Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Ей, момичета - добре че сте вие... Да, логично бях без съпруга ми. Иначе нямаше да се оплаквам само от отношение, ами сигурно, че мъжа ми е в следствието например (пази Боже). Д-р Савова е въпросната и работи в Тина Киркова.... Както и да е!

miss piggy - Една позната история... НА 05,10,08 с мъжа ми се "бракувахме". До януари месец опити - тц.... Ефект - никакъв. (Може би тук е мястото да вметна, че смених работата, преместих се от нашите в друго жилище, при това ново и се обзавеждахме в движение)... Януари обаче, заради "приятелски намеци" от рода на "Абе може да е от това, че си пълна и да имаш запушвания"  Shocked решавам аз да ида на един супер обстоен преглед.... Плащам си аз в една частна клиника скромната сума от 100 лв. за хубав видеозон + цитонамазка + микробиология и т.н и т.н. - оказва се, цитирам докторката "Вие сте идеална да бъдете майка! Нямате никави проблеми! Е, малко може да редуцирате теглото (тогава 100), но то е за Ваше спокойствие"... Прегледа се извърши на 16,01,09.... На 26,01,2009 ми беше последната менструация (До след няколко дни, живот и здраве).... НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ НА ПРИКАЗКИ. Аз бях полудяла. Даже карах мъжа ми да ми купува какви ли не колани и препарати, бях започнала да вярвам, че ще се разведем, защото съм дебела и не мога да имам деца!
Благодаря на Господ, че забременях! Сега се моля човечето в мен, което и в момента ме побутва (явно не му е много комфортно пред комп.) да се роди живо и здраво след няколко дни!

Желая го на всички!!!

Бърди - Нана го е написала точно - НЕ СЕ ПОДДАВАЙ!

# 271
Здравейте момичета и от мен ! Направо не се сдържах да не пиша и аз тук. Чета ви от известно време и намирам себеси по много параграфи Simple Smile. И аз съм от т.н. грацилни дами както казва една моя позната. Аз съм доста закръглена ...тц дебела направо и в момента бременна. Втора бременност но споделям неволите на бременелките които имам проблеми с гинекологичните прегледи и закъхарени "слепи" гинеколози. Историята е дълга и може някой път да пиша и за тези си тревоги, но сега искам и аз да споделя за моите забременявания , за да докажа на момичетата които се притесняват в бебеставането и го отдават на мн килограми или поне се опитват да им внушат че килограмите са причина.Бях женена 10 години през които не през цялото време но поне половината мислех за детее и исках бебе, но то неставаше. Думите на лекарите бяха че килограмите са причина и кистозните яйчници които имам и понеже цикъла ми беше мноого нередовен една спец заключи че аз вероятно и овулация нямам и така ...Междувременно отношенията с мъжа ми охладняха и някак си вс се обезмисли ( без дете в повечето случаи след години става така ) и се разделихме. Не съм се лекувала по никакъв начин за стерилитет. Годинките ми минаваха ( сега съм на 34 ) , обаче започнах обсолютно нов живот - нова работа, нов апартамент, забавления с приятели и стари и нови ( бях се оженила на 21 ) и след раздялата започнах да живея моминския живот който бях пропуснала Simple Smile. нямах сериозна връзка и не ми и трябваше обвързване , имах само сексуална връзка и ...взе че стана бебето !!! Чудо на чудесата - ама не е чудо ами съвсем нормална работа - психически се успокоих и не мислих за дете и ето че стана. Благодаря на Господ че ми я даде макар да е дете с увреждане тя е нашето слънце и страшно мн я обичаме с баща и който от сексуален партньор изведнъж се оказа мн любящ и отговорен баща и е моя подкрепа в отглеждането на малката защото не е лесно.  И сега съм бременна втори път и се моля всичко да е наред и да родя някак си и аз незнам как , защото увреждането на детето ми е в следствие некадърно израждане . охх много дълго стана вярвайте ми все едно на един дъх ми излиза всичко, но искам да вдъхна кураж и да прогоня страховете от онези момичета които сега правят бебета- насладете се на секса не с мисълта за бебе, а с мисълта за любов и наслада- така се зачева нов живот-  с много мерак и спокойствие Wink

# 272
  • София
Не се сдържах и прочетох историята ти, Деси. Прекланям се пред смелостта и силата да гледаш своето специално момиченце.  Hug Стискам ти палци и ти пожелавам от все сърце едно леко второ раждане.

# 273
Аз се чудя докторите май вече като видят пълна жена и карат диагнозата на конвейр - поликистозни яйчници, намаляне на теглото и т.н. Вместо да успокояват - вкарват във филми пациентките си и се започва един сериал.......не е за приказване........

Много е вярно това за психиката.....Психиката и стреса просто не прощават за нищо и на никого.....А пък за забременяването - просто за мен наред с лекарствата, една жена трябва да посещава и психолог, или поне да има група от типа на Анонимните алкохолици........

Steletu и desina прегръщам ви и дано пък вие като му дойде времето да прегръщате живите и здрави бебенца! HugИ леко раждане, разбира се!

# 274
  • София
Аз се чудя докторите май вече като видят пълна жена и карат диагнозата на конвейр - поликистозни яйчници, намаляне на теглото и т.н. Вместо да успокояват - вкарват във филми пациентките си и се започва един сериал.......не е за приказване........

