ми е пръв приятел и само с него си шетам из къщи.

Та...похвалих се....Небременна не ми ставаха дрехите, бременна - стават ми! Какъв е извода? Сакън, не го казвайте отговора на последния въпрос на глас.......

А...то от разходки и движения не винаги има полза.......Както казва и Хера - точно като лежах близо 2 месеца заради кървене сега, точно тогава свалих по-голяма част от килограмите си. Как става този номер - не ми е ясно. Но си признавам - че ми бе приятно да установя,че съм отслабнала. Е...на никой не желая никога да лежи за задържане.......Далеко от всички да бъдат всякакви неприятности по време на бременност!

# 306
  • София
Мамо Цоци, каква манекенка, бре, прибирай снажен манекен в якето.  Laughing
Извода си го направих Laughing ... евала ти за смелостта на теб! Hug

# 307
Мили дами, да се отчета! Идвам от преглед.
Според доки - Нема изгледи да се раждаме тия дни... Тогава защо преди 2 седмици ми вика "Оооо, ами то главичката му в малкия таз, няма да докараме до термин, най - много 10 дни ти давам" и сега какво?????? Звънят роднини през час - "АЛо, какво става, роди ли"..... Абе м.... ви, та нали като родя ще звънна! Така съм се изнервила, че ми идва да чупя, да викам, а вместо това само плача от нерви....

И на всичкото отгоре баща ми идва да ме вземе от ВМА и да си ме прибере и втрещен "Иии, ама ти си с анцунг - защо"... Ми защото съм тръгнала да правя джогинг!!!! Аз му викам "Ми нямам какво да облека - студено ми е, само това ми става за този сезон".... Той свикнал да ме гледа с поли или с панталони по - така фръц-фръц и сега втрещен  Shocked Е сори, ма на тоя студ и с панталона, дето ми е от началото на бременността - студено, с полата - баджаците ми стават 3 размера по - малки от студ.......

Е, оплаках ви се! Простете!

Целувки и весел следобяд на всички  Hug

# 308
Отдавна ви чета и съм с вас. Аз съм една бременна дебеланка, която става все по-голяма със всеки изминат ден.Още съм в седми месец,а съм с повече от 20 килограма отгоре (като забременях бях 85 килограма). Резултатите от бременяванията ми са супер,кръвното перфектно,но моя лекар постоянно ми повтаря че съм дебела и че трябва да се спра.Последното нещо ,което ми каза " Знаеш ли колко затрудняваш работата на лекаря,който ще ти прави секциото". Много се притеснявам,защото имам едно естествено раждане, минало кошмарно и сега секциото ми е единствената алтернатива. Но чесно казано може би вече съм стигнала 110 кила.Все се питам дали е опасно.Дали килограмите ми може да са причината за някакви усложнения?Моля се да не е така.Целувки на всички дебеланки и най вече на Мама Цоци Heart Eyes

# 309
  • София
Отдавна ви чета и съм с вас. Аз съм една бременна дебеланка, която става все по-голяма със всеки изминат ден.Още съм в седми месец,а съм с повече от 20 килограма отгоре (като забременях бях 85 килограма). Резултатите от бременяванията ми са супер,кръвното перфектно,но моя лекар постоянно ми повтаря че съм дебела и че трябва да се спра.Последното нещо ,което ми каза " Знаеш ли колко затрудняваш работата на лекаря,който ще ти прави секциото". Много се притеснявам,защото имам едно естествено раждане, минало кошмарно и сега секциото ми е единствената алтернатива. Но чесно казано може би вече съм стигнала 110 кила.Все се питам дали е опасно.Дали килограмите ми може да са причината за някакви усложнения?Моля се да не е така.Целувки на всички дебеланки и на вече на Мама Цоци Heart Eyes

Моля те не се притеснявай и му тегли една майна на лекаря от мен. Аман от тези идиоти, дето искат всяка бременна да качва по 9-10 кила. Ами не става. Хората сме различни.

Миличка, щом си ни чела, значи знаеш, че 90 на сто от родилите тук дебелани нямаме и сме нямали никакви проблеми със секциото заради килата. Да, има случаи при които упойката по-трудно хваща - особено, ако е спинална, когато раната не заздравява бързо - но това в повечето случаи е рядкост, а не правило.

# 310
Да,наистина темата за мен е успокоение,че доста жени са като мен HugНа не родилите,пожелавам безпроблемно раждане и много полужителни емоции.

# 311
браво на Мама Цоцоланка...
и една статийка...  http://www.zdrave.bg/?c=n&id=1062

# 312
Ей, момичета, никой не се е отчитал от 2 дни, какво става?!

Аз да ви кажа съм минус 3 кг от миналата седмица!  Shocked Мислех си, че кантара се гъбарка с мен, но ми казаха, че сега накрая било нормално!

Хайде цунки и чакам отчети!

# 313
  • Mediterraneo
Еличка  Hug На същото дередже съм. Забременях 82-83 кг, до сега съм качила 12, очаквам на следващата ЖК да съм минала стоте  Tired Секцио не планирам, докторката ми нищо не казва за килограмите, но на мен ми е толкова криво...

А на Цоцоланкова хваленето направо ще го игнорна  Crossing Arms Какво се хвалиш с манекенски мерки и то бремеменна в седмия?! Хвали се, хвали! Ще видиш като измътим как ще ми дишаш прахоляка  Joy

# 314
Много сте сладки!Така не бах се смяла отдавна! Joy Joy Joy
Евалла на куража и оптимиза ви! Миналата година спрях цигарите и качих 15 кг Embarassed Това лято кантара закова на 85 и се втреших Shocked Въпреки че съм 1.80 висока никога не бях стигала толкова килограми.И като се запънах като магаре на мост....инат , инат, инат....и глад един месец!И тамън видях стрелката на кантара да пада 74 и се зарадвах взех , че видях и 2 черти на теста за бремменост ooooh! Планирано беше , ама толкова се харесвах в летните панталони , че и нови си бях купила (по-тесни , за стимул)  Twisted Evil При първата бременност качих 30 кг , но до края на първия месец вече си влизах в дънките и бързо се възстанових , ама тогава бях младо,зелено и забременях на 62 , а сегааааа....сега съм дърто магаре и като знам колко трудно свалям вече  ooooh! Вчера питам мъжо кога ще кажем на баткото , а той ми вика нека мине БХС  , та тогава.Хубу , да мине , ама да не вземе да се сети сам, че вече  имам малко коремче  , а мъжо се закача "не се притеснявай , той те мисли за стара и дебела" Joy

Общи условия

Активация на акаунт