Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 379
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ела, честит син ! Да е жив и здрав,много да радва мама и тати и нека има най-прекрасното детство !

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 10:31 от бяла лястовица

# 481
Ела79, честит Виктор и бързо възстановяване на теб. Да ви е жив и здрав и много да ви радва.

# 482
  • Пловдив
Ела , добре дошли в къщи.Пожелавам на Виктор много здраве и безгрижно детство, а на Вас с таткото много щастливи мигове Hug

# 483
честито Ела да сте живи и здрави и бързо да се възстановиш!  bouquet
а на бъдещите мами по-малко проблеми по време на бременноста и леко раждане, tuly къде се загуби?

# 484
  • софия
Момичета, привет на всички Hug Hug

ela79 честита рожба, да ти е жив и здрав и много да ви радва, а на теб много бързо възстановяване

Отдавна не съм писала, но изчаквах резултата от ин витрото, а после изчаквах на резултата  да му се видят тупкащите сърчица Wink и все не смеех да ви се похваля- е както се вижда от лентичката ми ин витрото ми беше успешно и сега съм бременна с близнаци
Откакто разбрах не мога сама да си се начудя, но се храня толкова здравословно, свалила съм 3 кг и се чувствам много добре.надявам се да удържа положението с килограмите и яденето, че при мен положението е тежко(в буквален смисъл Laughing Laughing) и много ме притеснява

# 485
mozzi, честито! Желая ти късмет, успех, безаварийна и лека бременност и здрави бебета.

# 486
  • София
Честито синче на Ела!
mozzi, лека бременност на теб, ех, че хубава новина!  Hug
Аз съм горда леля на 6-месечни близнаци.  Grinning

Иначе да се оплача, че с качването си вървях чудесно, до 8-ия месец бях качила 5,5 кг. и през осмия тупнах още 4,5, та сега съм общо +10 от началото и края взе сериозно да ме притеснява вече. Нещо всичко ми се яде, и то постоянно.  Embarassed

# 487
  • София
Мози,честита бременност мила! За килограмите въобще да ти е последна грижа. Гледай бебковците да са добре - после се сваля, а и да не се свали - голяма работа  Mr. Green

# 488
  • софия
Момичета, благодаря за пожеланията Hug Hug

nana77 той и мъжо все това ми повтаря "за сваляне ще мислиш като родиш",ама аз си се тревожа

# 489
  • София
Ама за какво се тревожиш!? АЗ като чета в темата на близнашките майки, там една от мамите пишеше, че с близнаци е нормално да се наддадат 20 килограма. Едно е едноплодна бременност, друго са две бебета.
Дебелей си на воля и се радвай на всеки миг!  Hug

# 490
  • София
Мози, не се шашкай верно за килата! Ти дебела майка на близнаци виждала ли си?  Laughing Аз не.  Laughing Снаха ми качи 20 кг. с близнаците, ами не и личеше, че е била бременна 3-4 месеца след раждането.  Crazy

# 491
  • Пловдив
Честито Мози, желая ти безпроблемна бременност Hug Hug

# 492
Поздравления  mozzi .Не се притеснявай,направи всичко което е възможно и бъди спокойна.И продължавай със здравословното хранене,бъди постоянна ,че аз уж щях да правя същото а наддадох 32 килограма Embarassed

# 493
  • софия
Поздравления  mozzi .Не се притеснявай,направи всичко което е възможно и бъди спокойна.И продължавай със здравословното хранене,бъди постоянна ,че аз уж щях да правя същото а наддадох 32 килограма Embarassed

Точно това мисля да направя, че аз стартирах от 105кг Embarassed Embarassed Embarassed, сега съм 101-голям ужас, надявам се да посваля още 4-5, пък после ще се качва, то е ясно, но ще направя всичко възможно да не са много

# 494
Здравейте,момичета !

И аз уж си казах,че ще спра изобщо поне сладките неща,но толкова зле се чувствам от дни,причернява ми в банята,че преди няколко дена и припаднах.Та си мисля да не е от падане на кръвната захар.Кръвното ми иначе е нормално за сега.И с това тъпкане сега на сладки неща просто не ми се мисли докъде ще я докарам.
Дано сега вторият триместър да ми е по-лек и приятен,че първият се чувствах много зле.
Лека бременност на всички до край !

Общи условия

Активация на акаунт