Защото го свързват с нарушения на ендокринната система,  ама забравят, че понякога совите не са това, което са.

# 275
Steletu и desina прегръщам ви и дано пък вие като му дойде времето да прегръщате живите и здрави бебенца! HugИ леко раждане, разбира се!

Благодаря ти! Както се очертава поне при мен (да сме живи и здрави само) скоро ще е, че бебчо от 10-на дни е с главичката в малкия таз, ама нещо ни контракции, нито нищо. Цяла бременност пих кво ли не против контракции, сега като му идва времето не щат и това си е  #Crazy

Десина - Желая ти най - искрено едно безпроблемно раждане и всичко да мине като по вода, а после да се радваш на две, сигурна съм, прекрасни създания в къщи!  Hug

# 276
Благодаря ви от сърце ! Положителна енергия никога не ми е излишна и аз се зареждам с положителни мисли , че ако се размисля голяма тревога ми е това раждане. Ама има време - всичко по реда си първо да го износя пък после ще видим как ще се вади на бял свят Wink. Дай боже всеки му леко раждане и живи здрави бебоци!Steletu айде не се стискай ами обясни на бебчо какви хубави неща го чакат навън - провокирай му интереса на детето да излезе Wink

# 277
Чета историите ви момичета и не мога да повярвам, какви са тея некадърни лекари, какви са тея хора. Как може да има такова отношение. Та как семействата в САЩ имат поне 3-4 деца без проблем, а както сме запознати там изобилстват пищните мадами над 200 кг. Да не би на тях да им е отказано медицинско облсужване, съмнявам се, или пък да им е показвано такова отношение от страна на докторите .............. Объркана ни е държавата.................... нямам думи просто. Даже прочетох в поста на една мама за отношението д-р Марков и останах като гръмната - аз досега се възхищавах на професионализма му, начина по който обясняваше и обръщаше внимание, за 20 мин преглед, сякаш насочваше  цялото си внимание към теб и бебчето ти, а не като другите лекари дето трябва да им вадиш думите с ченгел от устата............  Sad

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 18:09 от deni_

# 278
  • София
Предлагам нашите лекари да се стягат, че като гледам какво поколение иде, свят ще им се завие. С най-добри чувства към всички тинейджърки, но сина ми си играе близо до две училища и затлъстяването сред учениците е страшно. Доста от девойките са на моите кг. без да са бременяли и раждали.

# 279
  • Стара Загора
Абе да си признаем, че килата не са най-доброто за нас Laughing но такива случки  Shocked Ама какъв е този доктор бе...що не ми се падна на мен...Да види той кон боб яде ли Twisted Evil
Аз също съм дебела...Забременях 112кг...и толкова отидох и да ражадм /това е друга история/ Бях при две лекарки да ме следят...нито едната не ме е обидила....разбира се притесняваха се да не кача много и да вдигна кръвно но да ми говорят така... Shocked Аз пък за техен ужас свалях килограми Mr. Green
Успех момичета и пазете бебчетата

# 280
  • София
Ма ти къде се буташ, ма Херо. Нали знаеш, че Господ на бодлива крава, рога не дава.  hahaha

# 281
Ей, момичета, сори за лиричното отклонение, ама искам да раждам вече... Какво ли не правих, вчера прах пердета на ръка, размествах мебелите в спалнята, че кошарката на бебчо (живот и здраве) ще е там, отделно си има детска стая... Чистих, подреждах, сутринта (да не повярвате) и секс правихме с милото - ама тц, беборан се е заинатил и си седи вътре. То верно, че и на мен в тоя студ не ми се излиза навън, ама.... ВСЕ ПАК... Я, родилите сред вас да дадат идеи... А относно кг - аз ли нещо се побърквам или тук от няколко дни - десетина кантара не е мръднал.... Дано да е така!  Praynig

Относно лекарите - не ми се обсъжда- просто са безумни случаите и историите. Аз се притеснявам, че сега като отида да раждам ще срещна някой такъв "любезен" д-р и да ми доскапе животеца (и без това няма да ми е мнооого приятен момента докато излезе бебчо)... Незнам, комплексирам се точно сега накрая! От всяка дума накриво, от факта, че и аз се гледам в огледалото - ама нали все пак нося бебче в себе си. Живи и здрави, после пак ще съм на Дюкан или на Зелева супа или на каквото и да е там....

Поувлякох се! Целувки, момичета!

Хера - Ти си отишла 112... Аз съм над 120  Embarassed СРАААМММММ  ooooh!

# 282
Стеле, и мойта бебка е ззастанала ниско долу и аз се чудя как да я приканя навън по-скоро............То не беше чистене, разходки, боли, боли .......... и като седна да си почина ми минава ConfusedДнес съм на вълна люто и си сготвихме с молито много люто шкембе, казват че пикантните храни имали ефект. Успех ти желая, ако другите мами се сещат за трикове за предизвикване на раждане, да споделят, аз се записвам да следя........

# 283
  • София
Както вече казах, много моля докато някоя не стигне заветните 134,5 кг тегло да не се срамува  Mr. Green

# 284
хера, интересно ми е как си запазила килограмите...
Steletu и deni_ , много ми стана смешно как давате зор на бебовците си... Wink то вярно, че накрая тежи най-много и чакаш момента с нетърпение...
Пожелавам ви леко и безпроблемно раждане  ида няма префърцунени и самонадеяни доктори покрай вас...

Общи условия

Активация на акаунт