Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
 tuly първите месеци свалих 7 кг...после ги качих и когато отидох да раждам сина ми бях толкова колкото бях при забременяването. Родих дете 3600кг....52см. Здрав и прав - благодаря на Господа.
Имах доста кървене и лежах доста...но това не ми пречеше да свалям Mr. Green Ядях си нормално...но факт, че ми се ядяха много плодове и зеленчуци.

# 286
  • Пловдив
Аз също свалих доста кг от повръщането първите месеци.Съща така е вярно, че като бременна нямах никакъв апетит и ядях много малко. Май само като бременна не се ограничавах  и не качвах кг.Де да беше така и по принцип Mr. Green

# 287
За по-скорошно раждане - аз бях чула, че много помага слизането по стълби, защото бебето тежи и се увеличава шанса за разкритие. Аз влязох в болница десетина дни преди термина, ей така превантивно и понеже хич не ми се стоеше там правех всичко възможно да получа разкритие и контракции. Не се спирах, непрекъснато си правех разходки, слизах по 20-30 пъти на ден от осми до първи етаж и въпреки всичко дори една контракцийка не получих и в деня преди секциото имах цяяяял сантиметър и половина разкритие. Не че искам да ви отчаям, но май предизвикването на раждане е по-трудно отколкото изглежда и често не се получава.

# 288
Хапни малко магданоз/малко/ с кисело мляко за преглъщане ,качете 5-6 етажа и после горещ душ,но не се уливайте с времето под душа.Успех! newsm10

# 289
  • София
Секс, бре хора, секса предизвиква раждане  Mr. Green Не сте ли гледали раждането на Рейчъл в "Приятели"  Joy

# 290
  • София
Рано ви е да раждате, бре! И двете имате още по две седмици. Знам, че накрая е много тежко, но всеки ден в корема на мама си заслужава!  Hug

# 291
Хера, аз като гледам как си хапвам - изключено е да смъкна нещо...Не съм повръщала, но в началото ми беше много лошо и много безвкусно в устата...лошото ми минаваше вечер и тогава си хапвах, но понеже нямам вкус в устата и омитах где що видя без да се чувствам сита... Sad А като гледам и сега как си хапвам...

а з апо скорошно раждане в темата дали чая е вреден при бременост прочетох ,че чаят от мащерка, маточина, лайка, майчин лист и малина предизвиквал контракции...

# 292
  • София
До раждалите вече мами с повече килца.

Как ви се отразиха последните два месеца от бременността?
Всичките ми познати, колкото и да се пазеха, през последните два месеца изведнъж шупнаха като втасали кифли.
До тогава повечето наддаваха на корем, някои леко се позакръглиха, но през последните два месеца изведнъж се надуха - дупета, бутчета, крачета, гушки, бузки...всичко придоби съвсем нови размери.
На мен засега не ми личи много (в седми месец съм), аз си го усещам, но визуално съм почти същата, само леко ми се е позаоблил коремът и все пак се чудя дали и аз няма да се раздуя настрани и назад в последните месеци.

# 293
  • София
Мис Пиги, не се издух странично, така да се каже. Друг е въпроса, че всички бременни накрая си променят физиономията, подуват се  т.н. нормалните неща. Нищо по-различно от обичайното при мен.

# 294
  • София
Аз вече качих снимка как съм изглеждала 2 дена преди да родя. Общо взето огромен корем и равномерно издуване навсякъде другаде.

# 295
  • Пловдив
При мен порасна само корема.Задника,краката  не  се промениха. В гръб изглеждах закръглена, но не и бременна.Но Thinking два месеца след раждането ,необяснимо как се разплух  и сега висят едни грозотии отвсякъде ooooh!.

# 296
Ах, момичета - колко сте позитивни!

За кг по време на бременност! Аз последните месеци не съм качвала кой знае колко - с тия киселини повръщам всичко, което хапна! Ама то като са си ми много по принцип  ooooh!

Бърди - И секс правим и душове топли взимам и стълби катеря, ама беборан се е сгушил и явно си му е приятно в къщурката

deni_hahaha И аз обядвах пикантно  hahaha А за болките - същата картинка... Тамън се зарадвам, като снощи например (викам айдеее тръгнахме) и то спря...

nana77 - И моя корем в момента е ОГРОМЕН! Издуването - да, макар че в краката не съм качила кой знае колко, щом се втъкнах в панталон от първите месеци на бременността (естествено стигнахме до закопчаването и край)  Joy

Целувки, момичета и хубав ден!

# 297
  • София
При мен порасна само корема.Задника,краката  не  се промениха. В гръб изглеждах закръглена, но не и бременна.Но Thinking два месеца след раждането ,необяснимо как се разплух  и сега висят едни грозотии отвсякъде ooooh!.
А може просто да си отслабнала. Казват, че при рязко отслабване се получава такъв ефект.
За две години бръмчене с количката няма начин да не се стегнеш, така че без притеснения.

# 298
За две години бръмчене с количката няма начин да не се стегнеш, така че без притеснения.
хи,хи,хи...как го каза само...явно не си чела добре темата....където описваме, че една-две, че  и повече год. след раждането сме още като бременни... Grinning  А и това сравнение - втасали кифли - хич не ми допада, ша знайш...
А и може би трябва да знаеш, че през последните два месеца, да не кажа последните седмици от бремеността, се качва най-много, защото плодът тогава расте  и наддава най-много...

аз пък се сетих нещо, породено от неприятна случка...наскоро един съсед припадна и мъжът ми се притече на помощ, а той съседът - слаб и сух, нещо като Мистър Бийн...на кг и телосложение, а мъжът ми - снажен и як...И после мъжът ми коментира, че като бил припаднал съседът и мъжът ми го повдигнал и придържал към линейката и "тежал като цял тон"...И аз викам на мъжо, че аз ако се строполя, той едва ли ще ме вдигне, какъвто си е и силен, а той вика - Оооо, гаранция, за тебе - едва ли ще успея да те мръдна.... Embarassed Така че - дано не ми се случва подобно нещо...но едва ли ще съм като по филмите, където съпругът разнася бременната си жена на ръце до болницата например...

# 299
  • София

хи,хи,хи...как го каза само...явно не си чела добре темата....където описваме, че една-две, че  и повече год. след раждането сме още като бременни... Grinning  А и това сравнение - втасали кифли - хич не ми допада, ша знайш...
А и може би трябва да знаеш, че през последните два месеца, да не кажа последните седмици от бремеността, се качва най-много, защото плодът тогава расте  и наддава най-много...

Лично аз се надявам, като отдавна втасала, да не се раздувам през следващите два месеца.
То няма и на къде повече.

Общи условия

Активация на акаунт